![]() |
Cevap: BEN SİVAS'I SATIN MI ALDIM ?
[B][COLOR="Red"]Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR][/B] |
Cevap: Ben Sivas'ı Satın mı Aldım ?
[B][COLOR="Red"]Editörün notu : Büyük harfle yazılan yorumlar silinmektedir. Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR][/B] |
Bizim Sivassporumuz 47 yıldır ayakta ne sana ne de bana muhtaç .
|
taraftar grublari bi beraber grub haline gelse daha mantikli olur
ara sira maclardada görüyorum 2-3 taraftar grublarini, hepsi bi baska tezahürat yapiyor. tabi herkez zamaninda bi grub acmis simdi kimse grubunu birakip baska gruba girmek istemez ama sivasspor icin bi büyük grub daha iyi olur |
[QUOTE=58CeZa58;899169]taraftar grublari bi beraber grub haline gelse daha mantikli olur
ara sira maclardada görüyorum 2-3 taraftar grublarini, hepsi bi baska tezahürat yapiyor. tabi herkez zamaninda bi grub acmis simdi kimse grubunu birakip baska gruba girmek istemez ama sivasspor icin bi büyük grub daha iyi olur[/QUOTE] Sorsan Sivasspor'un menfaatleri için buradayız derler ama destek olmaktan çok zarar verirler her maç küfür etmekten tezahürat yapılmıyor |
sitenin moderatörleri ne hikmetse güzel konuları kilitliyor ama bu konu hâla duruyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:57. |