![]() |
Cevap: Kasımpaşa - Sivasspor
Biletler tükenmistir tum yigidolara teşekkürler yarin kasımpaşayi inletelim :)
|
İnşallah kazanacağız bu galibiyete ihtiyacımız var.
|
[b]bugün bjk gs derbisini izledim,derbiden başka herşeye benziyordu,sivasspor bunlara 5 basar ,berabere bitmesini isterdim,sivasspor bu hafta kazanırsaki kazanacağından şüphem yok,akhisar ,karabük,bjk nin yenildiği haftayı 3 puanla kaptalım ,şampiyonlar ligi hedefimiz olmalı,hertürlü imkansızlıklara rağmen hedeften çok uzak değiliz,şampiyonlar ligine giden takımın kasasına 25 trlyon girecek bunu başaracak gücümüz ve tecrübemiz var,yeterki bu haftadan itibareb fb maçındaki gibi seyircimiz destek olsun,kasımpaşanın önliberosu ve ortasahanın dinamosu adem büyük cezalı ,bizdede burhan ve mehdi cezalı onları arayacağız bu maçta ,kendi sahamızda oynar gibi oynarsak çok rahat galibiyet alacağımıza inanıyorum[/b]
|
Yarın inşalah orada desteklicez yeneriz umarım)))))
|
Kazanmak zorundayız!
KA ZA NA CA ĞIZ! Başka yolu yok! |
bu maci kazanacagimizi dusunmuyorum,tff kasimpasaya kendini affettirecek,iptal ettikleri bjk macinin acisini bizden cikaracaklar bariz hakem hatalarinin olacagini dusunuyorum,bu maci kaybedecegiz kaybetmesine de insallah onumuzdeki haftaya yansicak sekilde olmaz, gs macindaki gibi
|
[QUOTE=avare;899875]bu maci kazanacagimizi dusunmuyorum,tff kasimpasaya kendini affettirecek,iptal ettikleri bjk macinin acisini bizden cikaracaklar bariz hakem hatalarinin olacagini dusunuyorum,bu maci kaybedecegiz kaybetmesine de insallah onumuzdeki haftaya yansicak sekilde olmaz, gs macindaki gibi[/QUOTE]
Bu nasil düsünce boyle ???? :confused::confused: Ne demek bjk macinin acisini bizden cikaracaklar ??? Bizim elimiz armut mu topluyor bize ne onlarin durumundan ??? Sivasspor a gelen aslan mi kesiliyor???? Ayrica asil yenmemiz gereken gucumuzdeki denk takimlar kasimpasa, es es bursa gibi. Bunlara boyun egip zayif takimlari yenersek, nerde kaldi bizim Sivasspor un buyuklugu. Asil marifet denk gucundeki rakipleri maglup etmek ki iste o zaman Sivasspor Avrupa ya yakisir. Bu maci kesinlikle almaliyiz. Kasimpasa, bjk macinin acisini bizden degil gitsin haftaya kimden cikariyorsa cikarsin hayret birsey :mad::mad: |
[QUOTE=YigidooSivas58;899878]Bu nasil düsünce boyle ???? :confused::confused:
Ne demek bjk macinin acisini bizden cikaracaklar ??? Bizim elimiz armut mu topluyor bize ne onlarin durumundan ??? Sivasspor a gelen aslan mi kesiliyor???? Ayrica asil yenmemiz gereken gucumuzdeki denk takimlar kasimpasa, es es bursa gibi. Bunlara boyun egip zayif takimlari yenersek, nerde kaldi bizim Sivasspor un buyuklugu. Asil marifet denk gucundeki rakipleri maglup etmek ki iste o zaman Sivasspor Avrupa ya yakisir. Bu maci kesinlikle almaliyiz. Kasimpasa, bjk macinin acisini bizden degil gitsin haftaya kimden cikariyorsa cikarsin hayret birsey :mad::mad:[/QUOTE] Sen arkadasin yazini anlamassin galiba. Ben kisaca özetleyim. [B]Maci kaybedersek, Kasimpasaya degil Hakemlere yani TFF ye kaybederiz diyor.[/B] Bende ayni fikirdeyim, TFF kendini affettirmek icin yamuk yapabilir. |
bu maçtan alacağımız galibiyet bizi önümüzdeki haftalarda rahatlatacaktır.avrupa için galibiyet şart
|
Ben Antalya ve Konya Maçı gibi Farktan kokuyorum :(
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:56. |