SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   K.Karabükspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37890)

B.DUMANLI 18.05.2014 20:47

Cevap: K.Karabükspor-Sivasspor

Sivasspor bugün lig dördüncülügünü adeta tepsi icinde Trabzon´a sundu.Maci zaten ilk yari kaybettik.Aatif sahsi oynamasaydi takim oyunu oynasaydik ve Utaka´yi topla bulustursaydik ilk yari biz bu isi bitirir ,ikinci yari sadece top gezdirir zamana oynardik.Aydin´in paslari resmen arandi.
Nihat´in penalti pozisyonu zaten cok sacmaydi.Eneramo zaten topu kaleye göndermede problemi olan bir oyuncu düsürmüyeydi olay dahada farkli olabilirdi.Acisi zaten dardi neden düsürüyorsun.
Bu yenilgi ile kulüp ve futbolcular cok sey yitirdiler.20000TL pirimden oldu oyuncular,sezona daha önce baslayip az tatil yapacaklar.Kulüp bünyesine 5. olmakla daha az para girdisi olacak.
Yakinda kongreye gidecek yönetrim bu yil cok dikkatli olmak zorunda.Transferler bugüne kadar yapilan transferlerden farkli olmali yoksa UEFA´da kosarken ligdede bize puan ve puanlar gerekli oldugunu unutmamaliyiz.Bununicinde kuvvetli bir kadro ile bu takimi güclendirmeliyiz.Bugün Karabükte sunulan futbol bence futboldan cok uzakti.Bugünki oyun Sivasspor´a yakismadi.Aydin´siz bir Sivasspor bugün icler acisiydi desm yalan söylememis olurum.Onun yerini dolduracak ve ondan daha kaliteli bir oyuncu bulmak zorundayiz.

alperen2009 18.05.2014 20:49

Yazık oldu cok yazık ; (

34MUAMMER58 18.05.2014 20:50

[b]maçın böyle olacağını az çok tahmin ediyordum,korktuğum başımıza geldi,maçın son 25 dakkasını izleyebildim,mehdinin ve cihanın müsait pozisyonda inanılmaz berbat vuruş yapmaları sivassporu 4.lükten etti,karabüklü oyuncular özellikle furkan ,eneramo ve uğur ciğerleri patlıyacak gibi koştular ,mücadele ettiler,tüm karabüklü oyuncular tecavüze uğramış kahpeler gibi ,yattıkları yerden kalkmadılar ,vakit geçirmek için hertürlü rezilliği sahtekarlığı yaptılar,şike şike diye ortalığı ayağa kaldıran deyyuslara sesleniyorum,antalya-ts ve karabük-sivas maçlarını yanyana koyun seyredin ,teşvik primi alan takım nasıl oynar ?,şike nedir ?nasıl olur ?öğrenin pislikler :mad:sivassporlu oyuncular gol attığında sevinmemek için anlaŞmışlardı zatende atamadılar ve sevinmediler ,ancak maç bittiğinde karabüklülerin sevinci görülmeye değerdi :mad:,gören görmeyende şampiyon oldular ,yada kümede kaldılar sanırdı:mad:herzeman söylerim yine söylüyorum,karabüklülerin ts ye sempatisi vardır ,ts nin teşvik göndermesine filanda gerek yoktur,bundan sonra karabük diye birşehir benim gözümde bitmiştir,benim köyümden çıkan demiri oralarda işliyolar, bu aç şerefsizler karnını doyuruyor ,demirçelik olmasa hepsi acından geberir bu demirçelik olmasa zaten karabüksporda olmaz ,sivasda sivasspora maddi sponsorluk yapacak tek 1 kamu fabrikası yok buda düşündürücü,somadaki kazaya çok üzüldüm ,ancak şunu net söylüyorum yarın karabükte 50 şiddetinde deprem olsa , haritadan silinse ,[hayvanlar hariç] hepsi geberse zerre kadar üzülmeyeceğim bu böyle bilinsin ,:mad:bu maçtan 1 puan alamayarak sezona 3 hafta erken başlanması ve maddi kayıp yaşamamız en büyük üzüntümdür,kazanacağımız para enaz 2 oyuncu almamıza vesile olacaktı yazık oldu ,borjanda kalecimi ?diye kıçına teneke bağlattırıp yollatan çok bilmiş futbol ulemaları[ukalaları] mutlu oldularmı acaba ?:mad:karabükün en kısa zamanda layık oldukları 2.lige düşmesi ,mümkünse son tekmeyi sivasın vurması en büyük temennimdir [/b]

MERDO 18.05.2014 21:01

Lazlari sevindidiniz bizi kahrettinizya Allah sizi bildiği gibi yapsin .

astaravisa 18.05.2014 21:22

ona buna laf atacağına biz ne yaptık ona bakmalıyız.
aksi halde bunlardan ders çıkaramayız.
ne yani karabük maçı bize mi verecekti. bunu mu bekliyordunuz.
çakacaktın golü keyfine bakacaktın.
şimdi sezonu 1 ay erken açacağız. :mad:

alperen2009 19.05.2014 00:34

Bir Kayseri Erciyesspor kadar olamadık adamlar ligde kaldığı halde Gs ye kök söktürdu istanbulda sonuç böyle olmaması gerekiyordu çok bencil futbolcular var

calipso 19.05.2014 04:10

bize para kazandiracaksa atifin muhakkak takimdan ayrilmasi lazim

ayrica ne adem nede kadir bu takimin orta saha omurgasi olamaz olamadida

ne nihat nede korcam bizim derdimize care olamaz , yabanci kaliteli bir kaleci sart

utaka durursa ve sakatlanmassa seneye superligin gol krali adayi bence..

gogohan 19.05.2014 13:14

Trabzon yalakası-yalaması tolunay gelecek sezon trabzon başına geçecek heralde onun için hırslı oynattı. ama bu takımda bu kaleciye kesin yer olmamalı.yazık değilmi bir hareketten dolayı takım avrupaya 5. gidiyor.

Chahechouhe 20.05.2014 07:05

Kendi hesabını kendin kesmedikçe kimseye neden oynadın ya da oynamadın diye bir ithamda bulunmak bence yanlış.Sıralama seni play-offtan UEFA kupalarına sokacaksa sen de söke söke alacaksın bu maçı.Olmadı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:03.