SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Transfer Dosyası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=38028)

GokhanTurna 27.06.2014 17:00

Cevap: Transfer Dosyası

Halil Akbunar transferi ne oldu acaba? Umarım aksilik çıkmazda olur.

umitfidan 27.06.2014 17:25

[QUOTE=svsli585858;913198]Krasic in sözleşmesi gerekilirse feshedilecek yazıyor iyi oku kardeşim.... Ayrıca baroninin çocukları istanbulda okuduğu içinbaşka yere transfer olmak istemiyormuş öyle anladım ben ?[/QUOTE]

Gerek duyulursa krasic gibi onlarında fes edilecek yazıyor kardeşim sen düzgün oku asıl :) doğru anlamışsın ama benim anlatmak istediğim Carlos'un aileside İstanbul da tatillerde gidiyor İstanbul'a aynı şekilde baronide gidebilir.

DOGU_BEY 27.06.2014 18:57

[B]Cristian Baroni %90 Sivassporda...aklına takılan tek şey yani yüzde 10'luk ihtimal eski kulubü Corintihinas'ın da onu ısrarla istemesi...

-fakat bugün 1.ağızlardan aldığım sağlam bilgiye göre Carlos Baroniyi ikna etti, artık Sivassporda diyebiliriz...halledilrse bonservisiyle alınacak fakat şu anda en olabilecek seçenek kiralama yöntemi ve büyük ihitmalsatın alma opsiyonlu kiralanacak..hayırlı olsun...[/B]

58YIGIDO58 27.06.2014 19:41

[QUOTE=DOGU_BEY;913204][B]Cristian Baroni %90 Sivassporda...aklına takılan tek şey yani yüzde 10'luk ihtimal eski kulubü Corintihinas'ın da onu ısrarla istemesi...

-fakat bugün 1.ağızlardan aldığım sağlam bilgiye göre Carlos Baroniyi ikna etti, artık Sivassporda diyebiliriz...halledilrse bonservisiyle alınacak fakat şu anda en olabilecek seçenek kiralama yöntemi ve büyük ihitmalsatın alma opsiyonlu kiralanacak..hayırlı olsun...[/B][/QUOTE]

Sagol Dogu Bey.
Baska transfer haberleri varmi ?

dogan5880 27.06.2014 19:42

ınsallah ıyı bı kalecı alınır

Külhan 27.06.2014 21:42

Yeni transferlerimiz takimimiza hayirli olsun hepine de basarili bir sezon dileriz

citothehan58 27.06.2014 23:31

Fanatikin haberine göre Aydinin yerine Ugur Borali istiyormusuz.

B.DUMANLI 28.06.2014 09:14

Bugüne kadar yapilan transfer calismalari gösteriyorki bonservisi elinde olan oyuncular genellikle ilk tercih.Ara transferde Mecnun baskan demistiki;
Ara transferin pek cok riskleri olabilir kaliteli oyuncu bulamadigin gibi bu dönemde bazi sorunlarda cikabilir.Ara transferde alinan oyuncularin durumu zaten herkes icin bilinen birseydi.Onlar olmadanda Sivasspor ayakta kalabilir yoluna devam edebilirdi.

Benim suana kadar tek üzüldügüm nokta,Sivasspor yönetiminin gelecek vaadeden oyunculari bulup takima monte edememesi karsisinda üzüntülerimin ve kaygilarimin artmasi.
Türkiye´de isim yapmis oyuncularin pesindeyiz.Birde onlari harmanlayip takima kazandirmak ve dislilerin aksamadan calismasi gerekliligine inaniyorumki bu zorda olabilir.Ismi duyulan futbolcu doymus futbolcudur bu isimlerle oynamanin risikosuda bu doymusluktur.
Batuhan cok genc yasda doymus bir futbolcudur.Bu yüzden hic bir yerde dikis tutturamamistir.Su ana kadar yapilan taninmis bu isimlere bazilari seviniyorda bunlar elimizde patliyabilirde.

Göztepe´den genc bir oyuncu alinacakti buna herkes sevinmisti fakat görüldügü gibi olmadi galiba.
Takima neden ilk onbirde oynayacak genc bir iki futbolcu monte edemiyoruz.Genc yetenekleri bonservislerinin bitmesini beklemeden transfer yoluna gidecek ve bu yeni kanla takimi güclü kilacaksin.
Simdide Ugur Boral´dan bahsediliyor bilmiyorum biz yanlis yapiyoruz gibime geliyor.Türkiye´de istense ondan daha genc ve yetenekli nice Ugur Boral´lar bulunurda bunu bir türlü yapamiyoruz.Bunlari ortaya cikarmakta resmen zorlaniyoruz...

Neden yapamiyoruz cünki transfer dönemini yarasiz beresiz,suya sabuna dokunmadan parasal yönden az hasarla kapatmak istiyoruzda ondan.
Buda her zaman tutmayabiliyor,takim kötüye gittiginde güvenilen kisiler, sahaya istenileni koyamiyinca takimda bir düsüs yasanabilir.
Ugur Boral yerine genc ve ilk onbirde rahat oynayabilecek ve ilk onbirin vazgecilmez bir oyuncusunu almayi yeglerdim ben.

Sivasspor birazda gelecege yönelik transfer yapmali ve alacagi oyunculari ilk onbirde oynatabilmeli.Böyle transferleri neden yapamiyoruz biz ve bu okadar zormu?.Ben genclerin olmadigi bir sistemin fazla dayanirliginin olmadigini savunanlardanim.
Her seyin gencler ve yeni yeteneklerle cok daha güzel olacagini savunanlardanim.Cünki onlardir bu takimin basarisindaki emege omuz verecekler.Onlardir bu takimi yarin basariya ulastiracaklar...

izecson_ea 28.06.2014 11:17

Wolfsburg U19 takımında oynayan
ofansif orta saha Kerem Bülbül ile anlaştı. Bir sitede yaziyordu

last34 29.06.2014 01:06

[B][/B]sivasspor kaleci serkan demirolu transfer etmiş

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:00.