![]() |
Cevap: Bursaspor 0-0 Sivasspor (ikinci yarı )
Bu Şeref yoksunu lig tv ve onun Köpekleri bu kadar iyi futbol izlemek istiyordunuzda gecen hafta 87 dakika defans Yapan Rize icin neden bir kelime etmediniz
Nedir sizdeki bu Sivasspor düşmanlığı anlamış değilim |
Cevap: Bursaspor 2-0 Sivasspor (ikinci yarı )
Allah aşkına birisi söylesin Sivasspor'u yöneten birisi var mı? Takımı bile bile küme sürüklüyorsunuz!!
|
Yediğimiz 2.gol takımın ne halde olduğunu gösteriyor. Artık yenilgi alışkanlık haline geldi. Adım adım dibe vuruyoruz.
|
***carlos yine muthiş oyun okuyor , durum 2-0 oldu.şimdi oyuncu değiştirecek bence.
|
Yönetim şimdi yapmadığı transferlerle takımını gururlana gururlana izliyordur.
|
transfer transfer transfer yönetiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;923073]transfer transfer transfer yönetiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm[/QUOTE]
***öncelikle cok gec olmadan hoca gerekli |
Cevap: Bursaspor 3-0 Sivasspor (ikinci yarı )
[B]Çok rezil bir futbol oynuyoruz.Durum3.[ oldu.Özetlenecek tek şey var.REZALET.
/B] |
[B]Rezalet Rezalet Rezalet Rezalet [/B]
|
Takımın fizik kondisyon sıfır ikili mücadeleler sıfır defansta da costa dışındakileri kaldır at. Abdurrahman bitmiş Berk amatör seviyede Ümit'in savunması akıllara zarar (derken Ümit'in kademe hatasından 3. Gol geldi) Burhan kötü Mehdi kötü mantalite yok. Ahmet Aras maç başından bu yana bir tek hava topu alamadı takıma tek olumlu katkısı yok en fazla son 10 dk oyuna girecek kapasitede
Suçlu varsa ilk sırada yönetimindir takıma eksik yerlere aylarca takviye yapılsın diye millet kendini parçaladı. Rakiplerin takviye yaparken sen yerinde sayarsan başarısızlık elbette kaçınılmaz olur. Ölüye hayat vermeye devam Bu sorunlda en son suçlu Carlos'tur. Şu kadroya en iyi teknik adam gelse yine birşey olmaz. Umarım yanılırım |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:53. |