SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Aatif Fenerbahçe ile anlaştı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=39982)

çorluluyiğido 07.06.2016 16:27

Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı

sivasspor basın sorumlusu kemal çağlayan:

Aatif Chahechouhe, Sivasspor yönetiminin izni ile Fenerbahçe ile görüştü. Başkanımız Mecnun Odyakmaz, kendisine kariyeri için en iyisi seçmesi için yardımcı olacağına söz vermişti. Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe'yi seçtiğine göre kulüpler düzeyinde de anlaşma yapılacağını inanıyorum. Bu konuda artık problem çıkacağına sanmıyorum. Bana göre Aatif Chahechouhe için Sivasspor ve Fenebrahçe anlaşır"

jitem58 07.06.2016 16:37

Aatif Chahechouche artik bir Sivasspor efsanesidir hem kariyeri hemde bizim için muhtesem bir tercih yapmıştır trabzon denen **** gitmediği için bizi mutlu etmiştir kulübede büyük gelir sağlayacaktır erman kılıç ****** biridir ama AATİF EFSANEDİR

TheLabarna 07.06.2016 16:55

atıf için verecekleri genç oyunculara soru işareti ile bakıyorum. Ertuğrul dışında verebilecekleri oyuncular bence bir üst lig hedefi için pek makul değil. Mert Uygar, Hakan Çinemre ile üst ligi zor görürürüz.

adres58 07.06.2016 17:03

[B]Fenerbahçe Aatıf Chahechouhe'ile anlaştı[/B]

Az ama öz transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Süper Lig kulüblerinin gözdesi Aatıf Chahechouhe ile anlaştı.

Fenerbahçe yönetimi diğer taraftan Medicana Sivassporlu Aatıf Chahechouhe'nin transferini büyük ölçüde bitirdi.
Kırmızı beyazlı kulübün onayını alarak Aatıf ile görüşmelere başlayan sarı lacivertlilerin her konuda anlaşma sağladığı belirtildi. 1-2 gün içinde Sivasspor yönetimi ile de masaya oturularak transfer netleştirilecek.

Sadece Fenerbahçe'nın değil, cok denilecek kadar Süper Lig kulüblerinin transfer listesinde yer alan Aatıf, bu sezon Süper Lig'de 33 lig macında toplam 12 gol atti, cok çabalasada Sivasspor'un küme düşmesine engel olamadı.

Aatıf Chahechouhe imzalamassa eğer, Fenerbahce rota'yi Fransa'nin 2.lig ekiplerinden Le havre takiminda forma giyen Lys Mousset ile masaya oturacak.

[B]07.06.2016 - 16:44 | KAYNAK: HÜRRİYET[/B]

CILGINSiVASLINL 07.06.2016 18:57

Bu takimlar gidip hic tanimadik oyuncuya 5-7 milyon para verirler ama sivas tan bir oyuncu alinca kili 40 bolerler atifin degeri 5 milyondan asagi olmaz ama malesef biz futbolcu satisini beceremiyoruz

dedeman58 07.06.2016 19:50

Ben 3 yıldır filan burayı takip ediyordum ama bir türlü üye olmak nasip olmadı yeni üye oldum 8 yıl sivasspor alt yapısında oynadım şuanda futbolu bıraktım sivasspor'un iyi bir yerde olmasını hep istemişimdir maçlara giderip hep izlerim atıf takıma büyük katkılar verdi takımın üstünde bi oyuncuydu hep. diğerleri ona pek eşlik edemesede iyi işler başardı eşlik ettiğinde carlos zamanında sivassporun iyi yerlere geldiğini gördük şimdi onun gitmek istemesi çok normal kariyerinin iyi noktalarında ve fenerbahçede oynamak istiyecektir elbelte takımda alt ligi düşmüşken iyi bi para ve gelecek genç oyuncular sivas için fayda sağlıyacaktır. atıf için yüksek bonservisler diyorsunuz ama onları verse verse arap kulüpleri ve çinliler verir oda her oyuncuya denk gelmez ki atıfta kariyeli itibariyle pek gitmek istiyeceğini sanmıyorum 2in üstündeki her rakam güzeldir + oyuncu tabi sonuçta oyuncunun 1 yıl sözleşme kaldı alt ligi düştük ve yıllık ücretini karşılamamız zor o yüzden atıf ve sivasspor adını hayırlı olsun gelecek oyuncularda fayda sağlayıp tekrar süper lige çıkarız

sivaslıadem 07.06.2016 22:46

[QUOTE=çorluluyiğido;977403]sivasspor basın sorumlusu kemal çağlayan:

[/QUOTE]

Kemal Çağlayan basın sözcüsü mü oldu
hiç haberimiz olmadı

adres58 07.06.2016 23:47

[QUOTE=sivaslıadem;977422]Kemal Çağlayan basın sözcüsü mü oldu
hiç haberimiz olmadı[/QUOTE]

Ana moderatör diyek şuğa :D

sivaslıadem 08.06.2016 01:50

[QUOTE=adres58;977423]Ana moderatör diyek şuğa :D[/QUOTE]

:D Attila abi artık bu takıma iyi kötü bir basın sözcüsü lazım
Fikret Ünsal i zamanında pek sevmiyorduk ama sorunları ulusal başında dile getirme konusunda da üstüne yoktu

GraveYard 08.06.2016 16:22

Aatif Chahechouhe'nun yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceği kulübü Sivasspor'dan da ilan edildi.
Kırmızı-beyazlı kulübün basın sorumlusu Kemal Çağlayan, "Başkanımız Mecnun Otyakmaz, Aatif'a kariyeri için en iyisini seçmesi için yardımcı olacağına söz vermişti. O da yönetimden aldığı izinle Fenerbahçe ile görüştü ve anlaştı. Kulüpler de anlaşır, hiçbir sorun çıkmaz" dedi.

ÜCRETİ DE BELLİ: 1.4 MİLYON EURO

Aatıf'ın yeni kulübü Fenerbahçe'den alacağı yıllık ücret de belli oldu. Sarı-lacivertlilerin, 30 yaşındaki Faslı hücum oyuncusu ile sezon başına 1.4 milyon euro karşılığında anlaştığı belirlendi. Fenerbahçe'nin, bu transfere karşılık Sivasspor'a ise 3 milyon euro bonservis ücreti ödeyeceği öğrenildi.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:35.