![]() |
[color=darkred][i][b]olum bizim mekenımıza gelion kolla bi tarafını..[/b][/i][/color]
|
hahahahaa çok komiksin asıl sen göreceksin gelince dünyanın paralel ve meridyenlerini 4 ümüz beraber yolculuk yapıcam tarih öncesi çağlara mitolojiyi yaşıycaz
|
[i][b]gunay bence sen kaç :lol: :lol: [/b][/i][color=darkred][/color]
|
yok yok gelsin hataa yarın planlamayı yapalım geldiğinde neler olacağına dairr
|
[color=darkred][i][b]BENCE SEN ESKİŞEHİRE GELİNCE KAÇ :lol: [/b][/i][/color]
|
alaa alaaa ürkütme adamı hayatım yaaa kaççak gelmiycek sonra
o değnek bende olsaydı hala saati 13 15 e alırdım |
bir sihirli değneyim olsa idi ZORLU grubunu satın alır veysel manisalıları aç bırakırdım çok kötüyüm galiba ama olsun bunları hak ediyolar
|
[color=darkred][i][b]YAZIK ADAMLARA YA..AÇ KALMASINLAR AMA AMATÖRE DÜŞSÜNLER :lol: [/b][/i][/color]
|
[color=darkblue][b]BİR SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSA. ÖNCE VATANIMI DÜŞÜNÜR VE VATAN HAYİNLERİNİ YER YÜZÜNDEN TEMİZLER BU KUTSAL VATANIMIZI LAYIK OLDUĞU ÜST MERTEBELERE ULAŞMASINI SAĞLARDIM.....
ÖNCE VATAN.......[/b][/color] |
[quote=Kaptan_58GENCLiK][color=darkblue][b]BİR SİHİRLİ DEĞNEĞİM OLSA. ÖNCE VATANIMI DÜŞÜNÜR VE VATAN HAYİNLERİNİ YER YÜZÜNDEN TEMİZLER BU KUTSAL VATANIMIZI LAYIK OLDUĞU ÜST MERTEBELERE ULAŞMASINI SAĞLARDIM.....
ÖNCE VATAN.......[/b][/color][/quote] aynen sonra sivasa buyuk bir is alanlari butun gurbetcileri tekrar sivasa getirirdim sonra ............cok |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:50. |