![]() |
--->: İlk 'Tık'lanılanlar.....
[url]www.sivastuning.com[/url]
[url]www.sivasspor.com[/url] |
[B][I][COLOR="Blue"]www.sivasspor.com
[url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.com[/url] başka adres tanımam bennnnnnnnnnnnnn[/COLOR][/I][/B] |
ilk [url]www.sivasspor.com[/url]
ikinci olarakta msni acıyorum. |
-->: İlk 'Tık'lanılanlar.....
ilk önce msn i açarım.sonra sivasspor coma girer haberleri okurum.sonra gazeteleri okurum ama genelde fotomaç ve fanatik olur,dierlerinide göz gezdiririm.dier okudum gazeteler ise;raidkal,milliyet,sabah,star dır.
|
[url]WWW.PAPURCLAN.COM[/url]
[url]WWW.PAPURCLAN.COM[/url] [url]WWW.HURDOGAN.COM[/url] [url]WWW.SIVASSPOR.COM[/url] [url]WWW.MEMLEKETIMDIVRGI.COM[/url] [url]WWW.YESILDIVRIGI.NET[/url] [url]WWW.FOTOMAC[/url]. [url]WWW.SIVASSPOR.ORG.TR[/url] [url]WWW.FANATIK.COM.TR[/url] |
[url]www.sivasspor.com[/url] [url]www.sivasspor.org.tr[/url] [url]www.sivasspor58.com[/url] [url]www.forzabesiktas.com[/url] [url]www.milligorus-forum.com[/url] İLK GİRDİĞİMDE GENEL OLARAK HIZLI BAKIŞ YAPTIĞIM SİTELER.BAZEN MSN YEDE BAKARIM.BU KADAR. |
[QUOTE=puar;83795]ben ... sivasspor.coma tıklamam ::) benim ana sayfamdır kendileri :)[/QUOTE]
:D :D :D SİVASSPOR.COM [url]WWW.BOMBABOMBA.COM:D[/url] :D :D |
1. SİVASSPO.COM
2.MSN MESENGER :D |
girmedigim sitemi var heryere giriyorum ama tabiki
sivasspor.com ilk olarak giriyorum haberleri okuyorum forumlari ziyaret ediyorum. |
SİVASSPOR.COM
KRALCARSİ.COM+++++++++++++ |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:55. |