SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Nostalji Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   80 KUŞAĞI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=527)

çılgın-sedat 19.07.2007 20:26

-->: 80 KUŞAĞI

burda abilerim herşeyı anlatmış bende örenmiş oldum
hepsine teşşekkür ederim
elleriniz sağlık

SANCAKTAR 22.09.2008 22:41

--->: 80 KUŞAĞI

GENÇLERİMİZE NERELERDEN GELDİĞİMİZ HATIRLATMAK LAZIM;
LÜTFEN OKUYALIM ÖNCEKİ YAZILANLARI ARKADAŞLAR...

redwhite 21.07.2011 16:08

Cevap: 80 KUŞAĞI

[QUOTE=adres58;18405]Sivasın pamuğu demek (kavak ağacı)....
Nörüyon gardaşa, Nörüyüm gardaş demek....
Altuntabaktan kışın -40 derece ayazda kapalı çarşıda ciğara içmek demek....
Üniversiteye hazırlıkta Levent dersanesi demek......
Hey gidi Tamer demek, Kornerden gol atmak demek.....
Ticaretin bahçesinde mahalle maçı demek.....
Atölyenin sabah yedi borusu demek.....
İmam-Hatip ile Sivas Lisesi şampiyonluk maçı demek....
Lojmanlar fırınında ekmek kuyruğu demek.....
Kenan Paşa yı karşılarken kafasına attığım çiçek yerine ot demek :).....
A.V. Gaziden Deniz manzarası seyredeceğiz niyetine mındar ırmağın manzarası ile yetinmek demek......
Şimdi kimbilir nerelerde olan ex. aşkım demek.....

Seni seviyorum SİVAS, Sizleri seviyorum Sivaslı kardeşlerim.... Çatalzeytin Kastamonudan herkese kucak dolusu selamlar.
[url]www.mdmeltemi.com[/url][/QUOTE]

ne güzel duygular bunlar geçmiş zaman olurki

redwhite 21.07.2011 16:12

80 lerde olmak demek 12 yaşındayken maça girenlere abi benide alsana demek
o abinin sorarlarsa gardaşım diyecem demesi demek
tam giriş yerinde biletçinin kolundan tutup dışarı göndermesi demek
bıkmadan usanmadan abi bende senle maça giriyimmi demek
ve bu güzel şehri tribünden sivassporla sevmenin ilk temellerini atmak demek

balmandol 21.07.2011 16:43

1986 yada 87 senesi Sivasspor düşmemeye oynuyor..Adana Demirespor maçı..Maç Sivas'ta ve kış..Saha kenarı karlarla dolu..2.Ligdeyiz..Ara transfer dönemde Sabri-Kayhan-Ayhan alındı güç olarak..Ama takım mükemmeldi o kadro..Hatta o maçın 11'ini bile sayabilirim..Maç 1 - 1 devam ediyor ama öyle puana ihtiyacımız varki sormayın gitsin..Kıran kırana bir maç oldu o maç hatırlayan varsa..Son dakkalar NAMIK oyuna girdi (çok iyi topçuydu.Geçen yıl Tokatspor'u çalıştıran kişi)..Hiç unutmam sağdan bi orta geldi..Top herkesi geçtiii Namık sol ayağıyla çaktıki ve o anı hiç unutmam...Son dakika golüyle yendik Adanayı..Maçtan sonrada futbolcular birbirine girmişti..Ama iyi kavga olmuştu..Bu maçıda ben hiç unutamam...Yaaa işte böyleee..Hey gidi günler heyyy :))))

HaKaN 21.07.2011 17:05

[B]Burda Abilerimiz 80' li Yılları Çok Güzel Anlatmışlar, Bize Diycek bişey Kalmamış.Paylaşım İçin Saolun Öğrenmiş Oldum.[/B]

balmandol 21.07.2011 17:09

Pekii...O olaylı bi Vanspor maçı vardı...Hatırlayan varmı..Bende iyi bi jop anısı varda unutmadım..İstasyon caddesinde bir polis önüne kattı 50-100 kişiyi kovalıyor..Bende beraber kaçıyorum tabiiki..15-16 yaşlarındayım..İyi bi jop yemiştim parmağımı kırmıştı :))))))

migroArmis 22.07.2011 00:13

Gerçekten tebrik ederim..Yad ettim o günleri...

pehlivan ömer 22.07.2011 13:37

80 li yıllar demek sevginin saygının oldu yıllar demek açıkta sıgara içerken bizlerden büyük abilerin amcaların bizleri görmesin den korkmak yada mahallede çocuklar oyun anneler imece usulu turşu,hamur işi yapmak yada cumartesi trt de türk sineması oynayacak diye saatlerce beklemek burclee veyea cüneyt arkın filmminin seyredip ben cüneyt bende burclee gel kim daha güzel dövüşüyor diye dövüşmek yada belediyenin temizlik personelin bir traktörle gelip evlerdeki bidonları elleriyle traktör e boşaltması demek hele akkaya altındaki mahalle maçları yada ordaki ırmakta girip yüzmek yoksulluk içinde tv yoksa gidip komşuda syretmek hepsi zevkli ve güzeldi dahada güzeli insanlar birbirini daha çok sever ve sayardı:):)

Kokomo 08.11.2012 13:28

[QUOTE=balmandol;733330]Pekii...O olaylı bi Vanspor maçı vardı...Hatırlayan varmı..Bende iyi bi jop anısı varda unutmadım..İstasyon caddesinde bir polis önüne kattı 50-100 kişiyi kovalıyor..Bende beraber kaçıyorum tabiiki..15-16 yaşlarındayım..İyi bi jop yemiştim parmağımı kırmıştı :))))))[/QUOTE]

Çok iyi hatırlarım ...

1-2 yenildik. O sene küme düştük ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:22.