SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SIVASSPOR/Mardinspor Maci TAHMIN ve YORUMLARI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=541)

3yildizli 06.04.2005 12:59

2 veya daha fazla oyuncumuz eksik olabilir. Son maçtada çok güçlü bir rakibe karşı da 2 kişi eksik oynadık ama azim ve disiplinle kazandık.

Bu maçtada eksiklerin yerine fazlamız olacak. "MORAL"...Bu maçta yüksek moral ve yedeklerin kendisini gösterme azmi bize maçı kazandıracaktır. Hemde [color=blue][b]3 - 0[/b][/color]...

3YILDIZ 06.04.2005 13:36

bu mac fark olamazsa bende daha tahmin yapmicam !!!
[b]4-1 ![/b]
diyorum ben ....

1967_DERNEK_10UR 06.04.2005 13:47

SİVASSPOR OYNAYACAK MARDİN İZLEYECEK AMA BU NAÇTA BAYRAK SOW DA YAPALIM BAYRAĞIMIZA SAHPİ ÇIKALIM NEDE OLSA MARDİN DE TÜRK BAYRAĞINI İSTEMEYN ÇOK...

serkankustarci 06.04.2005 14:27

Arkadaşlar iki hafta önce ist.bld maçının çok kolay geçeceğini söylemiştim,yanıldım.Bu kez 1-0 olsun bizim olsun diyorum.

mardinli 06.04.2005 16:07

herkese selamlar...

Öncelikle seneye Sivasspora Süper Ligde başarılar dilerim. Gördüğüm kadarıyla eksikleriniz olmasına rağmen takımınıza güveniyor ve fark bekliyorsunuz. (çoğu arkadaşın görüşü böyle) Mardinspor'un ligdeki durumana ve son maçlarına bakarak bu maçı hafife almamanızı önerimim. Umarım maç güzel ve dostluk havasında geçer.

mardinli 06.04.2005 16:11

[quote=ultraSivas_58]SİVASSPOR OYNAYACAK MARDİN İZLEYECEK AMA BU NAÇTA BAYRAK SOW DA YAPALIM BAYRAĞIMIZA SAHPİ ÇIKALIM NEDE OLSA MARDİN DE TÜRK BAYRAĞINI İSTEMEYN ÇOK...[/quote]

Yaptığın iddia çok ağır ve yanlış. Mardin de ne gördün ki böyle konuşma cüretinde bulunabiliyorsun? Mardin de yapılan "Bayrağa Saygı" yürüyüşünü televizyonlarda görmedin herhalde.

BÖYLE BİR LAFI TELAFFUZ ETME CÜRETİNDE BULUNAN ARKADAŞI VE BUNA SESİZ KALAN SİTE YÖNETİMİNİ KINIYORUM.

abircan 06.04.2005 16:56

arkadaşlar her kürt kardeşimiz ayrılıkçı değil bu böyle bilinsin lütfen dikkatli olalım avrupanın amerikanın ekmeğine yağ sürmeyin, bin yıllık kardeşliğimize halel gelmesin zaten zor dönemeçleri yeni bitirdik üstüne tuz biber ekmeyin velhasıl misakı milli ve bayrak, cumhuriyet ve temel ilkeleri tartışılmaz, dünyanın ender topluluklarından biriyiz, dünyanın engüzel cografyasında yaşıyoruz kıymetini değerini bilelim lütfen. iyi niyetli tüm türk vatandaşı hisseden kürt kardeşlerimizden biraz sabır ve anlayış bekliyoruz, buna karşın birarada yaşadığımız güzelim memleketimizde türk kökenli vatandaşlarımızda kardeşliğimizin kıymetini bilsin lütfen , toplumsal hoşgörü ve anlayışımız ne kadar yüksek olursa o kadar güzel bir toplum oluruz, saygı duyuluruz, merak etmeyin hiç bir emperyal kuvvet türkiyeyi bölme emeline ulaşamayacak türkiye bu badireyi atlattı ama bu herşey bitti demek anlamına gelmiyor, dünyanın en zengin sosyo kültürel yapısına sahip bir toplumuz ne mutlu türküm diyene ama gerçekten ne mutlu

gelelim başlığın konusuna [size=7]sivasım 3 mardin 0[/size] :) :)

ElbeyLi58 06.04.2005 16:59

[quote=mardinli]herkese selamlar...

Öncelikle seneye Sivasspora Süper Ligde başarılar dilerim. Gördüğüm kadarıyla eksikleriniz olmasına rağmen takımınıza güveniyor ve fark bekliyorsunuz. (çoğu arkadaşın görüşü böyle) Mardinspor'un ligdeki durumana ve son maçlarına bakarak bu maçı hafife almamanızı önerimim. Umarım maç güzel ve dostluk havasında geçer.[/quote]
mardinli Sivassporun eksik meksik futbolculari olmas
Bizim her zaman güvencimis Sivasspora sonsuz dur
Fark olmasda sizi duman edecegiz birasda Futbol dersi verecegiz

[color=red][size=6]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color]

ofozturk 06.04.2005 17:04

Şampiyon : 2
Mardin : 0

herkese selamlar...

leventk58 06.04.2005 17:06

SİVASSPOR : 2

MARDİN : 1

ŞAMPİYON OLMAK ÜZEREYİZ TÜM DÜNYA TAKIM VE TARAFTAR GÖRECEK.

SEZONUN BAŞLARINDA RADYO 58 TE SİVASSPORLA İLGİLİ EN GÜZEL DİLEKLERİNİZİ BELİRTEN MESAJLARA "BU SEZON SÜPER LİG,ÇIKTIĞIMIZIN ERTESİ SENESİNDE İSE SÜPER LİG ŞAMPİYONU OLARAK TAKIMIMIZI GÖRMEK BENİ ÇOK MUTLU EDER" DEMİŞTİM. İNŞALLAH TEKER TEKER BU DİLEKLERİM YERİNE GELECEK.TAKIMA GÜVEN,GERİSİNİ MERAK ETME SEN. TÜM YİGİDOLARA SELAM ŞAMPİYONLUK YOLUNA DEVAM.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:04.