![]() |
Arkadaşlar Elazığspor ve taraftarını eleştirirken lütfen edebi üslubumuzu bozmayalım yani onların seviyesine inmeyelim. Biz yiğidoyuz biz yendiğimizde sevinmeyi,yenildiğimizde üzülmeyi biliriz.Sevinirken de Üzülürkende başklarını rahatsız edici davranışlarda bulunmayız. Biz böyle öğrendik böyle yaşarız. Biz Yiğidoyuz bizi kimise değiştiremez. Varsın onlar bildikleri gibi üzülsünler böyle yaptıkça daha çok üzülecekler belki seneye bir alt lige giderek daha da fazla üzülecekler. Kimseye küfür etmeyelim ŞİDDET KULLANMAYALIM. YİĞİDOLARA YAKIŞANI YAPALIM VE ŞİMDİDEN BİRİNCİ LİGDE NE YAPARIZ TARAFTAR OLARAK NE YAPABİLİRİZ ONLARI DÜŞÜNELİM. BİZE NE GAKKOŞTAN,TARZANDAN,KÖRFEZDEN ONDAN BUNDAN BİZ İŞİMİZE BAKALIM.
BAYRYAKLARIMIZI HAZIRLAYALIM. |
[quote=turgutkizgir]Arkadaşlar Elazığspor ve taraftarını eleştirirken lütfen edebi üslubumuzu bozmayalım yani onların seviyesine inmeyelim. Biz yiğidoyuz biz yendiğimizde sevinmeyi,yenildiğimizde üzülmeyi biliriz.Sevinirken de Üzülürkende başklarını rahatsız edici davranışlarda bulunmayız. Biz böyle öğrendik böyle yaşarız. Biz Yiğidoyuz bizi kimise değiştiremez. Varsın onlar bildikleri gibi üzülsünler böyle yaptıkça daha çok üzülecekler belki seneye bir alt lige giderek daha da fazla üzülecekler. Kimseye küfür etmeyelim ŞİDDET KULLANMAYALIM. YİĞİDOLARA YAKIŞANI YAPALIM VE ŞİMDİDEN BİRİNCİ LİGDE NE YAPARIZ TARAFTAR OLARAK NE YAPABİLİRİZ ONLARI DÜŞÜNELİM. BİZE NE GAKKOŞTAN,TARZANDAN,KÖRFEZDEN ONDAN BUNDAN BİZ İŞİMİZE BAKALIM.
BAYRYAKLARIMIZI HAZIRLAYALIM.[/quote] TURGUT GARDAS, TEK KELIMEYLE SÜPER. AYNEN SANA KATILIYORUM. :wink: |
[quote=RüstüElmas]BU SEVIYESIZ ELAZIG TARAFTARININ YAPTIKLARINI SIDDETLE KINIYORUZ.
BÖYLE BIR TERBIYESIZLIGI GERCEKTEN BEKLEMIYORDUM ELAZIG TARAFTARINDAN. HIC YAKISMADI HIIC. AMA BIZ MACI 9 KISIYLEDE OLSA, PENALTIMIZ VERILMEDIYSEDE ALMASINI BILDIK. YASA SIVASSPOR YASAAA.[/quote] RÜSTÜ GARDAS AGZINIZA SAGLIK HAKKATENDE BU ELAZIG TARAFTARI ÇOK TERBIYESIZMIS |
abi orası oylede adamlar yapınca tepkiyi burdan oyle vermek geliyo icimizden orda deildikki :evil: :evil:
|
Sivasspora ve sivaslılara vede malatyada bizi destekleyen malatyalı kardeşlerimize yapılan bu çirkin ve şerefsizce haraketleri şiddetle kınadıgımı ve yapanların ALLAH belalarını versin...
|
tüm yiğidoğları can gönülden kutlarım bu şeresiz gakgoşlarıda kınıyorum
|
Yigido kardeslerim öncelikle bu galibiyette emegi gecen futbolcularimizi sahada görünce Türk milletinin haksizliga gösterdigi tepkiyi gördüm.Masallah futbolcularimiz ve kalecimiz Yavuz devreden düsen arkadaslarinin yerini cok güzel doldurdular ve eksik arkadaslarinin yoklugunu hissettirmediler.Futbolcularimizi teknik heyeti,taraftarimizi tebrik ediyor sampiyonluk yolunda önemli bir engeli astigimiza inaniyorum.Elazigli taraftarlara gelince hepsi yerine saldirgan ve ***** taraftarlari kiniyorum.Bizde Istanbul Büyüksehire yenilince böyle taskinlik yapmadik,elestirilerimizi kendi icimizde yaptik ve bunun meyvalarini Elazigda yedik.Selamlar
|
Hepsinin Allah belalarını versin bu formu okuyan gakkoşlar sizler ancak 2 ligde sürünmeye mahkumsunuz.Daha beter olun emi pislik herifler böyle şerefsizlik elbet bir gün cevabını bulacaktır...
|
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK.......
|
ÖCELİKLE SİVASSPORUMUZUN BU ALMIŞ OLDUĞU GALİBİYETTEN DOLAYI KUTKUYORUM.SONRA DA MALATYASPOR TARAFTRAINA CANI GÖNÜLDEN TEŞŞEKKÜR EDİYORUM.AMA ELAZIĞSPOR TARAFTARININ NE KADAR ŞEREFSİZ KANI BOZUK BİR TARAFTAR OLDUĞUNU UMARIM TARAFTARLATRIMIZ ANLAMIŞTIR.BİR DE DOST TRİBÜN GRUPLARINDAN BAHSEDERİZ EN BÜYÜK SEREFSİZLİĞİ ELAZIĞ TARAFTARI YAPTI BUNU YAPANLARI DA ÇOK İYİ BİLİYORUM.BUNLARI SİVAS^TA BİZZAT BENİM DE OLDUĞUM ARKADAŞLAR KARI ETMİŞTİR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:41. |