![]() |
[color=darkred][i][b] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
GELİŞME WARMI BENDE ABİ? :lol: [/b][/i][/color] |
[color=red][size=2]Bayagi Gelisme var VIKTORY
Site Kurallarina EN uyan Viktory :D[/size][/color] |
[quote=CAGLAYAN][color=red][size=2]Cümle ve Imla hatalarina Dikkat edelim Lütfen ....Herkese gecerli !!!! :D :D Sitemizde En Hatasiz yazi yazan Lütfi Ünal bey[/size][/color][/quote]
Evet bu önemli bir konu, abi iyi bir noktaya bastin :lol: Bakalim kim en güzel hatasiz yazilar yazmaya devam edecek. Su andan itibaren yarisma baslamis bulunuyor. Su ana kadar Lütfi Ünal, Almanya Sivaslilar Dernegi Baskani hatasiz yazilar yazdigini bildiriyoruz. Bakalim kim bundan sonra kim hatasiz yazmaya devam edecek. Sunuda belirtelim, biz almanyadakiler türkce klavye olmadigindan, bazi türkce harfleri yazamiyoruz maalesef. Bunuda buradan belirtmekte yarar var. Bu yüzden cogu zaman, büyük harfler kullaniyorum. |
[quote=VICTORY][quote=gunay][quote=VICTORY][color=darkred][i][b]EN NAZLI GUNAY[/b][/i][/color] :lol:[/quote] gardas annemin adıda BİNNAZ ordan gelmistir belkim :lol: :lol: :lol:[/quote]
[color=darkred][i][b]HAYIR SEN NEDENİNİ BİLİOSUN :lol: [/b][/i][/color][/quote] evet biliyorum :oops: :oops: :oops: |
[color=darkred][i][b]en utangaç gunay[/b][/i][/color]
|
[color=red][size=2]EN Hayirlisindan Iyi Geceler [/size][/color]
|
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]en utangaç gunay[/b][/i][/color][/quote] ama en köşeye sıkıstıranda VICTORY.. faullu oynuyo :lol: :lol: :lol:
|
[color=darkred][i][b]İFTİRA :lol: :lol: :lol:
EN VEFASIZ GUNAY :lol: [/b][/i][/color] |
[quote=RüstüElmas][quote=elbeyli58]:arrow: Ayhan abim nerdeyse ben ordayim
:arrow: Ayhan abi sen varsan bende varim sen yoksan bende yokum [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color][/quote] HAYDAAA BIZ NOLUYORUZ ELBEYLI? :k12: :lol:[/quote] Rüstü abi :arrow: 1000 kere Dünya gelsem 1000 kere ayhan abimi severdim [color=red][size=2]Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir[/size][/color] |
[quote=VICTORY][color=darkred][i][b]İFTİRA :lol: :lol: :lol:
EN VEFASIZ GUNAY :lol: [/b][/i][/color][/quote] AMA OLMADIKİ SİMDİ.... GELECEM BEN ESKİSEHİRE... EN SOZUNDE DURAN BEN :lol: :lol: :lol: |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:49. |