![]() |
[QUOTE=eren1]ÜST VE ALT KİMLİK SİYASİ BİR DEYİMDİR.....
BEN HÜR İRADEMLE BAKIYORUM OLAYLARA SANADA ÖYLE YAPMANI ÖNERİRİM..[/QUOTE] Üst ve alt kimliğin siyasi olduğunu biliyoruz herhalde :-) Cavcav da sporu siyasete kötü bir şekilde alet edip,Turk milletinin en hassas oldugu bir konuyu bir kuluple benzetip eşleştirme yapması nedir acep ? Daha öncede dediğim gibi her ne şelilde olursa olsun,hic bir spor kulubunu bu şekilde PKK ile yan yana kim kullanırsa ben tepki gösteririm.Bu gs de olur bjk de ts de sivassporda başka bir kulupte..Amaca giden yolda her şeyi meşru kılan zihniyetten olmayın..Cavcav gitsin Aziz Yıldırımle kişisel meselesini başka mercilerde halletsin..Camiaları hedef almasın..Olay budur.... |
[QUOTE=Ozancan]Senin sorunun anlaşıldı.Kişisel Aziz Yıldırım düşmanlıgı kisvesi altında Fenerbahçe antipatisi :-) Fenerbahçeli değilim ama dediğim gibi Turk sporunda öyle çok geçmişe gidersen dürüst kulup bulamassın,en profosyenilinden en amatörüne kadar...(Mesela küçük bir örnek; Ergun Gürsoy'un Malatyalı futbolculara verdigi arabalar) Konuyuda saptırmaya hiç gerek yok...Harbiden seninki çok interesting olmuş :)[/QUOTE]
SEN İSPAT EDİLMEMİŞ BİR OLAYI SÖYLÜYORSUN BENSE ALAN KİŞİNİN BİLE BU İDDAYA TEPKİ GÖSTERMEDİĞİ BİR OLAYI SÖYLÜYORUM... BEN HEM FENERBAHÇE DÜŞMANIYIM HEMDE AZİZ YILDIRIM DÜŞMANI... BENİM NE MAKSATLA YAZDIGIM BELLİ FAKAT SENİ HALA ÇÖZEMEDİM YOKSA SENDE SİTEDEKİ GİZLİ RENKTAŞLARIN GİBİMİSİN..... |
Ne oluyor arkadaşlar ilhan cavcav konuşmaları yaparken söylediklerini kulagı duymuyordu herhalde çok yazık oldu söylenmemesi gerekirdi birde özür diledi hani derler ya özrü kabahitinden büyük aynen öyle yaş yetmiş iş bitmiş :)))
|
[QUOTE=shadow3458]MÜSADE SENİN HEMŞERİM[/QUOTE]
Teşekkür ederim hemşehrim..Sagolasın... |
[QUOTE=Ozancan]Üst ve alt kimliğin siyasi olduğunu biliyoruz herhalde :-) Cavcav da sporu siyasete kötü bir şekilde alet edip,Turk milletinin en hassas oldugu bir konuyu bir kuluple benzetip eşleştirme yapması nedir acep ? Daha öncede dediğim gibi her ne şelilde olursa olsun,hic bir spor kulubunu bu şekilde PKK ile yan yana kim kullanırsa ben tepki gösteririm.Bu gs de olur bjk de ts de sivassporda başka bir kulupte..Amaca giden yolda her şeyi meşru kılan zihniyetten olmayın..Cavcav gitsin Aziz Yıldırımle kişisel meselesini başka mercilerde halletsin..Camiaları hedef almasın..Olay budur....[/QUOTE]
İLHAN CAVCAVI SONUNA KADAR DESTEKLIYORUM |
[QUOTE=eren1]SEN İSPAT EDİLMEMİŞ BİR OLAYI SÖYLÜYORSUN BENSE ALAN KİŞİNİN BİLE BU İDDAYA TEPKİ GÖSTERMEDİĞİ BİR OLAYI SÖYLÜYORUM...
BEN HEM FENERBAHÇE DÜŞMANIYIM HEMDE AZİZ YILDIRIM DÜŞMANI... BENİM NE MAKSATLA YAZDIGIM BELLİ FAKAT SENİ HALA ÇÖZEMEDİM YOKSA SENDE SİTEDEKİ GİZLİ RENKTAŞLARIN GİBİMİSİN.....[/QUOTE] Ben SİVASLIYIM ve SİVASSPOR luyum..İspat edilmeyen olay neymis,Zamanın Malatyasporlu futbolcuları Oktay ve Eren i Star Tv de dinlemedin sanırım :) Yaa dedigim gibi bunlarla bir yere varamassın...Sen Aziz Yıldırım ve Fener düşmanlıgı yapmaya devam et,Umrumda degil..Ama sadece "objektif" ol...Bu ülke hepimizin... |
[QUOTE=eren1]İLHAN CAVCAVI SONUNA KADAR DESTEKLIYORUM[/QUOTE]
Devam et... :-) |
[QUOTE=eren1]İLHAN CAVCAVI SONUNA KADAR DESTEKLIYORUM[/QUOTE]
[COLOR="Blue"]EREN KARDEŞ OLAYI GEREKSİZ UZATIYON BENCE.....[/COLOR] BIRAKIN ARTIK BU KONULARI ADAM BİŞEY SÖLEDİ BİZ BURDA BİRBİRİMİZİ YİYOZZZZ... |
[QUOTE=Ozancan]Ben SİVASLIYIM ve SİVASSPOR luyum..İspat edilmeyen olay neymis,Zamanın Malatyasporlu futbolcuları Oktay ve Eren i Star Tv de dinlemedin sanırım :)
Yaa dedigim gibi bunlarla bir yere varamassın...Sen Aziz Yıldırım ve Fener düşmanlıgı yapmaya devam et,Umrumda degil..Ama sadece "objektif" ol...Bu ülke hepimizin...[/QUOTE] EVET BU ÜLKE HEPİMİZİN CUMHURİYET BİR TANEDİR BU KONUDADA TÜRK MİLLETİ ÇOK HASSASDIR ...... MADEM ÇOK HASSASLASIYORSUNUZ BU PKK BENZETMESINE BİRAZDA BELEDİYEYE CUMHURİYET DİYEREK TÜRKİYE CUMHURİYETİNE DOLAYLI YOLDAN HAKARET EDEN BU SLOGANI YAYGINLASTIRAN VE BU SLOGAN ALTINDA GİZLİ HEDEFLER BESLEYEN ŞAİBELERİN KAYNAGI AZİZ YILDIRIMA TEPKİ VERİN... |
[QUOTE=yusuf_07][COLOR="Blue"]EREN KARDEŞ OLAYI GEREKSİZ UZATIYON BENCE.....[/COLOR]
BIRAKIN ARTIK BU KONULARI ADAM BİŞEY SÖLEDİ BİZ BURDA BİRBİRİMİZİ YİYOZZZZ...[/QUOTE] SADECE ONUN SÖYLEDIKLERINDE HAKLILIK PAYI OLDUGUNU SÖYLÜYORUM ONU YASLI BUNAK DIYEREK DEDIKLERINI DIKKATE ALMIYANLARACEVAP VERIYORUM YUSUF... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:17. |