SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Organizasyonlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=62)
-   -   9 NİSAN PAZAR GÜNÜ KADIKÖY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=6663)

AMCA58 25.03.2006 00:28

-->: 9 NİSAN PAZAR GÜNÜ KADIKÖY İSKELESİNDE BULUŞUYORUZ

GELMEDİM ÇÜNKÜ BURSADAYIM AMA TAKİP ETTİM

RaP_BoY 25.03.2006 00:34

[QUOTE=AMCA58]GELMEDİM ÇÜNKÜ BURSADAYIM AMA TAKİP ETTİM[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]HII İYİ O ZAMAN BEKLERİZ Bİ DAHAKİ TOPLANTIYA :D[/COLOR][/FONT]

[FONT="Arial Black"][COLOR="Black"]AYVA ÇİÇEK AÇMIŞ YAZ MI GELECEK FENER KADIKÖYDE NE B.... YİYECEK [/COLOR][/FONT] :D

RaP_BoY 25.03.2006 00:35

[QUOTE=AMCA58]GELMEDİM ÇÜNKÜ BURSADAYIM AMA TAKİP ETTİM[/QUOTE]

[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]

KLAVYE DELİKANLILIGI YAPIPTA TOPLANTIYA GELMEYENLER UTANSIN DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM
SENİDE BEKLERİZ AMCA Bİ DAHAKİ TOPLANTIMIZA [/COLOR][/FONT]

Thai 25.03.2006 14:30

Alıntı:
Thai´isimli üyeden Alıntı
sessiz sessiz gidelim maça diyen kardeş de haklı öyle gilir mi ne diyor bu diyen de. Sessiz derken asla kavga gürültü sataşma taşkınlık yapmadan diyorsanız EYVALLAH, ama amaç şenlik havasında maça gitmek, giderken taraftar şovu yapmaksa, yensende yenilsen de biz sivaslıyız, sivassporluyuz, YİĞİDOYUZ diyerek gidilecekse yine EYVALLAH.
Maç sonu ne olursa olsun maç sonunda sivassporumuzu mutlaka tribüne çağıracağız arkadaşlar, onlarla her zaman gurur duyduk hep de duyacağız. Hatta sivasın geleneği olan rakip takımı çağırma seremonisini yapalım kadıköyde, eskiden bunu çok yapardık yine yapalım ve tüm fener tribünleri 45-50 bin kişi bizi alkışlasın saygı duysun, bravo desin. YİĞİDONUN farkı bilinsin tüm türkiyede akşam bunu konuşsun köşeleri tutan istanbul yazarları. İngiltere de bunlar yapılkıyorsa bizim geleneğimizde zaten var ve biz de yapalım bunu ve çığır açalım. hatta maçtan önce giderken fenerlilerle birlikte şarkılar söyleyerek gidelim. Çünkü bu ülke hepimizin.
Bu söylediklerimi sadece fener maçı için değil, birkaç hafta sonra oynayacağımız inönüdeki bjk maçında da yapalım. bizim büyüklüğümüzü ve vatanseverliğimizi bjk taraftraları da görsün, onlar da bu halkaya eklensin ve böylece bu tüm ülkeye akın akın yayılsın. YİĞİDOILAR OLARAK BU KONUDA BİR KAPI AÇALIM.....
NE DERSİNİZ..............................

myway 27.03.2006 11:03

-->: maç gitmek isteyen arkadaşlara

arkadaşlar eğer maça gitmek istiyorsanız, size tavsiyem biletlerinizi bir an önce almanız.ben bu hafta kadıköyde fenerbahçe malatyaspor maçına gittim. konuk takıma çok az yere ayırıyolar malatyalıların sesi bile çıkamadı valla en fazla 100 kişi falan vardı.zaten skorbordun olduğu küçücük bi bölüm var telsim tribününde oraya alıyolaar misafir takımları. bir kez daha söliyeyim maça gidecek olanlara her hangi bi taşkınlıkta büyük olaylar çıkabilir.kadıköyde sivas formasıyla dolaşmamanız tavsiye edilir maç günü. çünkü gidince görürsünüz zaten herkes fenerbahçeli ve fenerbahçe formalı lütfen herkes dikkatli olsun orda hem bir fenerli hemde sivassporlu olarak ben bu maça gitmeyeceğim.kötü oluyorum sonra kim gol atsa üzüldüm valla ilk maçta...:)

AMCA58 27.03.2006 17:56

[QUOTE=RaP_BoY][FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]

KLAVYE DELİKANLILIGI YAPIPTA TOPLANTIYA GELMEYENLER UTANSIN DİYORUM BAŞKA BİŞEY DEMİYORUM
SENİDE BEKLERİZ AMCA Bİ DAHAKİ TOPLANTIMIZA [/COLOR][/FONT][/QUOTE]
VALLA BENİM İKAMET BURSADA EVDE HERŞEYDE BURSADA,İMKANIM OLSA NEDEN İSTANBULA GELMEYEYEYİMKİ BENİ İSTANBULDA SANDIN TAHMİNİMCE.
OLSUN DEDİĞİN GİBİ KLAVYE DELİKANLILIĞINA BENDE KARŞIYIM BAK SİVASDAKİ ARKADAŞLARI BİLE GETİRECEK MADDİ BİR BİRLİKTELİK SERGİLEYEMEDİK DEĞİLMİ?HERKES BENCE BU DURUMDA DURUP DÜŞÜNMELİ DEĞİLMİ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:43.