SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   KOMBINE BILET KAMPANYASI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=7050)

serhankaburcuk 20.06.2006 15:48

-->: KOMBINE BILET KAMPANYASI

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Ayhan Bayrak abimizede çok teşekkür ederiz...BENİ KIRMADI VE DESTEKTE BULUNDU...Haydi yiğidolar desteğe devam edelim....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_Dernek_Serkan 20.06.2006 17:45

herkese desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler özellikle öncülük yapan abimize

CAGLAYAN 20.06.2006 19:19

[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Indigo"]Buradan diğer büyüklerime abilerimede sesleniyorum...Haydi sizlerin desteğinide bekliyoruz...[COLOR="Red"]Hakkı abi,Lütfi abi,Ayhan Bayrak abi,Etem abi,Salih abi,Tevfik Çevik abi,Sivaslı Avukat kardeşim,Rıfat abi [/COLOR]ve aklıma şuanda gelmeyen tüm değerli abilerim ve kardeşlerim desteklerinizi ve önerilerinizi bekliyoruz....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER]DEGERLI ARKADASLAR SIVASSPORUMUZ ICIN
KOMBINE BILET KAMPANYAMIZA DESTEKLERINIZI BEKLIYORUZ.

[COLOR="Navy"] BIRLIKTEN KUVVET DOGAR SIVASSPOR´UMUZA DESTEK OLALIM
FAZLA IMKANI OLMAYANLAR GRUP HALINDEDE KOMBINE ALIP YARDIM YAPABILIRLER

[/COLOR][/CENTER][/I][/B]

serhankaburcuk 20.06.2006 19:24

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Kampanya devam ediyor haydi Yiğidolar.....ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

HakkıTİMUÇİN 20.06.2006 19:25

[B]pek yakında... :rolleyes: 23 temmuz kocaeli sivaslılar gecesinden sonra kaç kombine alacağımı açıklayacağım...

az sabır 3-4 gün kaldı :rolleyes: [/B]

serhankaburcuk 20.06.2006 19:31

[QUOTE=gakgo58][B]pek yakında... :rolleyes: 23 temmuz kocaeli sivaslılar gecesinden sonra kaç kombine alacağımı açıklayacağım...

az sabır 3-4 gün kaldı :rolleyes: [/B][/QUOTE]

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sevgili abim güzel haberlerini bekliyoruz....Dernek olarak çok yardımlarınızı gördük inşallah görmeyede devam edeceğiz....[/COLOR][/FONT][/I][/B]

Etem-Murat 20.06.2006 20:10

[B]hadi millet tam desdek olacak zaman haydin yiğidolar[/B]

ertugrulss 20.06.2006 21:38

BU KOMBİNELERDEN ALMAK İSTERDİM ANCAK İZMİRDE OTURMAM SEBEBİYLE ALAMIYORUM SİVASTA OLSAYDIM KESİN ALIRDIM SİVASTAKİ YİĞİDOLAR BENCE KAÇIRMASIN FİYATLARDA GAYET MAKUL ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''

CÜSSKB-Aynur 20.06.2006 21:46

[QUOTE=ertugrulss]BU KOMBİNELERDEN ALMAK İSTERDİM ANCAK İZMİRDE OTURMAM SEBEBİYLE ALAMIYORUM SİVASTA OLSAYDIM KESİN ALIRDIM SİVASTAKİ YİĞİDOLAR BENCE KAÇIRMASIN FİYATLARDA GAYET MAKUL ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''[/QUOTE]

Bu kampanya 67 Genç Taraftar Derneğindeki arkadaşlarımız için düzenlendi.
İzmir'de oturuyor olman farketmiyor, bu arkadaşlarımıza destek olmak isteyen herkes katılabilir,

CAGLAYAN 20.06.2006 22:04

[QUOTE=ertugrulss]BU KOMBİNELERDEN ALMAK İSTERDİM ANCAK İZMİRDE OTURMAM SEBEBİYLE ALAMIYORUM SİVASTA OLSAYDIM KESİN ALIRDIM SİVASTAKİ YİĞİDOLAR BENCE KAÇIRMASIN FİYATLARDA GAYET MAKUL ''HERŞEY SİVASSPOR İÇİN''[/QUOTE]

[QUOTE=Nilay]Bu kampanya 67 Genç Taraftar Derneğindeki arkadaşlarımız için düzenlendi.
İzmir'de oturuyor olman farketmiyor, bu arkadaşlarımıza destek olmak isteyen herkes katılabilir,[/QUOTE]

[B][I] Kombine Bilet Kampanyasının amacı Sivas dışında bulunan ve Yurt dışında bulunan Yiğide ve Yiğidolar enazından Sivassporumuzun maçlarına gelmek isteyen takıma destek veren gençlerin kombine biletlerini alarak Kulübümüze Maddi [COLOR="Red"]ve 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği [/COLOR]ne Manevi destek verebilirler...Kampanyamiz bu amacla başlatılmıştır..!!

[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:38.