SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Mehmet Yıldız (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9025)

jakobieen 19.02.2007 14:07

-->: --->: -->: Mehmet YILDIZ

[QUOTE=UTKUM_58;192831]kardesimmm alinma ama sen futboldan anlamiyosun [/QUOTE]
kafanı yorma gardaşım alınmam, 21. hafta itibariyle sadece 3 gol atabilmiş ve bunlardan ikisi boş kaleye olan sonrada forvetim diye beni aladatmaya çalışan bi adama ''süper futbolcu'' diyebilen bi kişinin bana 'sen futboldan anlamıyorsun' demesine alınacağıma sevinirim korkma.. eğer hem mehmete iyi topçu deyip hemde benim futboldan iyi anladığımı söyleseydin, bak işte o zaman üzülürdüm ;) [/QUOTE]

[QUOTE=UTKUM_58;192831]eskiden parasi olan
konusuyordu simdi herkes konusuyorrr...[/QUOTE]
yazının hiç bi yerine katılmadım ama bu son cümlen gerçekten çok güzeldi ...

yigidolar06 05.03.2007 09:42

-->: Mehmet YILDIZ

[QUOTE=yigidolar06;167870]MEHMET YILDIZ BEŞİKTAŞA ATTIĞIN KAFA GÖLÜ VE TRABZONA BALİLİYE VERDİĞİN GOLÜN PASI İÇİN SENİ KUTLUYORUM SIRA GELGİ CİMBOMA NE OLDUĞUNU DOSTA DÜŞMANA GÖSTER KENDİNİ KOÇUM BENİM BAŞKENTLİLER SENİ COK SEVİYOR[/QUOTE]

HELAL OLSUN SANA TARİH YAZDIN BAŞARININ DEVAMINI DİLERİM. ALLAH DUA EDİYORUM SİZLERİ KORUSUN NAZARLARDAN

KARAMURAD 05.03.2007 09:55

--->: Mehmet YILDIZ

sevdiğim bir futbolcu.kendisini ve tüm oyuncuları kutluyorum.

Serd@r 05.03.2007 10:52

-->: Mehmet YILDIZ

[B][I]Her futbolcunun artıları ve eksileri vardır,milyondolarlık Alex ler,Kezman lar,Tuncay lar dünkü maçta sahada yokken [COLOR="Red"]Mehmet YILDIZ[/COLOR] ve diğer 10 Arslanımızın sahada adımlamadıkları yer kalmadı.
Eğer bir futbolcu takımı için elinden gelen gayreti,özveriyi,sadakati gösteriyorsa o futbolcu teknik açıdan zayıfta olsa,kafasını önüne eğip sürekli koşsada benim nazarımda iyi futbolcudur.Çünkü takımı için elinden geleni yapıyor ve daha iyisinide yapacağı kanaatindeyim.Büyük kulüplerinde futbolcularında aradığıda bu değilmi zaten YÜREKTEN FUTBOL.
[COLOR="red"]Mehmet YILDIZ[/COLOR]lar milyon dolarlardan ziyade bu takımda yürekleriyle oynayan,ilk onbirde yer bulamadığı dönemlerde WOTERlar gibi küsüp gitmeyen sadakatli futbolculardan sadece biri,bu tarz futbolcular kolay yetişmiyor.Sahip çıkalım [COLOR="Red"]lütfen[/COLOR]![/I][/B]

Dağcı 05.03.2007 10:59

Mehmet YILDIZ

[B]Kafasını kaldırıp son vuruşlarını da geliştirirse süper bir forvet olacak... [/B]

yusuf0532 05.03.2007 17:49

SELAM SANA SELAM BÜYÜK USTA DERS VERDİN USTAYIM GEÇİNENLERE ÇOK BÜYÜKSÜN MEHMET YILDIZ

casus84 05.03.2007 17:58

son maçta vuruşları iyi olsaydı en az 2 gol atardı.ama yinede canı sağ oılsun.

crayz58body 05.03.2007 18:13

ne pahasına olursa olsun Servet ile mehmet bu takımda tutulmalıdır. Servet futbolu ve kişiliği ile tam bir yiğido. Onun uzun yıllar bu takıma hizmet etmesini istiyorum.. Mehmet ise henüz tomurcuk ama çok yakında Türkiye'nin adından çok söz edilen sontraforu olacağından eminim...Yeterki azim ve özveri ile çalışıpta şansta verildimmi siz ozaman bakın Yiğido Mehmet'e

By Karayel+58 05.03.2007 19:29

[COLOR="Red"][B]Mehmet Yıldız 'Gerçekten Son Derece Süper Bir Fiziğe Sahip..Boy"1.85"-Kilo"81"...Servet Çetin Boy"191"-Kilo"84"..Her iki Futbolcuda "26"Yaşında..Bunlar'Adeta Atar Damarımız.....Olmazsa Olmazlaradan Sivas'ımızın Bütün Oyuncuları Güzel Bence Bu Futbolcular Sahanın Her Tarafına Yakışıyor'Özellikle Forvet Boy' Fizik'Hırs Azim Bir Futbolcuda Olması Gereken neyse Bu Futbolcularda Fazlasıyla mewcut...""Pini-Serwet-Yılldız"" İnşallah Bizden Ayıran Olmaz...Diğer Futbolcular Örnek Almalı Bence Bu Futbolcuları..Gerçekten Hepsi Canla Başla Mücadele Weriyorlar ...Şunu Unutmayalım""""en az 20.000 Taraftarın önünde Fenerle Ewcilik Oynuyorsak Kendi Ewimizde neden olmuyor"""Yada Konya'spor-Antalya Fenerden Çok Daha Büyük'mü?Dahamı Çok Parası var Yada Taraftarı Dahamı Çok?Elbette Parasız Olmaz....Ne Kadarda Para Desek Bu Saydıklarımız Adeta Birer Zincirin Halkası..Ama İstenildikten Sonra Dağların nasıl Yıkıldığını Gördük..Ligin En Zengin Tkm Bize Boyun Büktü..İnşallah Bursa Maçındada Aynı Serüwenimiz Dewam Eder....+58[/B][/COLOR]

Bilmiyorum5 05.03.2007 20:30

MEHMET SUPERDI AMA BI GOL ATAMADIN BE MEHMET OLSUN ATSAN ZATEN GS DE FB DE OYNARSIN SENINLE GURUR DUYUYORUZ CUNKU DUN ADINI TUM TURKIYEYE DUYURDUN VE SIVASA IYI BIR SEKILDE TEMSIL ETTIN INSAALLAH HEP BOYLE FAYDALI OLURSUN

WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06.