![]() |
--->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
isterim sivasim alir maci ama deplasmandaki oynadigimiz futbolumuzu evimizde gösteremiyoruz umarim beni yaniltirlar.
0-2 |
-->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[B]tam on yıldır bu anın gelmesini bekliyordum.. bir tarafta çocukluk aşkım [COLOR="Blue"]Trabzonspor [/COLOR]diğer tarafta çok sevdiğim memleketimin takımı [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]...
Allah'ım ne heyecanlı bi şey bu, pazar günü sırtıma sivasspor formamı omzuma trabzonspor atkımı alıp 4 eylül stadında futbol anlamında hayatımın en hoş anını yaşayacağım...[/B] |
[FONT="Arial Black"]büyük takımlara karşı daha istekli ve tempolu maçlar yapıyoruz, inşallah trabzonuda sivastan eli boş göndereriz.
tahminim [COLOR="Red"]sivasspor-1[/COLOR][/FONT] [COLOR="Blue"]trabzonspor-0[/COLOR] |
bence gol yemeyiz bu mactan trabzonu yenerek çıkışımızı sürdüreceğiz inşallah.
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]BU MAÇTA MÜTHİŞ BİR TARAFTAR PATLAMSI OLACAĞINA EMİNİM FULL ÇEKERİZ BU HAFTA VE MANİSA MAÇINDAN DAHA BÜYÜK BİR DESTEK OLACAK.YANİ HAFTA SONU SİVAS 4 EYLÜL STAYUMUNDA BÜYÜK ÇOŞKU OLACAK 20 BİNE YAKIN YİĞİDO TRİBÜNDE TAKIMINA DESTEK OLACAK VE GALİBİYETTE BÜYÜK ROL OYNAYACAK.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
SIVASSPOR...................2-1.........................Trabzonspor
|
[B][COLOR="Blue"]Çalıştığım kurumdaki çok sevdiğim, candan dostluğumuz olan
[COLOR="Red"]Trabzon' lu[/COLOR] arkadaşlarla bir kaç gündür, bu maçımızın yorumlarını yaparken, içtenlikle söylediklerini sizlerle paylaşmak istedim... [COLOR="Red"]Genelde hepsi de diyorlar ki:[/COLOR] - Dostluk kazansın, - Durumumuz kritik...! - [COLOR="Red"]Sivas'[/COLOR] ı yenersek sevineceğiz, ama [COLOR="Red"]Sİvas'[/COLOR] a yenilirsek üzülmeyeceğiz...! - Gelin berabere kalalım...! :) :) :) . . .[/COLOR][/B] |
[QUOTE=SONMEZ;166946][B][COLOR="Blue"]Çalıştığım kurumdaki çok sevdiğim, candan dostluğumuz olan
[COLOR="Red"]Trabzon' lu[/COLOR] arkadaşlarla bir kaç gündür, bu maçımızın yorumlarını yaparken, içtenlikle söylediklerini sizlerle paylaşmak istedim... [COLOR="Red"]Genelde hepsi de diyorlar ki:[/COLOR] - Dostluk kazansın, - Durumumuz kritik...! - [COLOR="Red"]Sivas'[/COLOR] ı yenersek sevineceğiz, ama [COLOR="Red"]Sİvas'[/COLOR] a yenilirsek üzülmeyeceğiz...! - Gelin berabere kalalım...! :) :) :) . . .[/COLOR][/B][/QUOTE] [B]:D yok abi berabere olmaz biz bu maci alacagiz :D :D insallah[/B] |
-->: SİVASSPOR/Trabzonspor Maçı Tahmin ve Yorumları
[COLOR="Red"][FONT="Microsoft Sans Serif"]BENCE DE OBJEKTIF OLARAK SOYLUYORUM KI SIVASSIM BU MACI BU MORALLE BU MOTIVASYONLA BU TARAFTARLA ALACAK
EN AZ 2 TANEDE ATACAK..[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=SivasLady;166966][B]:D yok abi berabere olmaz
biz bu maci alacagiz :D :D insallah[/B][/QUOTE] [COLOR="Blue"][B]Gız anam-bacım... onu ben demiyorum gığiiiiy... [COLOR="Red"]Trabzonlu[/COLOR] arkadaşlarım diyooooooooo...!!! Haçan ben de yeneceğuz deiiirum...! UUğiyyyyyyyyyyyyyyyyyy... :D :D . . .[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:37. |