SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   ZE KALANGA TAMAM !.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9477)

yigido Atilla 19.12.2006 18:35

-->: ZE KALANGA TAMAM !..

[QUOTE=jakobieen;175233]yaw bu nasıl bi mantık anlamıyorum, andersoonu göndermekde ne demek, şu adamın kıymetini bilemedik gitti, bizden gitsin iddaa ediyom Türkiyeye damgasını vuracak ... ze kalangaya gelince inşallah faydalı olur ama mehmet gibi bi dünya yıldızı (!) dururken kadroda yer bulur mu bilemem ...[/QUOTE]

[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="Navy"]Yorumlarina katiliyorum ne Sivasspor traftari ne de Sivassporun hocasi Andersonu anlayamadi Lorant haric, Bizden gittikten sonra neler kaybettigimizin farkina varacagiz süperlige gelmis 23 yasinda gelecegi cok parlak Andersondan yararlanamadik seneye Anderson süperlige damgasini vuran en iyi santrafor olacak biz degerini bilip oynatamadik.Kanatlari calistirip Anderson farkini süperlige gösteremedik..Idda ediyorum süperligin en iyi santraforundan yararlanmasini bilen hocalar icin bulunmaz bir yetenek ,Sakaryasporu tebrik ediyorum bunun farkina varmislar !!!!!!!!!..
Süper dedigimiz Servet cetinde 1,5 milyon
Yedekte cürüttügümüz Andersonda 1,5 milyon !!!! her macta direk oynasa idi acaba degeri nekadar olurdu ????????[/COLOR][/FONT][/I][/B]

sivaslihakan 19.12.2006 18:40

--->: ZE KALANGA TAMAM !..

ya hayret bisey ya birakin alicisi varken gönderelimde para kazanalim bu adam tam kazma
trabzon macinda kacirdigi golü görmedinizmi
helal olsun yönetime satabiliyosa demekki yöneticilerimiz futbolculari iyi pazarliyo

PARTNER58AHMET 19.12.2006 19:06

EĞER CARVALLO
GİBİ GELİŞİNİ İNTERNET SİTESİNDEN GİDİŞİNİDE AYNI SİTEDEN DUYACAKSAK HİÇ İYİ BİR TARNSFER DİİL
YOK DEDİKLERİ GİBİ HIZLI VE TEKNİK BİR FUTBOLCUYSA İNŞALLAH SİVASIMIZA YARARLI OLUR
HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM

PARTNER58AHMET 19.12.2006 19:10

MEHMET YILDIZ BENCE TÜRKİYENİN YILDIZI BU ADAM BENİM GÖRÜŞÜMCE ANDERSONDAN DAHA İYİ VE CESARETLİEĞER MEHMET YILDIZ GİBİ OYNASA İDİ ANDERSON BU TAKIM ŞİMDİ ÜST SIRALARDA OYNUYOR OLACAKTI VE YERİ BU SEVİYELERDE DİİL DAHA YÜKSEKLERDE OLMASI GEREKİRDİ BENCE MEHMETANMDERSONDAN DAHA ETKİLİ VE DAHA TECRÜBELİ
KİM NE DERSE DESİN

harun afacan 19.12.2006 19:17

6.Yabancıda şansımız bi türlü tutmadı dennis. edson da silva ve carvalho faydalı olamadılar..inşallah bu iyi çıkar

SivasLady 19.12.2006 19:33

[QUOTE=GuNaY;175283][B][CENTER]ZE KALANGA TRANSFERİ ŞİMDİLİK ASKIYA ALINMIŞ...[/CENTER][/B][/QUOTE]
[B]
simdilik yorum yapmak icin erken
tam kesin alindiktan sonra görecegiz
ne kadar faydali oldugunu[/B]

BOUN 19.12.2006 19:37

[QUOTE=SivasLady;175322][B]
simdilik yorum yapmak icin erken
tam kesin alindiktan sonra görecegiz
ne kadar faydali oldugunu[/B][/QUOTE]

Benim takip ettiğim kadarıyla eğer Anderson'un satışı kesinleşirse, Ze ile sözleşme imzalanacak. Anderson'un satışı olmazsa bu transfer gerçekleşmeyecek...

sinan58_34 19.12.2006 19:54

[B][I]hayırlı ugurlu olsun umarız gorevını en iyi sekıldeyerıne getırır[/I][/B]

jakobieen 20.12.2006 15:27

-->: --->: -->: ZE KALANGA TAMAM

[QUOTE=Bilmiyorum5;175294]MEHMET DAHA NAPSIN ADAMYA[/QUOTE]
hocam; gol atsın gol, bilmem anlatabildim mi ?

jakobieen 20.12.2006 15:30

-->: --->: ZE KALANGA TAMAM !..

[QUOTE=sivaslihakan;175298]ya hayret bisey ya birakin alicisi varken gönderelimde para kazanalim bu adam tam kazma
trabzon macinda kacirdigi golü görmedinizmi
helal olsun yönetime satabiliyosa demekki yöneticilerimiz futbolculari iyi pazarliyo[/QUOTE]
lütfen daha güzel cümleler kurmaya özen gösterelim...!
gol kaçırmadan söz edersek kupada 4-0 yenildiğimiz maçı bi daha izlemeni tavsiye ederim, nasıl sivasın 5-4 kazanacağı maç 4-0 bitmiş anlarsın...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:08.