![]() |
--->: Şampiyonluk Albümünden ..GarDaş Sen Sivasın NeresiNdeNsiN..
[B][I][COLOR="Navy"]Bizler nasılız yaa istten sivasa hasret gidermek için gidiyoruzz biz ne olacağız :D :confused:[/COLOR][/I][/B]
|
[B][I][COLOR="Navy"]Captain bizlerde istten geliyorus valla hasret giderebilmek için ne çekiyoruzz buyazda ordayız allah nasip ederse...[/COLOR][/I][/B]
|
[COLOR="Blue"]sivasın merkezinden merekümün köşesinden
yıldız dagının eteginden kısacası yigidin harman oldugu köyden sivas merkez hıdırnalı köyünden[/COLOR] |
-->: Şampiyonluk Albümünden ..GarDaş Sen Sivasın NeresiNdeNsiN..
BEN YUSUF SAHIN SARKISLANIN M.HÜYÜK KÖYÜNDEN DANIMARKANIN RINGSTED SEHRINDE YASIYORUM
SIIR COK GÜZEL OLMUS ELLERINIZE SAGLIK ALLAHA AMANET OLUN |
[COLOR="Red"]OZANLAR DİYARINDA YİĞİTLERİN BAĞRINDAN
KÖSE DAĞIN YAMACINDAN GÖZÜ YÜREĞİNDEN KARADAN SÖZÜYLE ÖZÜYLE DOĞRULUKTAN YANADAN GARDAŞ BEN SİVAS ZARADAN [/COLOR] [COLOR="Navy"]AŞIKLARIN DİLİNDEN SAZIN TELİNDEN KAVALIN PEŞİNE TAKILAN SÜRÜDEN BALI MEHŞUR İLÇESİNDEN GARDAŞ BEN SİVAS ZARADAN[/COLOR] [COLOR="Red"][B]ZARALIX1968<<<<<>>> RECEPYÜKSEL[/B][/COLOR] |
KÖSEDAĞI KANAT GERER ÜSTÜNE
YİĞİT GARDAŞ,MERT DAVRANIR DOSTUNA SAHİP ÇIKAN HEMŞEHRİNE,NESLİNE GARDAŞ,SUŞEHRİNİN NERESİNDENSİN? sökün köyü kardeş |
güzel paylaşımsaol sivasasa bu yakışır
|
--->: HAFİKLİ YİĞİDOLAR
SEVGİLİ HEMŞERİLERİM BENDE ÇATPINARLIYIM, ERMENİS KÖYÜNDEN. MEMNUN OLDUM. HAFİKLİLERİ BİR ARAYA GETİRMEK İYİ BİR FİKİR. HEPİNİZE SAYGILAR...
|
Hafiklileri bir araya getirdigim için Çok mutluyum Hep Boyle hafıklı olarak Bırlık içinde olalım
[url]http://imageshack.us][/url][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/5120/svsdp3.gif[/IMG] |
::::::::::::BENDE HAFIK SOFULAR KÖYUNDENIM:::::::::::::::::::::::::
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42. |