![]() |
--->: SİVASSPOR/Ç.Rizespor Maçı Tahmin ve Yorumları
Bu maçı almalıyız ve çıkışımızı sürdürmeliyiz.
3-0 kazanırız diyorum |
[QUOTE=Bilmiyorum5;185666]Yasin, Ergin, Anderson, Cem, Serhat, Zafer (Ç.Rize), HAYRETTIN.Serdar, Hasan, Hakkı SIVASSPORDA KART CEZALILARI KAYNAK FOTOMAC BU MAC BIOZIM OLUR HAYRO YERINE ILHAN YADA CME KARACA HAKKI YERINE SERVET HASAN ZATEN YEDEK SERDAR YERINEDE ILHAN GELIR SORUN YOK BIZIM ICIN ONLARIN 2 FORVETI CEZALI ANDERSON ZAFER YASIN ERGIN GIBI ONEMLI ADAMALRI YOK BU MAC BIZIM[/QUOTE]
[B]Rizesporumuzda yasin ve sivassporda hakki cezali..[/B] |
-->: SİVASSPOR/Ç.Rizespor Maçı Tahmin ve Yorumları
Arkadaşlar 3 sezon öncesi olması lazım?Lige çıkacakken akçabat-rize maçında neler oldu,bi hatırlayın bakam?Bizi lige çıkarmayan kardeş dedğimiz rizespordur???İnşallah yenip öcümüz alacaz??Bizim kardeşimiz fenerbahçedir?Başka yok bana götre?Servet gibi bir oyuncuyu kim verir bedavaya???
düşünün lütfenn.. |
[QUOTE=Baba53;185715][B]Rizesporumuzda yasin ve sivassporda hakki cezali..[/B][/QUOTE]
BEN FOTOMACTAN ALDIM BUARADA SIVASSPOR KENDI SAHASINDA 10 PUAN TOPLAMIS AMA RIZEDE DEPLASMANIN EN KOTU TAKIMI SUAN 4 PUAN ALABILMISLER DEPLASMANDA TOPLAM ONUN ICIN SIVASSPOR BU MACI ALIR DIYORUM BULENT UYGUNA GUVENIYORUM |
gençler birligi maçımda bence cok sarı kart gördük bu kötü olabilir rize maçında ama biz genede 3-1 alırız
|
[CENTER][IMG]http://img394.imageshack.us/img394/22/446bx8.gif[/IMG]
[B][COLOR="Red"]SİVASSPOR[/COLOR] : 3 [/B] [IMG]http://img266.imageshack.us/img266/5720/448li7.gif[/IMG] [B]Ç.Rizespor :0[/B][/CENTER] |
2-0 alırız goler de balili wooter
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Berabere bitmeye aday bir maç kim ne derse desin bizim Rize'ye 3 atacağımızı sanmıyorum...[/COLOR][/FONT][/B]
|
sivasss 4 rizee 0 maç bizim balili 2 chetkov1 woter 1
|
--->: -->: SİVASSPOR/Ç.Rizespor Maçı Tahmin ve Yorumları
[QUOTE=ceza_tolga_rep;185718]Arkadaşlar 3 sezon öncesi olması lazım?Lige çıkacakken akçabat-rize maçında neler oldu,bi hatırlayın bakam?Bizi lige çıkarmayan kardeş dedğimiz rizespordur???İnşallah yenip öcümüz alacaz??Bizim kardeşimiz fenerbahçedir?Başka yok bana götre?Servet gibi bir oyuncuyu kim verir bedavaya???
düşünün lütfenn..[/QUOTE] [B]o sezon sebat Rizeye gelmisti ve Rizesporda maci almisti.. Bu gayet normal.. cunku Rizespor o sezon sebattan daha iyi bi kadroya sahipti ve kendi sahasinda maci almisti. Ayni sezon sivassporla oynadigimiz maclarada bakarsak sivasspordan daha iyi oldugumuz gorulur.. suda unutulmasinki istanbul takimlarindan kardes kulup olmaz..[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |