![]() |
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Arkadaşlar sakin olalım üç beş kendini bilmez sözde trabzonspor
taraftarı için kendinizi strese sokmayın federasyonun vereceği kararı bekleyelim umarım lehimize bir karar cıkarda bu haftayı böyle kazasız belasız atlatırız |
-->: --->: -->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=yigiter187;235742]o üye bendim hem de beni niye mi attılar siteden işte bu yazımdan..
sipas tarafından yazılan arkadaş kullandığın kelimelere dikkat et..ben hakaret etmedim kimseye ne tsye ne trabzonlulara...şunu söyliyim sivas 1-0 önde olsaydı daha kötüsü olurdu...doğru söyledin bir sıfır öndeyeken takımı katleden zihniyet nasıl açıklanır size bırakıyorum... ayman resmen kırmızı için giriyor görülmez...yani ayman o hareketi yapmasaydı musa sinirlenip ortada bişey yokken aymana saldıracak mıydı....ikincisi ceza sahası içinde itip kakmalar her zaman olur...bu itip kakmaları futbolcular "birkaç taraftar sahaya insin de maç tatil olsun diye mi yaptı...asla bunun böyle olmadığını siz dahi biliyorsunuz..3 puan asla önemli değil..şampiyonluğa oynayan bir takıma yazık oldu..kendi kendine ateşe attı...dün bizim sitemize üye olup..."sahaya atlayan taraftarın altında kırmızı şort vardı" diyerek taraftarın aslında sivaslı olduğu gibi paranoyak yorumlar yapmıştı ki evlere şenlik...şunu unutmayın böyle bir yönetimle bu olaylar daha çok olur..ziya doğanla bu iş yürümez ..bu lafları ben değil bu forumdaki arkadaşlar söylüyor...dün gece yılların verdiği bir patlama oldu...[/QUOTE] HA ŞUNU BİLEYDİN ÖNCELİKLE TARAFTAR SAKİN OLACAK YA SAKİN OLACAN YADA MAÇA GELMİYİP EVİNDE İZLEYECEN O ZAMAN EVİNİMİ YAKARSIN KENDİNİMİ DÖVERSİN ORASI BİZİ BAĞLAMAZ GEÇEN SENE SİVASTA OLAN OLAY DAHA DA BÜYÜRDÜ AMA BİZİM DUYARLI TARAFTARIMIZ SAĞOLSUN Kİ BAĞRA ÇAĞIRA ORTALIK YATIŞTI AMA BUNLAR BİRİ ATLIYOR SANKİ BİŞEY YAPACAKLARMIŞ GİBİ ARKASINDAN 100 KİŞİ BİRDEN ATLIYOR GİRDİNİZ NE YAPA BİLDİNİZ BİR KENDİNİ BİLMEZ SAHA YA GİRDİ DİYE SİZ NE DİYE GİRİİYONUZ;);););) |
--->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=GrP_GARDAŞLAR;235741]Sivassporlu Mehmet Yıldız polise gitti
13 Ağustos 2007 12:30 Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan ve çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından, Sivassporlu Mehmet Yıldız darp iddiasıyla şikayette bulundu.. Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan ve 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından, Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın, darp edildiği iddiasıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne başvurduğu bildirildi. Alınan bilgiye göre, dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan Trabzonspor-Sivasspor maçının son dakikasında çıkan olaylarda, sahaya girdikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 2 kişinin ardından, kimlikleri tespit edilen 2 kişi daha güvenlik güçlerince aranıyor. Yetkililer, polis ve güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu gözaltı sayısının 10'a çıkabileceğini bildirdiler. Öte yandan, karşılaşma sonrası Sivassporlu Mehmet Yıldız'ın darp edildiği iddiasıyla Trabzon Emniyet Müdürlüğüne başvurarak şikayette bulunduğu öğrenildi.[/QUOTE] bu kadar karaktersiz futbolcu gormedim ben.... amacaina ulastimi, dun gece trt'de pismis kelle gibi tv ciktim diye seviniyordu.... eger kendini iyi futbolcu saniyorsan, yaptigin islen ovun yani oynadigin futbolunlan ve yedigin tokatlan degil..!!!! |
-->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=^^TRABZONSPOR^^;236032]bu kadar karaktersiz futbolcu gormedim ben....
amacaina ulastimi, dun gece trt'de pismis kelle gibi tv ciktim diye seviniyordu.... eger kendini iyi futbolcu saniyorsan, yaptigin islen ovun yani oynadigin futbolunlan ve yedigin tokatlan degil..!!!![/QUOTE] MERAK ETME CANIM O OYNADIĞI FUTBOLLA GÖZ DOLDURUYOR EN AZINDAN TÜRKİYENİN EN UZUN KAFA GOLÜNÜ ATMIŞ;);) |
-->: --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=^^TRABZONSPOR^^;236032]bu kadar karaktersiz futbolcu gormedim ben....
amacaina ulastimi, dun gece trt'de pismis kelle gibi tv ciktim diye seviniyordu.... eger kendini iyi futbolcu saniyorsan, yaptigin islen ovun yani oynadigin futbolunlan ve yedigin tokatlan degil..!!!![/QUOTE] VEDE KARAKTERSİZ DİE KONUŞMA SİZİN KARAKTERİNİZİ GÖRDÜK 2 SENE DE YAPMADIĞINIZ KALMADI TÜRKİYEDE |
--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Sivassporlu futbolcularımızın her zaman yanındayız ve BALİLİ ile gurur duyuyoruz.
|
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;236034]MERAK ETME CANIM O OYNADIĞI FUTBOLLA GÖZ DOLDURUYOR EN AZINDAN TÜRKİYENİN EN UZUN KAFA GOLÜNÜ ATMIŞ;);)[/QUOTE]
en futboluna birsey demedim sadece karaktersiz bir kisi soyledim... [QUOTE=ABDULLAH DUMAN;236035]VEDE KARAKTERSİZ DİE KONUŞMA SİZİN KARAKTERİNİZİ GÖRDÜK 2 SENE DE YAPMADIĞINIZ KALMADI TÜRKİYEDE[/QUOTE] bizim karakterimiz ortada 85 dakika sivassporu alkislayanda bizdik...???? ama damarimiza bastigimiz zamanda oldugunu goruyorsunuz.... sivasspor kimki TRABZONSPORA hemde trabzonda futbolcuya saldiracak???? [QUOTE=liseli;236036]Sivassporlu futbolcularımızın her zaman yanındayız ve BALİLİ ile gurur duyuyoruz.[/QUOTE] ne mutlu turkum ve muslumanim diyene...!!!!! |
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=^^TRABZONSPOR^^;236038]en futboluna birsey demedim sadece karaktersiz bir kisi soyledim...
bizim karakterimiz ortada 85 dakika sivassporu alkislayanda bizdik...???? ama damarimiza bastigimiz zamanda oldugunu goruyorsunuz.... sivasspor kimki TRABZONSPORA hemde trabzonda futbolcuya saldiracak???? ne mutlu turkum ve muslumanim diyene...!!!!![/QUOTE] BİZDE BURADA 90DK TRABZONU ALKIŞLIYORUZ MAÇ SONUNDA YİNE NE OLDUĞU BELİRSİZ TRABZON TARAFTARI YENİLGİYİ HAZMEDEMİYİP KOLTUKLARI KIRIYOR VEDE UTANMADAN BAYAN TARAFTARLARA ATIYOR ALLAH TAN REVAMIDIRBU BE SEN NE MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE DİORSUN AMA DİNİMİZDE IRKÇILIĞIN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLMİYORSUN GALİBA ÖĞRENDE GEL |
[QUOTE=AlayinaGider61;236047]MUtlumUsunuz Sıwas Taraftarı MutlUmusun Ayman MutlUmusun Murat Sıwası bız Kardes Takımımız Bılıp Hayrettını Takıma Katmaya Calısırken Bu Yakıstımı Yıgıdolara neydı bıze olan ofkenız taraftara saldırdınız sıwas gıbı bı takıma yakısıyomu balılı ? 2 yıldır kac oyuncunun canını kac klubun canını yaktı bulent uygun gıbı bı hocaya yakıstımı 20 yıLdır bekledıgımız sampıyonLuk sayenızde 1 yıL daha erteLendı 5 mac ceza hukmen yenık para cezasi ws. ws. neydı o muratın taraftara oLan hırsI NasıL glcek Sıwas Bı Dha Awnı akere? YıgIdoLarı KardeS bıLIRken sıRtımızDan wurLduk Sıze SoruyoruM Ey Taraftar BalılI Yakısıyomu Bu Klube? Flıstınde kardeslerımız katledılırken Bı ısraIllı yakısıyomu YıgıDolara ? bızımde bjk burSa goz goz kaf kaf Gıbı Dusman KLubMu Olmamız Lazım Allah Askına YakıstımI Yıgıdolara Tabıkde Yakısmadı Ama Ceremesını TrabzON ceKcek o futbolcuların hırsı ne oyle yumruklamaya calsıyorLar gıdıyosanız bı donusude wardır Olmadı YIGIDO OLMADI.....[/QUOTE]
TARAFTARAMI SALDIRDIK YA SİZ HİÇBİŞEY İZLEMEDİNİZ YADA SALAK MUAMELESİ YAPIYORSUNUZ |
Adamlar Trabzonspora ait web sitelerinde etmedikleri hakaret kalmamış sanal çocuklar yazın yazın...
|
[QUOTE=liseli;236052]Adamlar Trabzonspora ait web sitelerinde etmedikleri hakaret kalmamış sanal çocuklar yazın yazın...[/QUOTE]
BOŞVER 2 BIZLER CENTILMENIZ, BİZ HAKARET ETMEYİZ. |
kucuk emrah gibi duygu somuru iyi yapmasini biliyorsunuz :)
|
[QUOTE=^^TRABZONSPOR^^;236061]kucuk emrah gibi duygu somuru iyi yapmasini biliyorsunuz :)[/QUOTE]
40.YIL MESAJINIZ DA SİZDE AYNISINI T-YAZMIŞSINIZ AMA HİÇ UYGULAYAMADINIZ |
[B]
Ne olursa olsun kendini bilmez taraftarlar yüzünden alacaksınız cezayı, gönül isterdiki bizler oradan el ele kol kola ayrılalım ama ne 3 puan alalım nede galibiyet ama olmadı ben sadece taraftarlık namına yapılan bu kötü davranışlara üzüldüm. Yoksa sivasspor oradan yenilgiyle ayrılsada bizim için önemli değil biz hep severiz takımımızı, asıl taraftar arasında dostluk yara almıştır ve nedense bazıları bunu körüklemeye çalışıyor. yapılan şey cezasız kalmaz verilen cezada ne olursa olsun bizim için o kadar önemli değil bizim için bize ne kadar dostane yaklaşıldığı kimin dost kimin düşman kiminde dost görünüp düşman olduğu önemli, umarım böyle şeylerbir daha yaşanmaz, bu artık trabzonsporun anlında kara bir lekedir ama bu lekeyi yapanda yine trabzon taraftarlarıdır. tek dileğim tribünlerde dostluk olsun, tribünler rakip olsada bunu elden bırakmasın ama bu bir türlü olmuyor, umarım öyle günleride görmek bu fani dünyada nasip olur bizlere... [/B] |
[QUOTE=^^TRABZONSPOR^^;236038]en futboluna birsey demedim sadece karaktersiz bir kisi soyledim...
bizim karakterimiz ortada 85 dakika sivassporu alkislayanda bizdik...???? ama damarimiza bastigimiz zamanda oldugunu goruyorsunuz.... sivasspor kimki TRABZONSPORA hemde trabzonda futbolcuya saldiracak???? ne mutlu turkum ve muslumanim diyene...!!!!![/QUOTE] merak etme kardeş bizde türküz senin gibi ve bizde senin gibi müslümanız senin gibi ayrımcılık peşinde değiliz tmm mı senin bu sitede yerin yok tmm mı? yürü git kendi sitene sitende birşeyler yaz bizim insanlarımızı burda kışkırtmaya çabalama |
FUTBOLA YAKIŞMAYAN OLAYLAR YAŞANDI MAÇ İÇİNDE NE YAŞANIRSA YAŞANSIN TARAFTAR OYUNA MÜDAHELE EDEMEZ ALLAH GÖSTERMESİN YA GİREN BIÇAKLI FALAN OLSAYDI O ZAMAN NELER OLACAKTI MADEM STADTA GÜVENLİĞİ SAĞLAYAMIYORSUNUZ TEL ÖRGÜLERİ YENİDEN TAKIN ,ORDA Kİ EMNİYETİ KINIYORUM BÖYLE ZAAFİYET OLMAZ.BİR DAHA BÖYLE OLAYLAR YAŞANMAZ İNŞALLAH..BU TARAFTAR DÜZELMEDİKÇE TRABZON SAMPİYONLUĞU 20 YIL DAHA BEKLER..BİZİM TARAFTARIMIZ HERZAMAN CENTİLMENDİR VE BURADA DA YİNE EN GÜZEL MİSAFİRPERVERLİĞİ GÖSTERİRİZ Kİ DAHA ÖNCEKİ SENELERDE YANYANA MAÇ İZLEDİ TARAFTARLARIMIZ TRABZONSPORLULARLA. LUTFEN BÖYLE SAKİL HERAKETLERDEN KAÇININ EY TRABZON TARAFTARI, KALIN SAĞLICAKLA..
|
[QUOTE]=^^TRABZONSPOR^^;236038]en futboluna birsey demedim sadece karaktersiz bir kisi soyledim...
bizim karakterimiz ortada 85 dakika sivassporu alkislayanda bizdik...???? ama damarimiza bastigimiz zamanda oldugunu goruyorsunuz.... sivasspor kimki TRABZONSPORA hemde trabzonda futbolcuya saldiracak???? [/QUOTE] VALİNİZ BİLE DİOR ONLAR KARAKTERSİZ SABIKALI ADAMLAR DİE:mad: |
adam kör olmuş sivas böyle sivas şöyle die yazmış kendi hatalarınızı görmüyosunuz galiba o kadar cezayı yiceksiniz bide biz haklıyız diosunuz trabzonlular hadi naşşşş
|
[QUOTE=^^TRABZONSPOR^^;236038]
ne mutlu turkum ve muslumanim diyene...!!!!![/QUOTE] demek müslümansın öyle mi..o zaman sana bir hadis-i şerif yazayım da müslüman olmak lafla olur mu olmaz mı anla... [B](Irkçılık yapan, ırkçılık için savaşan ve ırkçılık uğrunda ölen, bizden değildir.) [Ebu Davud][/B] anladın umarım..;) |
su trabzonlular sıteye gelip neyın artıslıgını yapıolar anlamıyorum 2. yarı oynadıgımız futbolla ezdık sızı ayrıca bazıları demis sizi alkısladık ee olaylar olduktan sonra edılen kufurler felan bide yok 4. büyüguz ayagına yaptıolar sampiyon oldukları sezonlar toplamıslar Karadeniz takımlarını sampiyon olmuslar ayrıca bunu 4 Eylül ayagıda var!!!
|
sivasspor harika takım olmus herkez cok kosuyor savasıyor.orta sahaya takviye olmali dıyı dusunuyorumama yonetım ve teknık heyet bızden daha ıyı bılır her futbolcumuzu kutluyorum ASLAN lar gıbıydıler.gurur duydum saolsunlar
|
[QUOTE=TRABZON;235213]Akşam üzeriydi futbolu çok seven arkadaşımın maçı izleyelim ısrarına icabet ettim ve ekran karşısında lig tv den maçı izlemeye başladık, sezonun ilk maçı ve trabzonun tahammul edilemeyecek kadar negatif futbolu birde sivasın gerilimli bol faullu futboluna hakemin en ufak teması faulle sarıkartla cezalandırması olabileceklerin habercisi gibiydi.
son dak. yakın zamanda seyircimizin sivassporu alkışlamasına tanık olduğumuz anlarda gol attık. ve gol arayan sivasspor trabzon kalesine ,,,, "buraya dikkat edin "İsrailli futbolcusu balili ile yaklaştığında onu engellemek için kayar pozisyonda Trabzonsporun arap oyuncusu ayman ın müdahalesiyle yere kapandı balili abartılı şekilde sonrasında afulu kullanmak üzereyken cezasahasında oyuncular arasında gerilim olurken,"yine buraya dikkat" basın mensuplarının trabzonspor taraftarı dediği anacak benim öyle düşünmediğim,, turubunlerden o taraftan gelen şahıs cezasahasına daldı koşaradım ve sivaslı oyuncuya sadece okşar tarzda tokat atargibi oldu işte bu şahısın ts lu olduğunu düşünen sivaslı oyuncular linç girişimi yaptılar.. bu şahıs gerçekten türübünden sahaya sivassporlu oyuncuya vurmak darp etmek maksatlı dalan trabzonlu ise o şekilde vurmaz herşeyı göze alan trabzonlu seyırcı daha sert ve hırsla vururdu oysa öyle olmadı şahsın üzerindeki kırmızı kıyafet altındaki eşofman ve ayakkabılarla sivasspor teknik heyetin kıyafetine çok yakındı. bu şahsın kimliği araştırılmalı, provakatör çıkarsa şaşırmayacağım,varsayımlar üzerine teori üretmek aslında akıl işi değil ancak kimsenin futbol veya başka nedenlerle her fırsatta şehrimizi halkımızı karalamaya yeltenmemeli doğru değil... aslında balili ve ayman arasındaki arap israil gerilimi yaşanmasıda manidar..[/QUOTE] Arkadaşım sana başka hiç bişi demiyorum ne demek ya sivaslı olabilir. atlayanların hepsi birden sivaslıydı dimi trabzonun trabzon taraftarı zaten melek gardaş biz sivaslıyık bi öle kendinizi yiğit belliosanız sizinle sahanızda dalga gecen (çok ağır küfredecektim ama modlara dua et) git fenere caka sat tamamı. |
Değerli arkadaşlar SİVASLI dostlarımız ,TRABZONLU olarak sitenizde korunmaya çaılışılan seviyeden dolayı ve hakaretlere izin vermediği için site yönetimini tebrik etmek istiyorum.
Onlar sivasa gelmeyecek mi ? gibi basıt oldukça düşük seviyedeki yaklaşımların yararının olmadığı bu gibi tavırların önce kendi şehrinize zarar vereceğinin en güzel örneği değilmi tarbzonda yaşananlar, daha öncede yazdım sitenizde, bu bir provakatif teşebbüs,hedef,amaç mutlaka ilgili kişilerce ortaya çıkacaktır. burada ne sivası sıvaslıları nede tarbzonluları alakalandıralım nede genele mal edelim. GOL atılıncaya kadar taraftarımızın sivası alkışlama olgunluğunu anımsayın, gene alkışlarız alkışlayacağız, |
bizim karakterimiz ortada 85 dakika sivassporu alkislayanda bizdik...???? ama damarimiza bastigimiz zamanda oldugunu goruyorsunuz.... sivasspor kimki TRABZONSPORA hemde trabzonda futbolcuya saldiracak???? ne mutlu turkum ve muslumanim diyene...!!!!![/QUOTE] Bak Trabzonlu kardeş büyük söz konuşma, efendi ol. Sen Böyle konusarak Sivaslıların damarına basmaktan baska bisey yapmıyosun. Sonuçta bu maçın bir de rövanşı var ama gelince buraya misafirperverliğin nasıl olduğunu göreceksiniz Allahın izniyle. Bugüne kadar şükürler olsun bizim stadımızda böyle bir olay olmadı ve inşallah olmayacakta. Bizim bütün takımlara saygımız var, hepsi bizim takımımız. Müslümanlık lafla değil amelle olur. Müslümansan Müslüman gibi, Türksen Türk gibi hareket edeceksin. Orada size misafir olmuş bir avuç futbolcuya dayılık yapmak ne Müslümanlığa ne de Türklüğe yakışır. |
Ha bu arada bilinçli Trabzonlu kardeşlerime hiçbir lafım yok. Trabzonun stadında takımımıza alkış tutanların bu olaylarla hiçbir ilgisi olmadığından eminim.
|
Allah Sivassporu korusun böyle taraftarlar(!) dan. AMİN
|
[B]Sayın Albayrağa bu görüntüleri yollamak lazım hala 1 seyirci girdi diyebilecek mi?[/B]
|
abi hepsi bi kenara, galipken ve macin bitmesine 1 dakika bile yokken sahaya girip maci mahvetmek .aciklamasi mümkün degil...
hayir kardesim, siddete karsiyiz amenna ama adama resmen yahu 1 dakika daha sabredip maci alip öyle dalsaydiniz dedirtiyolar :-) |
Bu olaylarda büyük suçlulardan biriside Trabzon emniyetidir nasıl o taraftarlar sahaya girebilirler yeterli emniyet önlemlerin alınmadığı açıkça görünüyor.Tabii bazı şeylere dikkat etmek gerekir o da tribünde tribün liderlerinin izni olmadan bu tür olayların yapılması biraz zordur fb gs maçları gibi dünyada ender görülen derbi maçlarında tribünde her türlü olay olur fakat sahaya taraftar girmesine pek karşılaşılmaz buda trabzonun içinde büyük sorunlar oldugunun göstergesi bence.Bizi Sivassporu ilgilendiren en büyük sorun ise Sivasspor futbolcularına yapılan bu büyük saygısızlığın karşısında trabzonspora gereken sertlikte mesajların verilmesi gerekir diye düşünüyorum aksi taktirde diğer stadlarda da buna benzer hakaretlerle karşılanılabilir.
|
uğur_58 seni tebrik ediyorum cok doru söledin walla:D
|
Allah sahaya giren Tırabzonlu o seyirçilere akıl sağlığı versın onlar bizim başkanımızı kıskanıyorlar
|
İsrail'li bir futbolcu var sürekli tahrik ediyor. Şu Balili'den artık kurtulun. Tüm süçü Trabzon'lulara atmamak lazım.
|
[QUOTE=yigiter187;236152]demek müslümansın öyle mi..o zaman sana bir hadis-i şerif yazayım da müslüman olmak lafla olur mu olmaz mı anla...
[B](Irkçılık yapan, ırkçılık için savaşan ve ırkçılık uğrunda ölen, bizden değildir.) [Ebu Davud][/B] anladın umarım..;)[/QUOTE] ŞU USLANMAZA VERDİĞİN ÖĞÜT İÇİN TŞKKÜRLER;) |
[QUOTE=sinan_5806;236308]İsrail'li bir futbolcu var sürekli tahrik ediyor. Şu Balili'den artık kurtulun. Tüm süçü Trabzon'lulara atmamak lazım.[/QUOTE]
BİZ BÜTÜN SUÇ TRABZONDA DEMEDİK BENCE %2 SİVASSPORUN %97Sİ TRABZON %1 GÜVENLİK 5 |
--->: -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
[QUOTE=ABDULLAH DUMAN;236322]BİZ BÜTÜN SUÇ TRABZONDA DEMEDİK BENCE %2 SİVASSPORUN %97Sİ TRABZON %1 GÜVENLİK
abi bence sivasın %2lik suçuda tarbzonla trabzonda maç yapmak için sahaya çıkmak değilmi :D |
yapılan olaylar çok üzücü henüz ligin başındayız olmasaydı daha iyi olurdu. saygılar
|
bizi suçluyolar birde bizim oyuncularımızı suçluyolar. Oysaki özürdilemeleri lazımken bizim başkana tafra yapıyo albayrak. Otyakmaz dost takım diyo bunlardan dost filan olmaz başkanım baksana herşey ortada hala bizi hakemi suçlu göstermeye çalışıyolar hala. Ziya doğan sendende tektik trektör filan olmas bu sene trabzon küme düşmezse iyi ziya doğanla BALİLİ FUTBOL OYNADI FUTBOL DERSİ VERDİ AMA AYMAN KALDIRAMADI EN SONUNDA FAULDEN BAŞKA BİŞİ YAPAMADI. TRABZONLU KARDESLERİM BU YÖNETİMLE BU TEKNİK ADAMLA BU İŞ OLMASSSS!!
|
Selam Sivalı arkadaşlar.
Ben İstanbulda yaşayan bir Trabzonspor taraftarıyım. Geçen günkü olaylar gerçekten çok üzücü. Aslen Trabzonluyum ve ailem de bir çok Sivaslı akrabam var. Sivaslıları iyi tanırım mert ve delikanlı insanlardır. Böyle üzücü olayların yaşanması asla Sivaslılara bakış açımı değiştirmeyecektir. Olayları objektif bir şekilde değerlendirecek olursak: 1) Bazı Sİvassporlu futbolcular. Ne alıp veremediğiniz var Trabzonla. Neden sürekli faullü oynuyorsunuz ve neden her pozisyon sonrası kavga çıkarıyorsunuz ? 2) Ts taraftarı. Neden alkışladığınız takımı 5 dk. sonra sahaya girip darp ediyorsunuz ? O d yetmedi neden maçtan sonra kendi takımınızın otobüsünü taşlıyorsunuz ? Olayın suçlusu bellidir. Kendini bilmez 5-10 Ts taraftarı Trabzona yakışmayacak şekilde sahaya atlayarak Misafir takım futbolcularına saldırmıştır. Bunun mantıklı bir izahı yoktur. Bir de Sivaslı futbolcular tabi. Maçın başından beri sürekli bir tahrik sürekli bir kavga çıkarma mücadelesi. Ayrıca hakem de olayları iyice körükledi. Maçı devam ettirmemesi büyük hataydı. Ayman konusundaki eleştr lere katılmıyorum. Aymanı sürekli takib edenler bilir. Adamın oyun yağpısı böyle rakip ayırd etmeden faullü oynar. Yani ırkçı bir tavrı yoktu bana kalırsa. Sonuç olarak bir kaç kendini bilmez sivassporlu futbolcu ve 5-10 çapulcu taraftar yüzünden Bu iki kardeş şehri ayırmaya değmez. |
[QUOTE=efsane61;236545]Selam Sivalı arkadaşlar.
Ben İstanbulda yaşayan bir Trabzonspor taraftarıyım. Geçen günkü olaylar gerçekten çok üzücü. Aslen Trabzonluyum ve ailem de bir çok Sivaslı akrabam var. Sivaslıları iyi tanırım mert ve delikanlı insanlardır. Böyle üzücü olayların yaşanması asla Sivaslılara bakış açımı değiştirmeyecektir. Olayları objektif bir şekilde değerlendirecek olursak: 1) Bazı Sİvassporlu futbolcular. Ne alıp veremediğiniz var Trabzonla. Neden sürekli faullü oynuyorsunuz ve neden her pozisyon sonrası kavga çıkarıyorsunuz ? 2) Ts taraftarı. Neden alkışladığınız takımı 5 dk. sonra sahaya girip darp ediyorsunuz ? O d yetmedi neden maçtan sonra kendi takımınızın otobüsünü taşlıyorsunuz ? Olayın suçlusu bellidir. Kendini bilmez 5-10 Ts taraftarı Trabzona yakışmayacak şekilde sahaya atlayarak Misafir takım futbolcularına saldırmıştır. Bunun mantıklı bir izahı yoktur. Bir de Sivaslı futbolcular tabi. Maçın başından beri sürekli bir tahrik sürekli bir kavga çıkarma mücadelesi. Ayrıca hakem de olayları iyice körükledi. Maçı devam ettirmemesi büyük hataydı. Ayman konusundaki eleştr lere katılmıyorum. Aymanı sürekli takib edenler bilir. Adamın oyun yağpısı böyle rakip ayırd etmeden faullü oynar. Yani ırkçı bir tavrı yoktu bana kalırsa. Sonuç olarak bir kaç kendini bilmez sivassporlu futbolcu ve 5-10 çapulcu taraftar yüzünden Bu iki kardeş şehri ayırmaya değmez.[/QUOTE] kardes bnce pek objektif degilsin Sivasspor öyle sertte oynamadı ama Trabzonlu oyuncular her karardan sonra hakeme itriraz ceyhun kendi kendine hareketler yapıp taraftarı kıskırtıo yattara taca atıo ıtıraz edıp taraftarı kıskırtıo ayrıca Aymanın yaptıgı faul sence normalmı? |
söyle bi sitelere bakıoyurum yorumlara bakıoyrum Trabzonlular işin kolayını bulmus hepsi bi Sivaslı oyuncuyu sucluyo adamlar kendı yaptıklarına bakmıolarda inş. iyi bir ceza gelirde aklınız basınıza gelir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:17. |