SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=27338)

özgühertaş 28.09.2009 08:34

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA Etmeli mi ?

[QUOTE=kanımaksa58;567173][B]YA ARKADAŞLAR ANLAMADIĞIM BİRŞEY VAR GEÇEN 2 SEZONDUR HEPİMİZ GÖKLERE SIĞDIRAMADIK ADAMI ÖZELLİKLE GEÇTİĞİMİZ SEZON BİZLERE HAYATIMIZ BOYUNCA YAŞAYAMAYACAĞIMIZ GÜZELLİKLERİ YAŞATTI BU ADAM VE BU SEZON KÖTÜGİDİYOR DİYE ADAMA DEMEDİĞİNİZİ BIRAKMADINIZ KARDEŞİM SEN DESTEK ÇIKMAZSAN BU TAKIMA BEN DESTEK ÇIKMAZSAM KİM DESTEK ÇIKACAK ?? DIŞARDAN ADAMLARMI ÇIKACAK?? SEN BİRAZ SABRET SABIRLA BEKLE BÜLENT BEN TAKIMA DESTEK ÇIKIYOR BÜLENT HOCAYA DESTEKLEMIYORUM DIYORSAN BÜLENT HOCADA BU TAKIMIN BİR PARÇASI UNUTMA İNADINA SİVASSPOR İNADINA BÜLENT HOCA HERŞEY YOLUNA GİRECEKTİRR[/B][/QUOTE]

GÜZEL GÜNLER GELECEK AMA BİRAZ SABIR.HELAL OLSUN İSTANBULDAKİ MAÇA GELEN TARAFTARA TAKIMI PROTESTO YERİNE ALKIŞLARLA SOYUNMA ODASINA GÖNDERDİ.

alperen2009 28.09.2009 09:56

Son uc haftadir takim iyi oynuyor birakin düsecekse yine bu hocayla düssun Turkiyede futbol aslinda bu yuzden ilerlemiyor. Takim kotü yola girince hoca istifa öyle kolaymi yaaa birakin ust siralari biz ligde kalsak bize yeter hem su durumda yeni hoca demek herseye sil bastan demek bizim sorunumuz defansta baska sorunumuz yok defansa Care Bulalim gerisine karismayalim.Yazan Amsterdam Zafer

skep06 28.09.2009 10:12

KULÜBÜMÜZDEN AÇIKLAMA

Yönetim Kurulu adına sitemize bir açıklama yapan Basın Sözcümüz Fikret Ünsal, Teknik Direktör Bülent Uygun ve teknik heyetle ilgili şu ana kadar takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda istifanın söz konusu olmadığı söyledi.

Yönetim kurulunun bu konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında yaptığı toplantıda da böyle bir karar almadığını dile getiren Basın Sözcümüz Fikret Ünsal Teknik Direktör Bülent Uygun’un Antalyaspor maçı sonrasında yönetim kuruluna rapor vereceği, bu rapora göre de yönetim kurulu tarafından durum değerlendirmesi yapılacağı, milli takım müsabakası nedeniyle verilen aranın da en iyi şekilde değerlendirileceğini açıklandı.

2009-09-28

fethiyeden58 28.09.2009 10:53

Cevap: BÜLENT UYGUN ISTIFA

[QUOTE=58_S€M!H_58;566274][B]ARKANDAYIZ BÜLENT UYGUN ...!!!!![/B][/QUOTE]

galibiyet aldığında sevinirken güzel.niye biz bu kadar sabırsız olduk.bu takımı yaratan yine bülent hoca değil mi .sanki ondan önce her yıl şampiyonluğa mı oynuyoduk.

pover58 28.09.2009 10:54

takıma sahip çıkmak ayrı şey hocaya ayrı takmın gelecegini düşünmek ayrı şey ahte vefa da ayrı şeyler.biz bunu anlıyana kadar takım düşecek.daha neyin hesabını yapıyorsunuz ,bu takıma yeni bir isim lazım hala körükörüne hoca demenin manası yok.7 haftada 1 puandan daha kötü ne olabilirki.olmuyor işte olmuyor çekip gitmesi lazım.daha halen eski günlere gelecegiz diye kendisini bile kandıramıyan bir hocadan ne bekliyoruz anlamak mümkün degil.

karamik 28.09.2009 11:01

Bülent Hocayla Ölümüne arkadaşlar unutun istifayı felan kim gelecek o gidince Yılmaz Vurula mı Töbe Töbeeee

turgay5858 28.09.2009 12:21

[QUOTE=1264;566401]Ne olacak Bülent Uygun gidince sampiyon mu olacagiz?[/QUOTE]

ŞAMPİYON OLMASAK DA ONURLU MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ HER HAFTA BIKTIK ARTIK BÜLENT HOCANIN SUÇ BENİM DEMESİNDEN,YOKSA BENMİYİM SUÇLU

57 Mehmet 28.09.2009 12:40

[QUOTE=turgay5858;567273]ŞAMPİYON OLMASAK DA ONURLU MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ HER HAFTA BIKTIK ARTIK BÜLENT HOCANIN SUÇ BENİM DEMESİNDEN,YOKSA BENMİYİM SUÇLU[/QUOTE]

haklisin dogru hoca sucu üstüne almasina bende kiziyorum,ama bu hocayla hep simdiye kadar onurlu mücadele etdiyimiz günleride unutmayalim, suannki kadromuza dünyanin en iyi teknik direktörü gelse en fazla 5 mac sonra umutlarini tüketip istifa eder ve takimdan gider,benim demek istedigim biz bu isin altindan bülent hocasiz cikamayiz

Del Piero 28.09.2009 12:52

[QUOTE=özsivasli1903;566267]niye noldu gecen sene iyki vardin bülent hoca simdi noldu...
bu takimi bu yönetim ve hoca getirdi... gerekirse onlarla yine küme düser...
hic fark etmez... bülent hocamin sonuna kadar arkasinda durmaliyiz...
sonucu birakin oynanan maca bakin kacan gollere bakin her mac en az 4 tane net pozisyon ama gol yok.. bülent hoca ne yapsin...
hemen sil bastan yapain cok kolay dimi...[/QUOTE]

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ imza

ercan58.a 28.09.2009 12:54

sevgili yigolar
takıma ve hocaya sabrımız tükenmesine ragmen destek vermek zorundayız-çünki hiç bir yönetim veya hoca takımının daha kötü olması için adım atmaz ama hata insanın dogasında olan bişeydir,herkes hepimiz hata ve hatalar yapabiliriz nihayetinde insanız....inşallah temennimiz daha iyi takım kuralım çabasıyla takımı ve bizleri rezil eden(hata yapanların) bir an önce bir çıkış yolu bulmaları ve enaz eski günlere takımı döndürmeleri ve bizleri sivasspordan övgülerle söz edecek hale getirmeleri dilegiyle-allah yardımcımız olsun

fatihada58 28.09.2009 14:38

[QUOTE=edebiyatisyen;566355]Osman Seçilmiş bıraktığı zaman Sİvasspora kimse sahip çıkmamıştı ve divana kalmıştık.Ne çabuk unuttunuz bu günleri de çıkıp YÖNETİM İSTİFA diyorsunz.[/QUOTE]

Korkma aga Sivas sahipsiz kalmaz... İşine bak edebiyat yap sen...

KAMER-ÜL ZEMAN 28.09.2009 15:35

[QUOTE=kakikli;566366]SİZİN GİBİ 1950 MODEL İNSANLARIN YÜZÜNDEN SİVASSPOR VE SİVAS İLERLEME KAYDEDEMİYOR.
YILLARDIR HEP KADERCİLİK OYNUYORSUNUZ NEREYE KADARRR..
YENİ NESİLİN HAKKINI YİYORSUNUZ, PARANIZ VAR DİE KOMBİNE ALIYORSUNUZ ÇEKİRDEK ÇİTLEYİP GÜNÜNÜZÜ DOLDURUYORSUNUZ.
CİDDEN SİZE 3.LİG LAYIK, SİZİN MANTIĞINIZ BUNDAN ÖTESİNİ ALMAZ...
OLDUUU BİZİM TAKIMA KÜMEDE KALMAYA OYNAYACAK TAKIM DEĞİL, EN KÖTÜ TAKIM İLK ÇIKTIĞIMIZ YILKİ TAKIMDİ O ZAMAN BİLE OYNAMADIK KÜMEDE KALMAYA, DEDİĞİM GİBİ SİZLER VE SİZİN GİBİ DÜŞÜNEN İHTİYARLAR 3.LİGLERE LAYIK:mad:[/QUOTE] KAKİKLİ efendi. İnancın gereği AHDE VEFA Göstermen gerekmez mi ?. Kinayeli sözlerine ise yarası olan gocunsun. ALLAH'a Şükür ki ben SİVASSPOR için Elimden gelen gayret ve çabayı gösterenlerdenim. SİVASSPOR için SABIKA kaydım bile var. Dahası varda Burada yazmam TEVAZÜ dışı olur. Ben ALİBABA Mh.'sindenim Eski ALİBABA, Şimdi ismi İTÖNÜ Mh. olarak geçiyor. KAKİKLİ kardeşlerle hem sınıf hemde Mh. Arkadaşlığım var. Onların Hatırına yazmış olduğun yazıya incitmeden cevap veriyorum . Sevgilerimle. V E S S E L A M...

caynina 28.09.2009 15:37

ne istifası yola devam istifa yı nereden çıkarttınız.

KAMER-ÜL ZEMAN 28.09.2009 15:39

[QUOTE=sivasfutbol;566394]BÜLENT HOCAYI SAVUNANLAR ARTIK YETER BIRAKIN ŞU İNADI...[/QUOTE]
SİVASFUTBOL NİC'li Kardeşim. Biraz Sabır ve AHDE VEFA Gösterin. Lütfen..

KAMER-ÜL ZEMAN 28.09.2009 15:45

Ağzı olan konuşuyor. Deyimi de ne güzel bir deyim. Eyyy.. Sevgili SİVASSPOR' lu kardeşler. Biraz sabır ve de en Önemlisi AHDE FEVA gösterin. Faraza SİVASSPOR küme düştü ( DÜŞMEZ YA.) Faraza. Dünyanın sonu değil ya. Her şeyin aşırısına kaçmakta hoş değil. Bulunmuş olduğunuz Konjöktörel şartlar her zaman değişebilir. Bu DİYALEKTİĞİN olmazsa olmazıdır. Kendinizi Kahretmeğe hiç gerek yok. Gelecek mutlu günler Sizinle beraber olsun. V E S S E L A M.....

akyuvalı 28.09.2009 15:46

Hayır kardeşim ne istifası... Sonuna kadar hocamızla beraberiz... Yiğit düştüğü yerden kalkar... Biz hangi maçta (derbiler hariç) stadı doldurduk ki, takımdan başarı bekliyoruz... Biz üzerimize düşeni yapalım gerisi kolay...

yigido yakup 28.09.2009 16:25

bülent uygun istifa etmez bizde bülent hocayi birakmayiz.bu oyuncular bilsinki bu takimda en mecnun baskan ve bülent uygun gider ona göre kendilerine ceki düzen versinler.
bir musa yasin hayrettin erman ciksin kisisel gelistirme calismasi yapsinlar musa ve erman gol calismasi son vurus calismasi yapsin yoksa onlara kapi görünür.
onlarin yüzünde bülent uygun bu hallere düstü o kadar firsatlari bunlar degerlendirebilseydi simdi baska seyler konusuyor olacaktik.

hepburdayız 28.09.2009 16:55

bazen ayrılık iyidir..her güzel şeyin bi sonu vardır

besata58 28.09.2009 17:43

BİR GÜN İSTİFA EDECEKTE O GÜN BANK ASYANIN YOLU ÇOKTAN GÖRÜNMÜŞ OLACAK.

aozdemir 28.09.2009 17:44

sonuna kadar bülent hocanın arkasındayız.

efsane5858 28.09.2009 17:51

bence etmeli ve edicekde durum onu gösteriyor

ready 28.09.2009 18:02

[B]bülent hoca istifa eder veya etmez orası tartışılır fakat inadına bülent uygun demek yanlış inadına bülent uygun degil inadına sivasspor sivasspor kuruldugu zaman ikinci lige çıktıgı zaman üçüncü ligde oynadıgı zaman bülent uygun mu vardır hep diyorum herkes gidicidir baki kalan sivasspordur[/B]

yıldız beldesi 28.09.2009 18:03

hocamız 12. haftaya kadar izin istedi bu zamana kadar takımı düzeltti düzeltti olmadı yönetim içinde istifa sesleri yükselir tabi taraftarın da sabrı kalmaz.

Murad_Kelleci58 28.09.2009 18:09

[QUOTE=SEVDAMSIN58;567149]kimsenin sitedeki sivaslilarin fikirlerine gem vurma gibi bir hakki yoktur bu sitede yazan herkes sivaslidir yaratik falan yazanlar kendilerine baksinlar once zira daha dun siteye gelipte kendini sivasli zanneden ler kusura bakmasinlarda buradaki hemserilerim olumlu yada olumsuz kendi goruslerini yillardir bildirirken basarida sevinip basarisizlikta uzulurken sen neredeydin ki simdi sacma fikirlerinle yer edinmeye calisiyorsun hadi ordan derim ben sana daha fazla sozu uzatmadan[/QUOTE]

Yarası olan gocunur.. Elbette yaratıksınız.. Hemde zavallı yaratıklarsınız.. Vefakarlık öldümü, Büleny UYGUN'u savunmuyorum.. Sivassporumu savunuyorum.. İzan ve ve gerçekleri bir kenara bırakıp,i tribünlerde ve bu sitede hala etek altı vuranlar olsa olsa ancak zavallı yaratıklar olurlar.. Yiğidoluk ahde vefadır, yiğidoluk kötü gün dostluğudur, yiğidoluk adam satmamaktır, yiğidoluk bilirken susmak, bilemediği yerde dinlemek, yiğidoluk fedakarlık, yiğidoluk kadir şinaslıktır.. Kısacası Gerçek Yiğidoluk adam gibi adamlıktır.. Ötesinde ne söylenir ve ne yazılırsa sağ kulağımdan girer, sol kulağımdan çıkar.. Sizleri ve yaptığınız olumsuz yorumları sezon sonunda yok yok çok uzağa gitmeyeceğim, ilk yarı bitince bu nahoş yorumlarınız okumanızı salık vereceğim.. Tabiki kültür seviyeniz benim ne anlatmak istediğimi adrak ederse...

efsane5858 28.09.2009 18:10

[QUOTE=yıldız beldesi;567406]hocamız 12. haftaya kadar izin istedi bu zamana kadar takımı düzeltti düzeltti olmadı yönetim içinde istifa sesleri yükselir tabi taraftarın da sabrı kalmaz.[/QUOTE]

12. haftaya kadar ayni sekilde gitse bisey demiycekmi yonetim 12. haftadan sonrami istifasini istiycek 12. haftaya kadar biz kaybetmeye devam edersek o saatden sonra kazansakda ligde kalamayiz kayserierciyesi hatirlayin onlarda gec uyandilar ve düsdüler

efsane5858 28.09.2009 18:12

[QUOTE=muratto_kellechi32;567410]Yarası olan gocunur.. Elbette yaratıksınız.. Hemde zavallı yaratıklarsınız.. Vefakarlık öldümü, Büleny UYGUN'u savunmuyorum.. Sivassporumu savunuyorum.. İzan ve ve gerçekleri bir kenara bırakıp,i tribünlerde ve bu sitede hala etek altı vuranlar olsa olsa ancak zavallı yaratıklar olurlar.. Yiğidoluk ahde vefadır, yiğidoluk kötü gün dostluğudur, yiğidoluk adam satmamaktır, yiğidoluk bilirken susmak, bilemediği yerde dinlemek, yiğidoluk fedakarlık, yiğidoluk kadir şinaslıktır.. Kısacası Gerçek Yiğidoluk adam gibi adamlıktır.. Ötesinde ne söylenir ve ne yazılırsa sağ kulağımdan girer, sol kulağımdan çıkar.. Sizleri ve yaptığınız olumsuz yorumları sezon sonunda yok yok çok uzağa gitmeyeceğim, ilk yarı bitince bu nahoş yorumlarınız okumanızı salık vereceğim.. Tabiki kültür seviyeniz benim ne anlatmak istediğimi adrak ederse...[/QUOTE]

ohaaa desem cüsss desem asiri kacmis olmam dimi

Murad_Kelleci58 28.09.2009 18:13

[QUOTE=SEVDAMSIN58;567149]kimsenin sitedeki sivaslilarin fikirlerine gem vurma gibi bir hakki yoktur bu sitede yazan herkes sivaslidir yaratik falan yazanlar kendilerine baksinlar once zira daha dun siteye gelipte kendini sivasli zanneden ler kusura bakmasinlarda buradaki hemserilerim olumlu yada olumsuz kendi goruslerini yillardir bildirirken basarida sevinip basarisizlikta uzulurken sen neredeydin ki simdi sacma fikirlerinle yer edinmeye calisiyorsun hadi ordan derim ben sana daha fazla sozu uzatmadan[/QUOTE]

Ha bu arada dün siteye gelen kim öyle konuşşşş. Üyelik tarihine bir bak öyle konuşş.. Yıldızların çokluğu ile adam olunmuyor.. Pardon has üyelik olunmuyor.. Hatırlatayım dedim..

Murad_Kelleci58 28.09.2009 18:16

[QUOTE=efsane5858;567415]ohaaa desem cüsss desem asiri kacmis olmam dimi[/QUOTE]

Sen benim kültür seviyemde değilsin.. Sen muhatabım bile olamazsın.. Ama haddinide bilmelisin..

efsane5858 28.09.2009 18:19

[QUOTE=muratto_kellechi32;567420]Sen benim kültür seviyemde değilsin.. Sen muhatabım bile olamazsın.. Ama haddinide bilmelisin..[/QUOTE]

özür dilerim einstein bey madem seviyen cok yüksek neden buralardasin insanlari tanimadan seviye testi bile yapiyon masallah ben seviyelimiyim bilmem ama sen kesinlikle ukalasin

efsane5858 28.09.2009 18:20

sitemizin ileri zekalisida var ne mutlu bize

karacaorenli 28.09.2009 18:24

ARKADAŞLAR BÜLLENT UYGUN 1 2 haftaya kadar bırakacak kendi için ve takım içinde bu iyi olacak UMARIM ÖNUMUZDEKI YIL GERI GELIR TAKIMIN BAŞINA

keşke 4 hafta bıraksaydı.....

takım için taza kana ihtiyac var bi hava değişimi ii olacak umarın bulentle bırlıkte yasin ve ersende gider...

bulent biryıl dınlenmeli futbolcu bakmalı takımı dışarıdan izlemelı ve en önemlisi MENEJERLİK İŞİNİ BIRAKARAK TAKIMA ÖNUMUZDEKI SEZON TEKRAR DÖNMELİ....

Murad_Kelleci58 28.09.2009 18:25

[QUOTE=efsane5858;567422]özür dilerim einstein bey madem seviyen cok yüksek neden buralardasin insanlari tanimadan seviye testi bile yapiyon masallah ben seviyelimiyim bilmem ama sen kesinlikle ukalasin[/QUOTE]

Buradaki ortak noktamız belli.. Ama siz ve sizin gibi düşünenler sözüm ona destek yerine köstek olanlardır.. Özür dileyeceksin tabiki.. Bir kere konuştuğun laflar kavgada bile söylenmez.. Ayrıca bu forum sitesine üye olmak, kötü hale düşen insanların yorgun it yatağı değil.. Herkesin derdi Sivas ve Sivasspor, eleştirmek mi eşelemek arasındaki ince çizgiyi idrak et.. Tamam mı güzel kardeşim..

efsane5858 28.09.2009 18:33

[QUOTE=muratto_kellechi32;567426]Buradaki ortak noktamız belli.. Ama siz ve sizin gibi düşünenler sözüm ona destek yerine köstek olanlardır.. Özür dileyeceksin tabiki.. Bir kere konuştuğun laflar kavgada bile söylenmez.. Ayrıca bu forum sitesine üye olmak, kötü hale düşen insanların yorgun it yatağı değil.. Herkesin derdi Sivas ve Sivasspor, eleştirmek mi eşelemek arasındaki ince çizgiyi idrak et.. Tamam mı güzel kardeşim..[/QUOTE]

biseyler anlatiyosun ok peki senin soylediklerin ne zavallisiniz acizsiniz yaratiksiniz felan sen boyle dersen bende ohaa cüss derim ve ben böyle diyorum diyede kötü konusuyom diye tepki koyucaksin.sivassporu tutan herkez ayni fikirdemi olucak böyle bisey olabilirmi sen bülent hocanin devam etmesini istersin ben istemeyebilirim. ve ben ve benim gibi cok insan var bülent hocanin artik birakmasi gerekdigini düsünen senin gibi düsünmezsek sivassporlu olmuyomuyuz senin gözünde?

Murad_Kelleci58 28.09.2009 18:36

[QUOTE=efsane5858;567423]sitemizin ileri zekalisida var ne mutlu bize[/QUOTE]

Sen kendini önce bir ahlak testine sokarsan, hem kendine hem ailene ve hemde etrafındaki insanlara iyilik etmiş olursun.. Kısacası o yaptıracağın Ahlak testi toplulumuz adına katedeceğimiz çok büyük kilometre taşlarından olacağından şüphen olmayacaktır.. Ahlkalı bir hava sahası istiyorsan..

Murad_Kelleci58 28.09.2009 18:39

[QUOTE=efsane5858;567431]biseyler anlatiyosun ok peki senin soylediklerin ne zavallisiniz acizsiniz yaratiksiniz felan sen boyle dersen bende ohaa cüss derim ve ben böyle diyorum diyede kötü konusuyom diye tepki koyucaksin.sivassporu tutan herkez ayni fikirdemi olucak böyle bisey olabilirmi sen bülent hocanin devam etmesini istersin ben istemeyebilirim. ve ben ve benim gibi cok insan var bülent hocanin artik birakmasi gerekdigini düsünen senin gibi düsünmezsek sivassporlu olmuyomuyuz senin gözünde?[/QUOTE]

Ben istemeyenlere, muhalefet edenlere birşey demiyorum zaten.. Ama kantarın topuzunu kaçıranlara lafım.. Ama olaya balıklama atlarsanda bunun sorumlusu ben olmam.. anlayabiliyormusun güzel kardeşim.. Ben senin lafını alıntı yapmadım.. Hatta bana cevap yazan ilk arkadaşın yazısınada alıntı yapmadım.. Ama insanın gocunduğu yer olmazsa susar...Benim sözüm destekli desteksiz küfür ve hakaret içerikli örümcek beyinlilere.. Ama sen ne yaptın.. Senle alakalı olmayan yorumuma yorum yaptın.. Söylermiisn suç bende mi..??

efsane5858 28.09.2009 18:42

[QUOTE=muratto_kellechi32;567433]Sen kendini önce bir ahlak testine sokarsan, hem kendine hem ailene ve hemde etrafındaki insanlara iyilik etmiş olursun.. Kısacası o yaptıracağın Ahlak testi toplulumuz adına katedeceğimiz çok büyük kilometre taşlarından olacağından şüphen olmayacaktır.. Ahlkalı bir hava sahası istiyorsan..[/QUOTE]

cok akillisin ya onun icin demisdim hani biz senin kultur seviyende degiliz ya onun icin demistim ileri zekali diye hani biz zavalli yaratikdik ya onun icin niye kiziyosun belliki ahlaksiz olan sensin nereden nereye getiriyosun bi kelimeyi.abuk subuk konusma daha fazla

efsane5858 28.09.2009 18:44

[QUOTE=muratto_kellechi32;567436]Ben istemeyenlere, muhalefet edenlere birşey demiyorum zaten.. Ama kantarın topuzunu kaçıranlara lafım.. Ama olaya balıklama atlarsanda bunun sorumlusu ben olmam.. anlayabiliyormusun güzel kardeşim.. Ben senin lafını alıntı yapmadım.. Hatta bana cevap yazan ilk arkadaşın yazısınada alıntı yapmadım.. Ama insanın gocunduğu yer olmazsa susar...Benim sözüm destekli desteksiz küfür ve hakaret içerikli örümcek beyinlilere.. Ama sen ne yaptın.. Senle alakalı olmayan yorumuma yorum yaptın.. Söylermiisn suç bende mi..??[/QUOTE]

nasil benle alakasi yok burdakilere zavalli yaratiklar diyceksin cok bilmis gibi bizde susucagiz öylemi hadi isine bak kardesim

efsane5858 28.09.2009 18:45

[QUOTE=muratto_kellechi32;567436]Ben istemeyenlere, muhalefet edenlere birşey demiyorum zaten.. Ama kantarın topuzunu kaçıranlara lafım.. Ama olaya balıklama atlarsanda bunun sorumlusu ben olmam.. anlayabiliyormusun güzel kardeşim.. Ben senin lafını alıntı yapmadım.. Hatta bana cevap yazan ilk arkadaşın yazısınada alıntı yapmadım.. Ama insanın gocunduğu yer olmazsa susar...Benim sözüm destekli desteksiz küfür ve hakaret içerikli örümcek beyinlilere.. Ama sen ne yaptın.. Senle alakalı olmayan yorumuma yorum yaptın.. Söylermiisn suç bende mi..??[/QUOTE]

ne diycek adam 7 macda 1 puan almis takim tabiiki kizicak 7 macda 1 puan normalmi

SenSetik 28.09.2009 18:46

Bülent Uygun'u istemek kadar istememek te bir düşüncedir...
Ben şahsen istikrardan yanayım...

Ama herkesin fikrine de saygılıyım...Herkes aynı şekilde yaklaşırsa forumda kendi aramızda sürtmüşmeyeceğimize inanıyorum...Arkadaşların dikkatine :)

efsane5858 28.09.2009 18:50

[QUOTE=sensetik;567441]Bülent Uygun'u istemek kadar istememek te bir düşüncedir...
Ben şahsen istikrardan yanayım...

Ama herkesin fikrine de saygılıyım...Herkes aynı şekilde yaklaşırsa forumda kendi aramızda sürtmüşmeyeceğimize inanıyorum...Arkadaşların dikkatine :)[/QUOTE]

valla bursa macina kadar senin gibi düsünüyodum ama bursa yenilgisinden sonra bile burda bülent hoca istifa etsin demedim ama ibb yenilgisi yeter artik olmuyor iste

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:50.