![]() |
Cevap: HAYRETTIN YERLIKAYA
hayrettin biraz yürekli ol aslanım senin yüzünden taraftar deliye dönüyor ikiye bölünüyor ...biraz şerefiniz varsa adam olun bu memlekete zarar vermeye hakkınız yok...ne senin ne de diğer sivaslı geçinen futbolcuların sivaslısınız diye bu takıma kazık çaktığınızı sanmayın sürterler o burnunuzu
|
hayrettin bu takıma hiçmi hiç yakışmıyorsun 3 ligde oyna sen
|
yeter Hayrettin Yerlikaya yeter.....
|
[B]hayrettin takım iyi oldugu zaman da saçmalıyordu blica oldugu zaman o kapatıyordu açıklarını hayrettin sen sivasın çocugu degilsin has sivaslı olsaydın sivasdan dışından gelen topçulara inat sen kendini geliştirebilirsin ne yazıkki geldigin zaman neysen şimdi de öylesin [/B]
|
Abisine söylesin kendisine takım bulur.
Stadıda göremedik abisinden. OY MOY yok. |
Blica gitti foyalar ortaya cıktı malesef,devre arasında defans oyuncularının eksıklıklerını kapatacak kalıtelı bı stoper şart artık,kanatlarımız otobana döndü!bi an önce topla kendını lütfen yola yola sac kalmadı başımızda..
|
artik hayrettin yersiz kaya diyebiliriz ruh gibi top oynuyor adam bi onune bakar kardesim topu atarkene yaw ayanin altinda yumurta var sanki bir deyil iki deyil onlarca kez ayanin altindan topu kacirdigini biliyorum valla, en kritik dakkalarda soguk kanli olamiyoruz nedense.....panik panik panik
|
hayrettin bey büyük otelin önüne arabayı çekip bahçesinde çay içmeye benzemiyor...o havaları lütfen sahadada gösterin...
|
ulan bu takoza uyuz olduğum kadar hiç bi futbolcuya uyuz olmuyorum valla.yemin ediyorum yasin bile bu kazmadan daha iyi.adam bir tane bile top kesemiyo be kardeşim,üstüne bide o kanattan gelen her atak tehlike.devre arası defolup gider İNŞALLAH
|
4 golüde senin tarafından yediğimizi hatırlatırım:mad:
|
çok güzel bir transfer politikası izliyoruz...sol kanadı otobana çeviren adam takımda kalıyo, kamananlar sezerler satılıyo...buna sadece gülünür:D
|
Cevap: Hayrettin Yerlikaya
Hayrettin bugün iyidi..Bu başlıkta ne yazayım diye düşünüyordum ki inanılmaz bir hata yaptı ve az kalsın maç 1-2'ye geliyordu..Kırk yılda bir güzel laf edecektim onu da ettirmedi.:)
|
tam bir canlı bomba hayrettin..bugün bunu bikez daha gösterdi.bu hatalarla ziyanın yedeği olur ancak
|
Varlığı bir dert yokluğu yara.
|
ula hayrettin yine sac bas yoldurdun buca macinda.
|
Her zaman canını dişine takıyor.
|
Hayrettin şu anda ikinci kaptanımız mı ?
|
hayrettınden bu sezon en az 3 gol iki asist beklıyorum . göster kendını hayro
|
ya bu site acilmiyor bir bilgizi olan söylesin:confused:
|
ANTRENMANLARDAN BİR ENSTANTENE
ZİYA ERDAL ESNERKEN HAYRETTİN YERLİKAYA İSTASYON ÇALIŞIYOR FORMAYI KİMİN KAPACAĞININ BİR GÖSTERGESİ ASLINDA YAPMA ZİYAA [url=http://resimzade.com/Show.html?i=29779&token=95829][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29779&token=95829[/img][/url] |
[QUOTE=akifesk;739634]ANTRENMANLARDAN BİR ENSTANTENE
ZİYA ERDAL ESNERKEN HAYRETTİN YERLİKAYA İSTASYON ÇALIŞIYOR FORMAYI KİMİN KAPACAĞININ BİR GÖSTERGESİ ASLINDA YAPMA ZİYAA [url=http://resimzade.com/Show.html?i=29779&token=95829][img]http://resimzade.com/Show.html?i=29779&token=95829[/img][/url][/QUOTE] Hayrettin Yerlikaya Ziya'dan daha tercübeli bir Sol Bek. Ziyal Erdal'da kendisini ispatlamis bir genc Oyuncumuz ama bu isi adalete birakirsak hakeden formayi giyer öylede olmali. |
canim cocuk herhalde sirasini bekliyo kuyrukta :D o yuzden uykusu gelmis
|
bu gun hayrettın'i gordum,dun kı ı.b.b macinda ağır sakatlanmış koltuk değneğiyle gezıyordu,ayaği sargıya alınmış topallıyor du.
|
Kaptana acil şifalar dilerim,geçmiş olsun.
|
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor'un kaptanı Hayrettin Yerlikaya, kırmızı-beyazlı ekiple sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını belirterek, ''Kulübümde kaldığım için çok mutluyum'' dedi.
Sol bek oyuncusu Yerlikaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübüyle sözleşmesini 1 yıl daha uzattığını, yeni sezonda da memleketi Sivas'ın Süper Lig'deki tek temsilcisi olan takımının başarısı için ter dökeceğini söyledi. Kulübünde kaldığı için çok mutlu olduğunu belirten Yerlikaya, Sivasspor Kulübü'nü evi gibi gördüğünü ifade ederek, yıllardır formasını giydiği kırmızı-beyazlı ekipte çok iyi bir aile ortamı bulunduğunu vurguladı. Yerlikaya, geçen sezon sakatlığı nedeniyle çok fazla forma giyemediğini anımsatarak, ''İnşallah yeni sezonda sakatlıksız ve kazasız bir şekilde oynamak nasip olur. Önümüzdeki sezon Sivasspor'a daha iyi bir şekilde hizmet etmek istiyorum'' dedi. Sakatlığı nedeniyle zorlu bir süreç yaşadığını dile getiren Yerlikaya, ''Bu zorlu süreçte bana destek oldukları için başta başkanımız ve yönetim kurulumuz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz, bu zorlu süreçte bana sahip çıktı ve sözleşme yeniledik'' diye konuştu. Bireysel olarak çalışmalara başladığını ve güç depoladığını belirten Yerlikaya, iyi bir kamp dönemi geçirip yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek istediğini söyledi. Yapılacak takviyelerle takımın daha iyi konuma geleceğini vurgulayan Yerlikaya, yeni sezonda daha başarılı bir Sivasspor izlettirmek için çaba sarf edeceklerini sözlerine ekledi. |
Hayrettin bu sene çok az oynadı
|
Oynamasa bile takımda kalması gerekirdi nitekim oyle oldu takımdaki arkadaşlıkta büyük payının oldugunu dusunuyorum
|
bu sene anlaşılmasa daha iyiydi..
|
[B]hayrettin ve uğur gibi saatli bombalar sırf PRİM alsınlar diye oynatılıyor; taktik değişiklik falan olduğundan değil...zaten o değişikliği ve müdahaleyi yapacak birilerini de göremiyoruz ya neyse...[/B]
|
Hayrettin Allah rızası için artık futbolu bırak daha fazla küfür yemek istiyorsan devam et
|
Futbolu birakmasi gereken hemserimiz!
Bitmis, olmus, aglayani yok! Bugun Bursaspor macina takminin a.... etti! |
HAYRETTİN G..... ALLAH AŞKINA BIRAK FUTBOLU HEMŞERİLİK AYRI SİVASSPOR AYRI DAYANAMIYOM ARTIK
|
Kendini TD sanan rıza gittin kendini futbolcu sanan el bombası hayrettini aldın. bu nasıl değişiklik.
oyuncu değişikliğinden bir gram çaktığın yok. resmen maçı katlettin. sen bu değişilikle 1 değil 4 oyuncuyu harcadın. nasıl mı. solda oynayamayan Aatıfı sırf hayro oyuna girsin diye sağa çektin, solbek ziyayı solkanat oynatmaya çalışıp orayı da öldürdün, solkanat boş kalınca eneramo da oraya kaydı..yani sen takımın kimyasını bozdun. aatıf, eneramo ve ziyayı harcadın. zaten hayro Allah'lık. ben o adam girince dedim zaten bu maç gitti diye. Grosicki sakatlanıp HAYRETMEYEN girdikten sonraki oyunla daha öncekini bi karşılaştır da gör farkı tabi görebilecek kapsite varsa Allah sizi bildiği gibi yapsın Hayt-rettini de al git bu takımdan sana yalvarıyoruz. :mad::mad::mad::mad::mad: |
RIZA ÇALIMBAY İSTİFA
HAYRETTİN KADRO DIŞI UĞUR KAVUK KADRO DIŞI |
Bülent uygunun kamcisiyla top oynuyordun bülent saha kenarindan fircayi basarak seni ise yarar hale getirmisti o kamci eksildiydi ligin en dengesiz defans oyuncusu oldun
Yani artik zamanin geldi misyonun tamamlani tesekkürler |
[B][QUOTE=yigido yakup;839652]Bülent uygunun kamcisiyla top oynuyordun bülent saha kenarindan fircayi basarak seni ise yarar hale getirmisti o kamci eksildiydi ligin en dengesiz defans oyuncusu oldun
Yani artik zamanin geldi misyonun tamamlani tesekkürler[/QUOTE] müthiş özetlemişsin hocam, NOKTA...[/B] |
Ya futbolu bıraksın artık ya da otursun yedek kulübesinde.
|
bu elemanın zekasında problem var... hele rıza çalımbay, ona diyecek birşey bulamıyorum...
|
Yiğidolar bence de yaptığı çok büyük bir hataydı ama Yıllarca takımımızın kaptanlığını yapan birisi olduğundan ona hakaret etmemeliyiz. Tamam eleştirelim bende çok büyük bir hata ve genel olarak birçok hatalar yaptığını gördüm ama eleştirmekle sınırlı kalalım. Şunu da söyleyeyim ki Hayrettin bu sene beklediğimden çok çok üstün bir performans sergiledi.
|
Helal olsun Hayrettin senden ancak böyle bir hareket beklenirdi. Hangi güçler bu takımda tutuyor bilemiyorum artık.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:07. |