![]() |
Cevap: Transfer 2013
Bu kadar soylemden sonra emınım alınmıstır ama yonetımden bırı cıksada detayları acıklasa
|
[B]Sivasspor Gürcü forvet Vladimer Dvalishvili'nin pesinde!![/B]
|
[QUOTE=Çılgın Türk;826644][B]Sivasspor Gürcü forvet Vladimer Dvalishvili'nin pesinde!![/B][/QUOTE]
Kaynak....................................................? |
[QUOTE=Çılgın Türk;826644][B]Sivasspor Gürcü forvet Vladimer Dvalishvili'nin pesinde!![/B][/QUOTE]
Agabey lutfen kaynagi yazin, yoksa hic kimse inanmas. |
Vladimir Dvalishvili , Polonya Liginde oynuyor , Polonia Warschau takiminda.
Ama Kaynak tam olarak ne bilemiyorum. Ama RIZA , Polonya'da da Forvet aradiklarini söylemisdi. |
[QUOTE=Sivasli010;826646]Agabey lutfen kaynagi yazin, yoksa hic kimse inanmas.[/QUOTE]
kaynak yazili medya olsa verirdim. Inanmayanlar okuyup gecsin ya da dedikodu olarak kabul etsin. |
[QUOTE=Morten58;826648]Vladimir Dvalishvili , Polonya Liginde oynuyor , Polonia Warschau takiminda.
Ama Kaynak tam olarak ne bilemiyorum. Ama RIZA , Polonya'da da Forvet aradiklarini söylemisdi.[/QUOTE] Riza? o kim? asker arkadasinmi? |
[QUOTE=Sivasli010;826650]Riza? o kim? asker arkadasinmi?[/QUOTE]
vallahi aceleden yazarken Hoca yazmayi unutmusum. Yoksa ben Riza Hoca , Hocam diyorum , hatta Erman Kilic'a , Ziya Erdal gibi tüm Futbolculara abi diyorum. Yani saygisizlik filan yaptigimi düsünmene gerek yok. ___ Ayrica kendisi , Gürcistanda cesitli Külüblerde oynamis oradan Letonya Liginie gitmis oradan Israil Ligini simdi Polonya'da. |
[QUOTE=Morten58;826651]vallahi aceleden yazarken Hoca yazmayi unutmusum. Yoksa ben Riza Hoca , Hocam diyorum , hatta Erman Kilic'a , Ziya Erdal gibi tüm Futbolculara abi diyorum. Yani saygisizlik filan yaptigimi düsünmene gerek yok.
___ Ayrica kendisi , Gürcistanda cesitli Külüblerde oynamis oradan Letonya Liginie gitmis oradan Israil Ligini simdi Polonya'da.[/QUOTE] Tammam agabey ben yeni uye oldum, daha kim kim oldugunu bilmiyorum ondan ben oyle soyledim. Aceleden herkes bir sey unutabilir :D |
[B]Vladimir Dvalishvili ile ilgili ek bilgiler vereyim[/B]
Polanya takimi maasini ödemekte zorluk cekiyor. Parasini alamadigi icin Fifa'ya basvurmus. Dvalishvili'yi Rusya'dan isteyen takimlarda var ama Rusya'ya gitmek istemiyor.. |
Vladimir Dvalishvili videosu:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Pn_44LBlOiQ[/url] Agabeyler bu oyuncu aldiktan sonra bienvenu lazim olmaz ama kujovic bunun yanina yakisir. Vladimir Dvalishvili bizde iyi is yapar, insallah bize gelir yokardaki link(video) bakabilirsiniz, vallaha bence tam agradimiz forvet. :) |
alın artık bi adam be bu kadarmı zor
|
[QUOTE=58 SiVaSıM 58;826661]alın artık bi adam be bu kadarmı zor[/QUOTE]
Agabey zor olmasaydi simdiye kadar sivasspor ilgilendigi oyunculari almisti, mesale burhan, toto tamuz, abdulrezzak,bienvenu, kujovic.... |
Cevap: Son Dakika: Bienvenu Sivasspor'da
[QUOTE=poolat58;826638]Son Dakika
Sivassporumuz Henry Bienvenuyu kiralık olarak transfer etti. Henüz resmi açıklama gelmedi.[/QUOTE] [QUOTE=Salim58;826618][B]Emir Kujovic ve Bienvenu ile ilgili şu ana kadar önemli bi gelime yok. Bu saattten sonra bişeyler olabilirmi heran herşey olabilir deyip bekleyelim..[/B][/QUOTE] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=826667#post826667[/url] [B]Demekki bi gelişme olmadı olsa hocamız bu konuda'da bişeyler söylerdi. Bu akşam bişeyler olabilirmi olabilirde olmayabilirde.[/B] |
Forvetlerın kupa macına yetısmesını cok ısterdım ama bu saatten sonra zor neyse 1461 macına ınsallah
|
[QUOTE=Abdullah DuMaN;826674]Forvetlerın kupa macına yetısmesını cok ısterdım ama bu saatten sonra zor neyse 1461 macına ınsallah[/QUOTE]
is eneramoya kaldi, insallah iyi performans sergilir. |
Elde iki tane PTT 1.ligden transfer var. Gerisi dedikodudan ileri gitmiyor.Transferde papatya falı açıyoruz yine.
Bence kimse yokmu ya dilekçe yazalim bize transfer yapsınlar yoksa transferi yapamıyor bu yönetim .. |
[B]henri bienvenu sivasın soğugundansa elazıgın parası diyor.
Toto tamuz para diyor. Yönetim Paramız yok diyor. Taraftar ne bekliyor merak ediyorum ?[/B] |
[QUOTE=Sivasli010;826657]Vladimir Dvalishvili videosu:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Pn_44LBlOiQ[/url] Agabeyler bu oyuncu aldiktan sonra bienvenu lazim olmaz ama kujovic bunun yanina yakisir. Vladimir Dvalishvili bizde iyi is yapar, insallah bize gelir yokardaki link(video) bakabilirsiniz, vallaha bence tam agradimiz forvet. :)[/QUOTE] .....Çok ilginç bir oyuncu;kendi liginden çok,genç yaşta gurbete gidip maçlar oynamış;Gürcü oyuncu Letonya,İsrail ve Polonya liglerinde 170 in üzerinde maç oynayıp 81 tane de golatmış..Bu oyuncu İsrail'in Maccabi Haifa takımıyla hem Avrupa liginde hem de Şampiyonlar liginde oynamış..Avrupa liginde de 6 tane golü var;Şampiyonlar liginde de 6 tane maç oynamış ....27 yaşında yetenekli bir oyuncu...Bizim ligde de gelirse goller atar diyorum...Başarıya aç bir oyuncu;çabukta bir oyuncu;ve de fırsatçı bir oyuncu...Gelirse kesinlikle faydalı olur..Yalnız bir kusuru var;hırçın bir oyuncu;oynadığı her takımda çok sayıda sarı kart görmüş....Nereden nereye;kime niyet kime kısmet..Haydi Hayırlısı... |
[b]kuloviç ve abdurrezak işimizi görür transfer edilirse çok büyük iş başarmış oluruz kuloviçte kulüple sorun yokmuş kuloviç yan çiziyormuş abdurrezakla hertürlü anlaşılmış kulubü uyuzluk yapıyormuş adı geçen viladimirinde istatistiği kötü değil fiyatıda uygun türkiyedede yabancılık çekmiyor bu gürcüler[/b]
|
Arkadaşlar bu son maçta denenen gurbetçi oyuncular Mahmut Temuz ve diğer oyuncunun son durumu ne oldu;bu oyuncular hala deneniyor mu yoksa beğenilmediler mi?
|
kampa yetişecekti yetişmedi. Hazırlık maçına yetişecekti yetişmedi. Bursa maçına yetişecekti yetişmedi. Şimdi belki bir umut lig maçına(!) Nasreddin Hocanın eşek aramasına döndü bu iş iyice!!! :(
|
Aykut Kocaman'ın Selçuk sahin ve Bienvenü için takımdan ayrılmaması için yönetime başvurduğu ve 4er yıllık yeni sözleşme yenilenmesi istediği öğrenildi
-FBTV . Bienvenü artık bize gelmez sanırım. Bekle babam bekle belki transfer olur |
artık yeter ya yıllardır bu taraftar yönetimi savunuyo yok bizi lige çıkardı yok hiç borcumuz yok adamlar 2-3 tane transfer yapamıyo lanet olsun böyle yönetimi
|
Oyuncularin ayilgi udenicek daha onlari dusunun agabeyler.. toplam bir kac milyon eder. Ve 4 eylul stadi hic dolmuyor, ordan az para kazaniyor..
|
Sivasspor 3. ligde 2. lige çıkma amacı olan bir takımmı ki Ümit Kurt ve Hakan Aslan transferlerini uzun uğraşlar sonucu gerçekleştiriyor diyoruz.Buna niye kızıyorsunuz kardeşim.Önce ne olduğunu bileceksin.Hangi ligde oynuyorsun,hedefin ne.Neymiş efendim Sivassporun parası yokmuş.Muhasebecimisin sen.Lig tv den ne aldı Sivasspor biliyormusun.Bu fakir edebiyatı kanımıza işlemiş.Peki ne harcadı.Aslında ligin su anda bildiğim kadarıyla en borcsuz takımıyız.Yani nerdeyse en zenginiyiz demek bu.Niye bu cimrilik 2. lige düşersek tekrar 1. lige dönecek paramız olsun diye mi.Biz demiyoruz ki har vurup harman savuralım ama en azından bulunduğumuz kategoride oynayan futbolcu alalım.Sene başında Şabanı niye aldık eşantiyon vereceksek.Rıza hoca bu soruya cevap vermiyorsa klüp Rıza babanın çiftliği olmuş demektir.Zaten bi tarafı da ne enterasan ki at ve köpek çiftliği yapılmış durumda.Öbür tarafta Rıza babanın futbolcu çiftliği mi yani.Kafasına göre onu alacak bunu verecek.Özgür Çekle,Bienvenü niye alınmadı.Sakın bana Sivasın havası sert demeyin çünkü Elazığ alıyor kardeşim.İsaac le Assaidi yi Antalyaya kaptırdınız lig başında, adamlar şimdi lig 2.cisi.Enaramoyu kimse alamadığı için almaya mecbur oldunuz son günde sonrada bütün sezon antremansız diye ağladınız.Bednarı aldınız yine son gün ,kokainman oldugunu gazeteden okudunuz.Ekibi Brezilyaya gönderdik sambacı futbolcu arıyor dediniz halbuki kendileri samba ögrenmeye gitmiş şimdi onu anlıyoruz.Mecnur başkan da hapislik günlerinden sonra soğudu anladığım kadarıyla bu işlerden ama devredeceği kimse yok görevi koca memlekette.Eee durum vahim yani.Tek olumlu taraf Beşiktaş iyi gidiyorda bizim adam zırt pırt her yakaladığı gazeteciye Beşiktaşla sezon başında anlasmıştım demiyor artık.Bu takımın motivasyonunu olumlu etkileyecektir yani.Bi de şunu anlamıyorum.5-6 futbolcu alacaz ne demek.5-6 hıyar alacaz çarşıdan gibi bişey bu.Niye 5-6.Hepsini direk oynatacaksak bu bir takımın yarısı ediyor.Oynatmıyacaksak niye alıyoruz.Çiftliğe futbolcu mu alınacak diye düşünüyor insan o zaman.Sağ bek lazım de.Oyun kurucu gerekiyor de.Ama 5-6 futbolcu deme.2 sini de aldınız gördük.Velakin umutsuzum.Yönetim bu At çiftliği meselesine daha fazla agırlık versin ve biz jokey klubü olalım artık.Ya da Sivasspor çiftlik olmasın süper lig futbol klubü olsun.Bütün istediğimiz bu.
|
süperliğden düşersek borçlu olmayalımı düşünerek kaliteli oyuncu getirmiyorlar kaliteli oyuncular hiçbirzaman ucuz olmaz vede ucuza gelipte oynamazlar bu şekilde düşenerek iyi ve kaliteli oyuncular alınmazsa takımı liğden düşürecekler samsun sporun durumu ortada busene 3 çü liğe düşecekler yönetim artık bu işi zoraki yapıyor takımla yeteri kadar ilgilenmiyor gitmeleri gerekiyor seçimli bir genel kurula gidip ya güven tazelenmeli veya yeni bir yönetim gelmeli....
|
Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın Elazığspor'da
Transfer çalışmalarını sürdüren Sanica Boru Elazığspor, anlaşma sağladığı Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın ile sözleşme imzaladı. |
[QUOTE=eyuphulagu;826738]Arkadaşlar bu son maçta denenen gurbetçi oyuncular Mahmut Temuz ve diğer oyuncunun son durumu ne oldu;bu oyuncular hala deneniyor mu yoksa beğenilmediler mi?[/QUOTE]
bilmiyoruz kardeş. belki gönderildiler belki bursa maçında 11 de olurlar. bizimkiler öyle taraftara açıklama yapma gibi boş işlerle uğraşmazlar. daha önemli işleri var sözüm meclisten dışarı. ne oluyo ne bitiyo kimse bilmiyor. basın sözcümüze(!) telefon aç öğren |
[QUOTE=şamatacılar;826783]Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın Elazığspor'da
Transfer çalışmalarını sürdüren Sanica Boru Elazığspor, anlaşma sağladığı Önder Turacı, Mehmet Çakır ve Eren Aydın ile sözleşme imzaladı.[/QUOTE] ve hollandadan Bruins. |
[QUOTE=ivancrayz;826712][B]henri bienvenu sivasın soğugundansa elazıgın parası diyor.
Toto tamuz para diyor. Yönetim Paramız yok diyor. Taraftar ne bekliyor merak ediyorum ?[/B][/QUOTE] sivasspor taraftarı her zaman olduğu gibi şapkadan tavşan çıkmasını bekliyor. yani booomba transfer (!) ama ben söylim bi tane BEDNAR gibi çürük elma getirirler kimse itirAZ etmıyor zaten. taraftarlar olarak. |
Biz Erman ,Kadir ve Eneramo´nun alternatiflerini bulamazsak bu takimdan basari beklemek hayalcilik olur.Bu ücüde istedigi zaman oynuyor istedigi zaman oynamiyor.
|
bienvenü'yü hayırlısıyla alsaydık
|
[QUOTE=Mustafa58Ağa;826805]bienvenü'yü hayırlısıyla alsaydık[/QUOTE]
Aykut Kocaman'ın Selçuk sahin ve Bienvenü için takımdan ayrılmaması için yönetime başvurduğu ve 4er yıllık yeni sözleşme yenilenmesi istediği öğrenildi -FBTV . |
[QUOTE=B.DUMANLI;826791]Biz Erman ,Kadir ve Eneramo´nun alternatiflerini bulamazsak bu takimdan basari beklemek hayalcilik olur.Bu ücüde istedigi zaman oynuyor istedigi zaman oynamiyor.[/QUOTE]
Daha eksik yerlere transfer yapamıyorlar ki alternatiflerini alsınlar gardas :) A.kadir bednari aldılar alternatif diye ilk yarı saka gibi |
Emir Kujovic Sivasspor da
[URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emir-kujovic/profil/spieler_47199.html"]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emir-kujovic/profil/spieler_47199.html[/URL] Bakin bakalim Sivassporun kadrosuna Hep ucuza aldik oyunculari simdi bakin degerlerini hepsi pahali oldu ... [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor/startseite/verein_2381.html"]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor/startseite/verein_2381.html[/URL] |
[QUOTE=mucahit_58;826813]Daha eksik yerlere transfer yapamıyorlar ki alternatiflerini alsınlar gardas :) A.kadir bednari aldılar alternatif diye ilk yarı saka gibi[/QUOTE]
Takimin eksik yerleri buralari zaten.... |
[B][U]Geç olsun iyisi olsun demişsin Abdullah Abi...[/U][/B]
[B][I]Ben hiç olmayacağından tırsmaya başladım transferlerin biteceğinide sanmıyorum yine kaşarlanmış topçuları getirecekler ben biliyorum yönetimin transfer anlayışı ağlayan bebeğe emzik vermek gibi birşey politikamızın anlaşılır yanı yok...[/I][/B] [B][I]Bu şekil yazı yazdım diye banada kızabilirsiniz ? Ama iki iki dört bu kadar basit...[/I][/B] |
[QUOTE=citothehan58;826815]Emir Kujovic Sivasspor da
[URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emir-kujovic/profil/spieler_47199.html"]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emir-kujovic/profil/spieler_47199.html[/URL] Bakin bakalim Sivassporun kadrosuna Hep ucuza aldik oyunculari simdi bakin degerlerini hepsi pahali oldu ... [URL="http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor/startseite/verein_2381.html"]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/sivasspor/startseite/verein_2381.html[/URL][/QUOTE] Bu zamandan beri takımda: 01.01.2013 - 11 gün |
[QUOTE=musa harun;826826]Bu zamandan beri takımda: 01.01.2013 - 11 gün[/QUOTE]
Biliyorum gardas ancak bazilari transfer olmamisdir diyor. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:50. |