![]() |
YAW BU ŞARKICI FİLİZ'DE SİVASLIYDI:)!!!
|
o su bu ne farkeder.. bizden karizmami var yahu.. sivasliyaz dedik ya .. SİVASLI OLUNMAZ SIVASLI DOĞULU
|
bence cem yılmaz
|
[QUOTE=gurun_mardin]abi bu arif yılmaz ve hüsüyün akkaya kim.Ben tanımıyorum.Buraya sivasın ünlüleri diye bir sayfa açılmış fakat sizler alakası olmayan kişileri yazarak burayı çöplüğe çeviriyorsunuz.O zaman ben de yazayım en ünlü sivaslı benim diye.Forum yöneticileri neden bu duruma müdahale etmiyor.[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]lan sanane istediğim adamı yazarım..yine yazıyorum arif yılmaz ve hüseyin akkaya...[/I][/CENTER][/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]lan sanane istediğim adamı yazarım..yine yazıyorum arif yılmaz ve hüseyin akkaya...[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B]Arifle Hüsüyünü tanımayan atasını tanımaz!!!!![/B] |
[QUOTE=gurun_mardin]abi bu arif yılmaz ve hüsüyün akkaya kim.Ben tanımıyorum.Buraya sivasın ünlüleri diye bir sayfa açılmış fakat sizler alakası olmayan kişileri yazarak burayı çöplüğe çeviriyorsunuz.O zaman ben de yazayım en ünlü sivaslı benim diye.Forum yöneticileri neden bu duruma müdahale etmiyor.[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sen kimsin kardeş anlayamadım...Senin tanımadığın bu güzide insanları Sivasta ve sitemizde herkes tanır...Topiği çöplüğe çevirme meselesine gelince isteyen istediğini yazar...Mardinli ''GETTİĞİN ANTEP YEDİĞİN CORCOR''[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sen kimsin kardeş anlayamadım...Senin tanımadığın bu güzide insanları Sivasta ve sitemizde herkes tanır...Topiği çöplüğe çevirme meselesine gelince isteyen istediğini yazar...Mardinli ''GETTİĞİN ANTEP YEDİĞİN CORCOR''[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]EVET MARDİNSPOR GEÇEN SENE YENEDEDİĞİMİZ TEK TAKIM!!![/B] [CENTER][COLOR="DarkRed"][B] Caddede Kızlar.... Hepside Bekar... Cepte Para yok... Kaldık mı Bekar? Allahu Allah!! Allahu Allah!!!![/B][/COLOR][/CENTER] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]EVET MARDİNSPOR GEÇEN SENE YENEDEDİĞİMİZ TEK TAKIM!!![/B]
[CENTER][COLOR="DarkRed"][B] Caddede Kızlar.... Hepside Bekar... Cepte Para yok... Kaldık mı Bekar? Allahu Allah!! Allahu Allah!!!![/B][/COLOR][/CENTER][/QUOTE] [B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"] Murat ne alaka anlayamadım....????[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
cem yılmaz
hayrettin yerlikaya hamza yerlikaya ümit özat çılgın sedat |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]
Murat ne alaka anlayamadım....????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE] [B]Abi geçen sene çok koydu bana mardini yenememizde ondan yazyım dedim..yanlış anlama canını yerim Reis![/B] |
[QUOTE=DJMuRaT][B]Abi geçen sene çok koydu bana mardini yenememizde ondan yazyım dedim..yanlış anlama canını yerim Reis![/B][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yanlış anlamadım ama doğruda anlamadım...Alakası yok bence....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Yanlış anlamadım ama doğruda anlamadım...Alakası yok bence....[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]şimdi anlamıştırsın umarım!!![/B] |
beni unutmuşunuz SERHAN ÜNLÜ OLARAK:k10:
|
[COLOR="Blue"][I][CENTER]ÇOK FENASINIZ TOPİĞİ CHATE ÇEVİRMİŞSİNİZ DAYI-YEĞEN EL ELE VERMİŞ...[/CENTER][/I][/COLOR]
|
[QUOTE=cevik]beni unutmuşunuz SERHAN ÜNLÜ OLARAK:k10:[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Abi senin ünlülüğünü zaten tartışmıyoruz....Senin karizma oldugunu herkes biliyor...Söylemeye gerek yok...TEVFİK BABAAAAAAAAA....[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][COLOR="Navy"][FONT="Comic Sans MS"]Abi senin ünlülüğünü zaten tartışmıyoruz....Senin karizma oldugunu herkes biliyor...Söylemeye gerek yok...TEVFİK BABAAAAAAAAA....[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
BENCE EN ÜNLÜ REBCI ARİİF SİVASIN ÜNLÜSÜ OLARAK |
[QUOTE=cevik]BENCE EN ÜNLÜ REBCI ARİİF SİVASIN ÜNLÜSÜ OLARAK[/QUOTE]
[B]Aynen abi...Bizde onu söylüyoz zaten!!!!:D[/B] |
[QUOTE=cevik]BENCE EN ÜNLÜ REBCI ARİİF SİVASIN ÜNLÜSÜ OLARAK[/QUOTE]
[I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet abi bizde öyle diyoruzda mardinli vatandaş kabul etmiyor...Gittiği Antep yediği cor cor pekmezi ne olacak....[/COLOR][/FONT][/B][/I] |
[QUOTE=serhankaburcuk][I][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet abi bizde öyle diyoruzda mardinli vatandaş kabul etmiyor...Gittiği Antep yediği cor cor pekmezi ne olacak....[/COLOR][/FONT][/B][/I][/QUOTE]
SERHAN SEN BU MARDİNLİYİ BİZİM ARİFLE TANIŞDIR BİR BU ONA BİR ÜFLESİN :rolleyes: |
[QUOTE=cevik]SERHAN SEN BU MARDİNLİYİ BİZİM ARİFLE TANIŞDIR BİR BU ONA BİR ÜFLESİN :rolleyes:[/QUOTE]
[B]yakın abi öyle olacak heralde[/B] :D |
[QUOTE=cevik]SERHAN SEN BU MARDİNLİYİ BİZİM ARİFLE TANIŞDIR BİR BU ONA BİR ÜFLESİN :rolleyes:[/QUOTE]
dikkat edin arif keneler dernegine üye yapmasın |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Valla tanıştırırsak mardinliyi fena üfler....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=emin58]dikkat edin arif keneler dernegine üye yapmasın[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Derneğe üye yapmaz bence onu üfler....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=emin58]dikkat edin arif keneler dernegine üye yapmasın[/QUOTE]
EMİN ARİFİN YANINA SEBOYUDA VERELİM Mİİ? :rolleyes: |
[QUOTE=cevik]EMİN ARİFİN YANINA SEBOYUDA VERELİM Mİİ? :rolleyes:[/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Zaten arif ile Sebo zorlu ikili.....[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=cevik]EMİN ARİFİN YANINA SEBOYUDA VERELİM Mİİ? :rolleyes:[/QUOTE]
arif sebo'suz sebo arif'siz yapamaz ayrılmaz ikililer:rolleyes: :rolleyes: |
[COLOR="Blue"][CENTER][I]USTA BİR ŞEY UNUTTUNUZ..ARİF SEBO'SUZ SEBO MOTORSUZ MOTOR ARİFSİZ...OLMAZ....[/I][/CENTER][/COLOR]
|
[B]arifin son besteside Sebo abi için yapmış....
Neden saçların beyazlanmış postacıı?? sanada benim gibi çektiren mi war!!!:D[/B] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]USTA BİR ŞEY UNUTTUNUZ..ARİF SEBO'SUZ SEBO MOTORSUZ MOTOR ARİFSİZ...OLMAZ....[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sebo motoru Arifin yüzünden satıyor haberiniz varmı????[/COLOR][/FONT][/I][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sebo motoru Arifin yüzünden satıyor haberiniz varmı????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
NEDEN SATIYOR NİYEKİİ ?:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR="Blue"][CENTER][I]USTA BİR ŞEY UNUTTUNUZ..ARİF SEBO'SUZ SEBO MOTORSUZ MOTOR ARİFSİZ...OLMAZ....[/I][/CENTER][/COLOR][/QUOTE]
nasıl unuttuk yaw :k10: :k10: |
[QUOTE=serhankaburcuk][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sebo motoru Arifin yüzünden satıyor haberiniz varmı????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
[B]BELLİYDİ ZATEN... SEBO ABİ KULLANAMIYORDUKİ :D[/B] |
aha buraya yazıyom sebo motoru satsın arif birdaha tanımaz seboyu |
[QUOTE=emin58]aha buraya yazıyom sebo motoru satsın arif birdaha tanımaz seboyu[/QUOTE]
ARİFDE SEBOYU ÜFLEMEZ OZAMAN EMİN |
Bence!
Bence Uğur ışılak bu arada Denizlispordan ayagı kırılan Güven Beşiktaştan Adem Dursun ve tabiki Hayrettinin abisi Hamza Yerlikaya da Sivaslı
|
SİVASIN EN ÜNLÜSÜ MADIMAK NERDE KALDI KARDEŞLERİMMM...
|
[QUOTE=emin58]aha buraya yazıyom sebo motoru satsın arif birdaha tanımaz seboyu[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][CENTER][I]MOTORU SATSIN ASRİF YİNE SEBAHHATTİN ABININ YAKASINI BIRAKMAZ..:k10: ADI ÜSTÜNDE KENE ARİF......[/I][/CENTER][/COLOR] |
BENCE EMİRHAN
|
arkadaslar ugur isilak sivasli degil ankara kochisarli herkese selamlar bence en karizmatik sivasli cem yilmaz
|
[QUOTE=eren1]inan bana onlar serseri degiller...
biraz olumlu konuşsan onların kötü biri olmadıgını anlarsın .... neyse bu gereksız polemiği bitir artık gardas saygılarımla....[/QUOTE] HAKLISIN KARDEŞ POLEMİK OLMASIN HER İNSAN KARDEŞTİR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:56. |