SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Süperlig de Transferler (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34280)

Mustafa58Ağa 20.01.2013 13:23

Cevap: Süperlig de Transferler

[QUOTE=musa harun;829516]bizimkiler babayı alırlar.:D:D:D:D[/QUOTE]

bir sivas düşmanı daha

KaanK 20.01.2013 13:25

[QUOTE=Dua;829521]Adam bir macta üc gol atti diye adami süper Futbolcu ilan ettiler.
Nasil bir Futbol anlayisi anlamadim??
Hasan diye bir Futbolcu vardi 3 Gol atti diye Galatasaray adami kacirip imza attirdiydi yasi kücük olanlar bilmez. Adam 10 mac sonra kayboldu.
Futbolda önemli olan devamliliktir.[/QUOTE]

Bu adam geçen sezon hollanda eredevise de gol kralı olmuş ardından brugge e gelmiş , gençler de satın alma opsiyonuyla kiralamış

Artı maçı canlı izlemiyorsun sanırım, antalya savunmasını darmadağın etti ilk yarıda. Gerçekten çok kaliteli futbolcu belli bu sezona damga vurabilir bu oyununu sürdürürse

Morten58 20.01.2013 13:26

[QUOTE=Dua;829521]Adam bir macta üc gol atti diye adami süper Futbolcu ilan ettiler.
Nasil bir Futbol anlayisi anlamadim??
Hasan diye bir Futbolcu vardi 3 Gol atti diye Galatasaray adami kacirip imza attirdiydi yasi kücük olanlar bilmez. Adam 10 mac sonra kayboldu.
Futbolda önemli olan devamliliktir.[/QUOTE]

En basit örnek , Pedriel Suarez , Giresun formasiyla Sivasspora 3 gol atmisti yada onu da bosverin , Sivasspor formasiyla Karabüksproa 3 gol atmsti. O zaman Pedriel de süper oyuncu olmasi gerekiyor kagit üstünde.

Morten58 20.01.2013 13:30

[QUOTE=KaanK;829525]Bu adam geçen sezon hollanda eredevise de gol kralı olmuş ardından brugge e gelmiş , gençler de satın alma opsiyonuyla kiralamış

Artı maçı canlı izlemiyorsun sanırım, antalya savunmasını darmadağın etti ilk yarıda. Gerçekten çok kaliteli futbolcu belli bu sezona damga vurabilir bu oyununu sürdürürse[/QUOTE]

Adam kariyerli olabilir , gol atmis olabilir goller atmis olabilir ama DUA Üyemizin demek istedigi 2 - 3 hafta bekleyelim ondan sonra karar vererim iyi mi kötü yararlimi diye , daha demin ben Pedriel den örnek verdim , hadi Pedriel caliskan ama vasat oyuncu , a simdide Grosicki'den örnek vereyim adam iyi mi Süper, caliskan mi hayir , ve kendisi Manisa macinda hatt-rick yapti ben dahil hepimiz süper dedik , süper oyuncu dedik , ama malum cok tembel , istese oynuyor istemeze oynamiyor ama bu demek degil ki Genclerbirligi nin yeni Transferi Björn böyle bir oyuncu , zaman herseyi gösterecekdir.

Mustafa58Ağa 20.01.2013 13:35

[QUOTE=Morten58;829526]En basit örnek , Pedriel Suarez , Giresun formasiyla Sivasspora 3 gol atmisti yada onu da bosverin , Sivasspor formasiyla Karabüksproa 3 gol atmsti. O zaman Pedriel de süper oyuncu olmasi gerekiyor kagit üstünde.[/QUOTE]

iki gol atmıştı

şamatacılar 20.01.2013 13:51

Adamlar transfer yapmış ilk macindada uç gol atmış . Yani bizim yapamadığımızı yapiyolar. Çamur atıp durmayın

Dua 20.01.2013 13:57

[QUOTE=KaanK;829525]Bu adam geçen sezon hollanda eredevise de gol kralı olmuş ardından brugge e gelmiş , gençler de satın alma opsiyonuyla kiralamış

Artı maçı canlı izlemiyorsun sanırım, antalya savunmasını darmadağın etti ilk yarıda. Gerçekten çok kaliteli futbolcu belli bu sezona damga vurabilir bu oyununu sürdürürse[/QUOTE]

Maci su anda canli izliyorum adam güzel oynuyor ama sorun o degil sorun devamlilik.
Mesela Ümit Kurt böyle devam ederse yilin Transferi olabilir.

Mete209 20.01.2013 14:04

[QUOTE]Björn Vleminckx[/QUOTE]

"Hızlı giden atın b... seyrek düşermiş. :D

citothehan58 20.01.2013 14:24

[QUOTE=şamatacılar;829535]Adamlar transfer yapmış ilk macindada uç gol atmış . Yani bizim yapamadığımızı yapiyolar. Çamur atıp durmayın[/QUOTE]

üc degil dört gol atti!

yigido yakup 20.01.2013 14:26

Millet burda genclerin golcüsünü konusuyor ama bizden doga da orda suanda sahada adamlar iyi Transfer yapmis diyorsaniz demekki Vilemix kadar Doga da süper Transfer tam isabet yani veya tezat bir durum

bazi arkadaslar bizim yönetime hocaya vurmak icin bazi oyunculari falan övgüyle saskinlikla izlerken nerden bulyuorlar falan derken bizim kovdugumuzun o takima Transfer oldugunu o takimda unutmayalim.

Baskasinin tavugu insana kaz gözükürmüs bunu hic aklimizdan cikartmayalim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:22.