SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   BASKETBOL (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8655)

myway 28.05.2007 11:04

-->: BASKETBOL

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;219398]arkadaşlar şu takıma lütfen fenerbahçe demeyin ya, çok sevdiğim takım hiç sevmediğim takımla birleşti yazık ama bana :( o takım benim için hala [B]ÜLKERSPOR[/B][/QUOTE]

[B]Valla tribünlerde ülker formalı kimseyi göremedim.Herkesde fener forması vardı:).
O yüzden yani kusura bakma:)[/B]

CÜSSKB-Betül 28.05.2007 11:14

--->: BASKETBOL

Çok üzgünüm ama gerçekler acıdır.Şu unutulmasın elbette Ülker in kendine göre bir taraftar grubu vardı ama Fenerbahçe'yle birleştikten sonra inanılmaz bir taraftar potansiyeline sahip oldu.Sen daha önce hiç Abdi İpekçi Spor Salonunun öylesine dolduğunu gördün mü?

jakobieen 28.05.2007 11:14

[QUOTE=myway;219405][B]Valla tribünlerde ülker formalı kimseyi göremedim.Herkesde fener forması vardı:).
O yüzden yani kusura bakma:)[/B][/QUOTE]
ben kusura bakarım arkadaş :) o takım [B]ÜLKERSPOR[/B]

jakobieen 28.05.2007 11:19

-->: --->: BASKETBOL

[QUOTE=CÜSSKB-Betül;219406]Çok üzgünüm ama gerçekler acıdır.Şu unutulmasın elbette Ülker in kendine göre bir taraftar grubu vardı ama Fenerbahçe'yle birleştikten sonra inanılmaz bir taraftar potansiyeline sahip oldu.Sen daha önce hiç Abdi İpekçi Spor Salonunun öylesine dolduğunu gördün mü?[/QUOTE]
önemli olan çok taraftarının olması değil kendine özgü taraftarının olmasıdır.. belki çok taraftarı oldu ama ülkersporu gerçekten seven bizleri çok üzdü.. önceden çok heyecenla takip ederdim ülker-efes maçlarını ama şimdi nerdeyse haberim olmuyor.. neyse onlar düşünsün benim gibi bi taraftarı kaybettikleri için:D forza [B]ÜLKERSPOR[/B]

CÜSSKB-Betül 28.05.2007 11:19

Valla senin şu sözlerin bana garip geliyor.1 yıl oldu o takım Fenerbahçe Ülker adıyla anılıyor.Ve alınan galibiyetler o takım ismiyle alınıyor.Yine şampiyon olurlarsa(inşallah)Fenerbahçe Ülker adıyla olacaklar.Saygı duymak lazım..ÖYLE DEĞİL Mİ....

myway 28.05.2007 11:20

[QUOTE=CÜSSKB-jakobieen;219407]ben kusura bakarım arkadaş :) o takım [B]ÜLKERSPOR[/B][/QUOTE]
yok 100. yılını kutlayan takım ülkerspor değil:)

neyse benim sınavım var kaçıyorum:D

myway 28.05.2007 11:21

[QUOTE=CÜSSKB-Betül;219409]Valla senin şu sözlerin bana garip geliyor.1 yıl oldu o takım Fenerbahçe Ülker adıyla anılıyor.Ve alınan galibiyetler o takım ismiyle alınıyor.Yine şampiyon olurlarsa(inşallah)Fenerbahçe Ülker adıyla olacaklar.Saygı duymak lazım..ÖYLE DEĞİL Mİ....[/QUOTE]

kesinlikle öyle :) Fenerbahçe Ülkerspora başarılar. ,İnşallah 4-0 la süpürecekler:)

jakobieen 28.05.2007 11:23

[QUOTE=CÜSSKB-Betül;219409]Yine şampiyon olurlarsa(inşallah)Fenerbahçe Ülker adıyla olacaklar.Saygı duymak lazım..ÖYLE DEĞİL Mİ....[/QUOTE]
duymuyorum saygı filan zorla mı.. :) :) :)

CÜSSKB-Betül 28.05.2007 11:23

Valla ben hemen hemen bütün takımların maçlarını takip ediyorum.Büyük bir keyiflede izliyorum.Önemli olan bana basketbol zevkini tattırması.Yoksa A takımıymış B takımıymış ben yormam kafamı bunlara.

jakobieen 28.05.2007 11:25

[QUOTE=myway;219410]yok 100. yılını kutlayan takım ülkerspor değil:)

neyse benim sınavım var kaçıyorum:D[/QUOTE]
bundan sonra bu takımın ismini ülkerspor olarak anarsan sınavın için dua ederim :) :) genelde kabul olur dualarım :)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:15.