![]() |
--->: 4 EYLÜL DOLSUN....
İNAN KALBİMLE SÖYLÜYORUM 1 SAAT WAR BABA KALBİM YERİNDEN SÖKÜLECEK GİBİ 1967 LER BU SİVAS TARAFTARI BİZDE OLDUĞU İÇİN BİZLER KENDİMİZİ DÜNYANIN EN ŞANSLI İNSANLARI HİSSETMELİYİZ..1967+67 GEREK S.SPOR TARAFTARI SİVASTA OLDUĞU İÇİN GEREKEN NEYSE HATTA FAZLASINI ELİNİZDEN GELDİĞİNCE HATTA ELİNİZDEN GELENİN FAZLASINI YAPTIĞINIZ BİZ GURBETÇİLERİN AKLINDA ASLA DEĞİL GARDAŞIM
ii[B][I][/I][/B]iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ VARSIN +67 S.SPOR TARAFTARI |
[B][I][COLOR="Red"]YAKINDA TURKEY DAR GELECEK ALLAHIN İZNİYLE AŞTIK GARDAŞLAR TEYYYYYY+58[/COLOR][/I][/B]
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bugün tribünler bu sezonki en kalabalık gününü yaşadı.Tribünlerde yaklaşık 16000 civarı taraftar vardı.Bu taraftar sahada 11 tane aslan görmeye gelmişlerdi.Ama ne yazık ki boyunları bükük ayrıldılar....Ben en çok taraftara üzüldüm...[/COLOR][/FONT][/B]
|
-->: 4 EYLÜL DOLSUN....
[B][FONT="Comic Sans MS"]4eylül doldu ancak Sivasspor bomboştu.... Ben sahada Sivasspor'u göremedim gölgeleri veya taklitleri vardı...[/FONT][/B]
|
[QUOTE=serhankaburcuk;192571][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bugün tribünler bu sezonki en kalabalık gününü yaşadı.Tribünlerde yaklaşık 16000 civarı taraftar vardı.Bu taraftar sahada 11 tane aslan görmeye gelmişlerdi.Ama ne yazık ki boyunları bükük ayrıldılar....Ben en çok taraftara üzüldüm...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Red"][I][B]ZATEN SERKAN GARDAŞ MAÇ ESNASINDA FORMA YAZDIM BİZ UNUTTUK GALİBİYETİ BARİ 16.000 TARAFTAR GÜLSÜN KARDA KIŞTA GİTTİNİZ ANADOLU TKM HANGİSİ 16.000 TARAFIYLA MAÇA İSTİHİRAM ETMİŞ HİÇ BİRİ TÜM 1967 VE SİVASTAKİ SİVASSPOR TARAFTARINA HELAL OLSUN AYAKTA ALKIŞLIYORUM GİDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN ÖRNEK VERİRSEM ANKARA TAKIMLARI 3 DÜ 4 OLDULAR SAYILIR TARAFTAR ADETA BULAMIYORLAR YÖNETİM NERDEYSE TARAFTARINA MAÇA GELİN DİYE YALVARIP KIRMIZI HALI SERİCEK HATTA BİLETLERİ BEDAWA ÜSTÜNEDE TARAFTARIN CEPLERİNE PARA KOYACAK İŞİN AÇIKCASI BU TARAFTAR BUNU HAKETMEDİ YAZIK ÇOK YAZIK+58[/B][/I][/COLOR] |
-->: 4 EYLÜL DOLSUN....
bu sezon sonkez sivasporumu canlı seyrettim..gönül isterdi ki galip gelelim ama ne yapalım nasip elveda sivasımmmmmmmmmmmm :(
|
[COLOR="Red"][B][I]**********4,EYLÜL DOLSUN ,FULL+FULL OLDULAR 16.000 YİĞİDO PEKİ SONUÇ?********+58[/I][/B][/COLOR]
[quote=enesin;192608]yaw maça gittik sorun 1)kapıyı açmıoları ki sahaya girelim.sorun2)ilk yarı tamamen antalya oynadı.sorun 3)bülent hoca bizle alay eder gibi oyundan memnunum dio!!!!!![/quote] [B][COLOR=red][I]SORUN 4:SİVASSPOR DİYE BİR TAKIM SAHADA YOKTU MAALESEF YADA 16,000 TARAFTAR GÖREMEDİ!!!!!!! +58[/I][/COLOR][/B] |
[QUOTE=serhankaburcuk;192571][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Bugün tribünler bu sezonki en kalabalık gününü yaşadı.Tribünlerde yaklaşık 16000 civarı taraftar vardı.Bu taraftar sahada 11 tane aslan görmeye gelmişlerdi.Ama ne yazık ki boyunları bükük ayrıldılar....Ben en çok taraftara üzüldüm...[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
doğru seyirci olarak rekor kırdık ama yakışmadı bu futbol bu sonuç be sivasım, ben çok üzüldüm staddan çıkınca taraftarların sersenişine herkez bişeyler diyo neden iyi futbolla iyi sonuç alarak staddan çıkınca güzellikleri konuşmayalım ki? YAKIŞMADI BE SİVASIM YAKIŞMADI.......!!! |
--->: -->: 4 EYLÜL DOLSUN....
[QUOTE=1967_Dernek_Murat;192355][B]gardaş seni şahsen tanımıyorum ama yazmış oldugun mesaj dan dolayı tşk ediyorum gerekeni söylemişsin bu yazının üsdüne söylenecek tek söz helal olsun[/B][/QUOTE]
tanıyon normalde :D ............. |
-->: --->: 4 EYLÜL DOLSUN....
[QUOTE=u_ozturk;192647]arkadaşlar 1 maç kaybettik diye takımı yalnız bırakmamak gerekir
aksine daha çok destekliyelim ki takım yaknız olmadığını anlasın ve daha çok hırslansın unutmayın hedef uefa değil 45 puan dı.[/QUOTE] aynen katiliyorum esas bundan sonra daha fazla destek vermemiz gerek önümüzde mac cok hemen pes etmek yok biz bu isi basaracagiz sivasspor olarak. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:35. |