SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10251)

cihan çiftçi 27.02.2007 22:36

--->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

sivas iyi gitmiyor ama sivasımız bu maçı bırakmaz bizim antalyadan ne eksiğimiz var

fenerbahçe 0
sivasspor 1(gol mehmet yıldız

kartal_69 27.02.2007 22:37

-->: Fenerbahçe/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

gardaş 1-0 olsun sivasın olsun işte o kadar kim ne vermişse vermiş vermeseydi kaz gelen yerden tavuk esirgenmez

kartal_69 27.02.2007 22:39

yaralı aslan tehlikelidir ama bizde yaralıyız

zaralım 58 27.02.2007 22:42

İÇİMDEN GEÇEN SKOR;
FB:0-1:SİVAS

kartal_69 27.02.2007 22:43

ya hemşerilerim bu kadarmı kötümsersiniz gardaşlar bacılar insan yenelim der demi kim istemez hemen dereyi görmeden paçayı sıvayanlar yanılırlar top her zaman yuvarlaktır ve kim gol atarsa o kazanır sans mış yok vuramadıymış hikaye benim için topu seven ve toptan korkmayan kazanacak

sivas"li 27.02.2007 22:44

GERCEK SIVASLI LAR GIBI MUHABBET EDELIM BEYLER NE DEMEK FENER 6 FENER 4 SIVAS 0 NE BICIM SIVASLISINIZ SIZ SIVAS DEPLASMAN ASLANIDIR FENER GIBI BIR KEKLIGI AVLAR ALLAHIN IZNIYLE HADI YIGIDOLAR VURUN SU FENERE DE GÖRELIM ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN........1 0 olsun bizim olsun

kartal_69 27.02.2007 22:47

halil gardaş seni tebrik ederim güzel yazmışsın onu yazan arkadaş biraz fener yanlısımı yoksa gardaş adam döğüşte söylemez 6- 0 yeniliriz diye demi

kartal_69 27.02.2007 22:52

sivaslı olmayan açıkça yazsın sivaslı olmadığını yenilsekte sivaslıyız sonuna kadar gelen gelsin ben dönmüyom yolumdan

asim88 27.02.2007 22:53

MELİH1 arkadaşımıza katılıyorum..sivas fenere kesin yenilecek..zaten sivas 3 puan için çıkda sahaya fener yine yener.Bülent hoca da zaten 2 hafta önce medyada başarılı teknik direktör diye çıktıktan sonra "fenerbahçede çalışmak isterim" diyerek havalara girmiş ve tüm programlarını medyaya anlatmıştı.arkadaşlar ister inanın ister inanmayın ama sakarya galibiyetindensonra bülent hocanın röpartajlarını görünce inişe geçeceğimizi fark ettim.bence FB:3 SS:1

zaralım 58 27.02.2007 22:56

BLACKSKY İSİMLİ HEMSEHRİMİN YAZDIĞINA KATILIYORUM.MALESEF ÖLE OLUCAK ELDEN BİŞE GELMEZ ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAĞIZ.

TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:51.