SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   FENER:2 SİVASSPOR:2 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10342)

1967_DERNEK_MUSTAFA 04.03.2007 21:30

--->: FENER:2 SİVASSPOR:2

[COLOR="Blue"]tek kelimeyle söylüyorum fenerbahçeyi elimizden kaçırdık sivastan giden 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğinide canı gönülden kutluyorum sağolun var olun herkes susacak sivasspor konuşulacak[/COLOR]

1967_CLUB_HÜSEYİN 04.03.2007 21:41

[U][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]tam anlamıyla sivasspor sahada varını yohunu ortaya koydu bundan topcılarımızın ellerine yüreklerien sağlık ama üç puanda alabilirdik ne zakki olamdı maçı izlerken böyle sannımıyordum harika sivasspor seyrettik bugün bülent hocamızıda bu arada yürekten kutlar başarılarının devamı dilerim dostca bi maç olduğunu düşünüyorum fenerbahçeye de şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum[/COLOR][/FONT][/CENTER][/U]

ZALIM_58 04.03.2007 22:05

-->: FENER:2 SİVASSPOR:2

VALLA MAÇI TVDEN İZLEDİM SAÇIMI BAŞIMI YOLDUM TABİ BENİM GİBİ YÜZLERCESİ NASIL OLDUDA FENER ELİMİZDEN KAÇTI HAYRET ETTİM DOGRUSU AMA YİNEDE İYİ OLDU 1 PUAN HİÇ YOKTAN İYİDİR BU ARADA 58. GOLÜDE CEM CAN ATTI HAYIRLI OLSUN

Fatih Bayrak 04.03.2007 22:10

Biz bu futbolla fark atardik aslinda ama saglik olsun

BARACUDA 04.03.2007 22:17

[B][I][COLOR="DarkOrchid"]tebrık edıyorum alınlarının terlerını son damlasına kadar sahaya doken verdıklerı sozde duran butun SIVASSPOR futbolcularına..
ayrıca takımın destek ıcın yıne ve herzmaan yanında olan 1967 lılere sonsuz tesekkurler..
tek gercek var artık sıvasspor var..[/COLOR][/I][/B]

gardasin.58 04.03.2007 22:21

Gercekten yazik oldu bu oyunun hakki 3 puan sivasindi neyazikki son vuruslari yapamadik fb den 1puganla donmek de iyi bursa macindan ayni oyunla oynar ve son bitirici vuruslari iyi yaparak 3 puan nizim TESEKÜRLER.

antalyali_yigido 04.03.2007 22:28

helal olsun yiğidolara
Fenerde kimmiş :D

aslansivasli 04.03.2007 22:34

[B]SİVAS yenilcek demiştim sadece desteklemek için gitmiştim maça ama sivasspor un ne kadar iyi takım oldugunu bir kez daha anladm.
maç çok güzeldi,kazanmalıydık bu maçı hak etmiştik ama olmadı. EN UYUZ OLDUGUMDA ZATEN TARAFTAR AZDI VE ADAMLAR ARKAYA GEÇMİŞ ÇEKİRDEK YİGOLARDI. YUHH YANİİ. [/B]

[B][COLOR="Indigo"]KADIKÖY SUSTUU BİZİİ DİNLEDİİ :D :D[/COLOR][/B]

GuNaY 04.03.2007 22:54

--->: -->: FENER:2 SİVASSPOR:2

[QUOTE=aslansivasli;196865][B]SİVAS yenilcek demiştim sadece desteklemek için gitmiştim maça ama sivasspor un ne kadar iyi takım oldugunu bir kez daha anladm.
maç çok güzeldi,kazanmalıydık bu maçı hak etmiştik ama olmadı. EN UYUZ OLDUGUMDA ZATEN TARAFTAR AZDI VE ADAMLAR ARKAYA GEÇMİŞ ÇEKİRDEK YİGOLARDI. YUHH YANİİ. [/B]

[B][COLOR="Indigo"]KADIKÖY SUSTUU BİZİİ DİNLEDİİ :D :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]Dimi yaa, adamların izleyecek takımları yok , en iyisini yapıp bizi dinlediler :D

Beraberliğe yanmamak elde değil, birçok pozisyonu kaçırdık bir kaç dakika sonra kalemizde golü gördük, sonrasında karşılıklı pozisyonlar oldu atan maçı alacaktı; olmadı...
Yine son vuruşlardaki eksikliğimiz bizi 3 puandan etti.
Bir an önce bu konuya çare bulunması gerekiyor...
Her ne kadarda feneri elimizden kaçırmış olsakta sahada onları ezmek bile güzeldi :D
Yönetim ve Futbolcularımıza bize bu sevinci yaşattıkları için tşk ederiz...[/B]

puar 04.03.2007 23:03

3 puan göz göre göre kaçtı yazık oldu gerçektende

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13.