![]() |
[B][QUOTE=Anti-Diyar]Siz kaç defa mavi bayrak aldınız Günay kardeş, biz ayıptır söylemesi iki kere aldıkta:D Bizde seçilelim ya, bizim sitemizde centilmen, bizim taraftarımızda efendi..Neyse beraber alalım, sonra paylaşırız parayı:D[/QUOTE]
ilk bayrağımızı aldık ikincisini ve sonrasınıda artık elleri alışır vereceklerdir :) belkide öyle olur aynı sayı falan... ama sizin kulüp daha eski bizim gelişme sürecinde daha çok paraya ihtiyacımız var :D şaka bir yana hakedene versinlerde kim olursa olsun!!! yeterki adaletli olsunlar...!!![/B] |
[QUOTE=Anti-Diyar]Sana katılmamak mümkün değil kardeş, eğer bi taraftar kulübünü düşünmeden hareket ediyorsa, taşıdığı sorumluluğun bilincinde değilse her deplasmana gitse, 20 yıl maç kaçırmasa yine farketmez..
Ama bazı garip noktalar da yok değil, Örneğin; maçlarda meşale vb yanıcı madde yakmak yasak ama her bjk-gs-fb maçlarında ortalık duman altı (bence bu yasak olmamalı) onlar yapıyo bişey yok, biz yapınca bi ton ceza, bu çifte standarttı, yapıyosan adam gibi herkese eşit yapacaksın, yapamıyosan bırak herkes işine baksın (avrupada bile meşale içeri atılmadığı sürece serbest, hangi mantık bunu yasaklıyo anlamıyorum) Bjk stadında biri bıçaklandı diye stadda ayakta maç izlemeyi bile yasaklamış bir zihniyet var karşımızda, yazık, saçma sapan şeylerle uğraşıyoruz..İnş.böyle gitmez.[/QUOTE] [COLOR=BLUE]ZATEN NE ÇIKIYORSA BU 3 TAKIMDAN ÇIKIYOR TAMAM MEŞALEYİ YAKIYORSUN AMA ONU SAHAYA VEYA RAKİP TAKIM TARAFTARINA ATMANIN BİR ANLAMI YOK..EFENDİ GİBİ YAK SÖNDÜR..[/COLOR] |
[QUOTE=Onur Büyükdere][COLOR=BLUE]ZATEN NE ÇIKIYORSA BU 3 TAKIMDAN ÇIKIYOR TAMAM MEŞALEYİ YAKIYORSUN AMA ONU SAHAYA VEYA RAKİP TAKIM TARAFTARINA ATMANIN BİR ANLAMI YOK..EFENDİ GİBİ YAK SÖNDÜR..[/COLOR][/QUOTE]
[b]Evet meşalede yakıyorsan adam gibi efendi gibi yakmak lazım...Kulübüne zarar veren taraftar olmaz olsun....[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Evet meşalede yakıyorsan adam gibi efendi gibi yakmak lazım...Kulübüne zarar veren taraftar olmaz olsun....[/b][/QUOTE]
Sorun tam olarak bu 3 (yada 4) takımın kollanması, inönüde adam öldürüldü, sorarım size o adam konya da yada sivas ta öldürülseydi 2-3 maç ceza ile geçiştirirlermiydi, TABİKİ HAYIR, ÇÜNKÜ ONLAR GÜÇ, ONLAR MAFYA, SUYUN BAŞINDA ONLAR, AMA Bİ GÜN BU DÜZEN YIKILACAK, ANADOLUYU GÖRMEZDEN GELENLERİN GÖZLERİNE GİRECEĞİZ! |
[QUOTE=Anti-Diyar]Sorun tam olarak bu 3 (yada 4) takımın kollanması, inönüde adam öldürüldü, sorarım size o adam konya da yada sivas ta öldürülseydi 2-3 maç ceza ile geçiştirirlermiydi, TABİKİ HAYIR, ÇÜNKÜ ONLAR GÜÇ, ONLAR MAFYA, SUYUN BAŞINDA ONLAR, AMA Bİ GÜN BU DÜZEN YIKILACAK, ANADOLUYU GÖRMEZDEN GELENLERİN GÖZLERİNE GİRECEĞİZ![/QUOTE]
[b]Evet gardaş haklısın....Sivasta veya Konyada veya Anadolunun herhangi bir şehrinde bırak adam öldürmeyi bir yaralama ve yahutta başka türlü bir büyük olay olmuş olsaydı tepkiler tabiki bu şekilde olmazdı...Ama Anadolu insanı çok saf ve temiz duygular içinde...Ama en kısa sürede uyanmamız lazım...Halen aramızda kendini Sivassporlu sayıp halen başka Bir İstanbul takımını tutan insanlar var...Kesin bu olay Konyadada vardır...En kısa sürede bu uykudan uyanıp Anadolu takımları olarak kenetlenmeyi sağlamamız lazım...HAKSIZMIYIM....[/b] |
Bir anadolu şehrinde yaşayıpta (özellikle istanbul) başka takımları tutan insanlara şaşıyorum, soruncada "biz iki takım tutuyoruz" diyorlar, bu ne mantık ya, bu bikere insanın yapısına, mantığına aykırı, hayatında istanbula bir kere maça gitmemiş bi adam nasıl fenerli gs li olur, boşa kürek bence..Ama adam gibi kendi takımını desteklese ne kadar güzel olur
|
Bir anadolu şehrinde yaşayıpta (özellikle istanbul) başka takımları tutan insanlara şaşıyorum, soruncada "biz iki takım tutuyoruz" diyorlar, bu ne mantık ya, bu bikere insanın yapısına, mantığına aykırı, hayatında istanbula bir kere maça gitmemiş bi adam nasıl fenerli gs li olur, boşa kürek bence..Ama adam gibi kendi takımını desteklese ne kadar güzel olur. ANADOLU YAŞAYIP BKA TAKIMALRI TUTTUĞUMUZ SÜRECE, UEFA DA HAYAL, ŞAMPİYONLUKTA..
|
(yanlışlıkla iki kere gönderdim ya)
|
[QUOTE=Anti-Diyar]Bir anadolu şehrinde yaşayıpta (özellikle istanbul) başka takımları tutan insanlara şaşıyorum, soruncada "biz iki takım tutuyoruz" diyorlar, bu ne mantık ya, bu bikere insanın yapısına, mantığına aykırı, hayatında istanbula bir kere maça gitmemiş bi adam nasıl fenerli gs li olur, boşa kürek bence..Ama adam gibi kendi takımını desteklese ne kadar güzel olur. ANADOLU YAŞAYIP BKA TAKIMALRI TUTTUĞUMUZ SÜRECE, UEFA DA HAYAL, ŞAMPİYONLUKTA..[/QUOTE]
[B] ANADOLULU KÖ...LER İSTANBULU DESTEKLER!!!!![/B] |
[QUOTE=Anti-Diyar]Bir anadolu şehrinde yaşayıpta (özellikle istanbul) başka takımları tutan insanlara şaşıyorum, soruncada "biz iki takım tutuyoruz" diyorlar, bu ne mantık ya, bu bikere insanın yapısına, mantığına aykırı, hayatında istanbula bir kere maça gitmemiş bi adam nasıl fenerli gs li olur, boşa kürek bence..Ama adam gibi kendi takımını desteklese ne kadar güzel olur. ANADOLU YAŞAYIP BKA TAKIMALRI TUTTUĞUMUZ SÜRECE, UEFA DA HAYAL, ŞAMPİYONLUKTA..[/QUOTE]
[b]Örneğin ben yıllarca İstanbulda yaşadım Galatasarayın Fenerin Bjk'nin çok maçına gittim...Galatasaraya sempatimde vardı ama Kendi memleketim var iken neden İstanbul takımlarını tutayım...Eğer böyle devam edersek Avrupada ve Türkiye liginde başarı hayal olur... [/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:55. |