SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   STAD´DA SON DURUM. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12047)

mali1001 04.09.2007 09:13

--->: STAD´DA SON DURUM.

stat güzel oluyo ama keşke tribünlerinizide biraz büyütseydiniz daha güzel olrdu.

asil58 04.09.2007 10:50

[QUOTE=2007civic26;245191]selam arkadaşlar eskişehirden sivasspora başarılar

stad güzle olmuş gerçekten ancak madem bir işe başlanmış tam yapılması lazım 20sene idare etsin vestel manisanın da kale arkaları yapılıyor ama küçük ve biçimsiz olmuş yani tribün yapmak için yapılmamalı bişeye benzemeli diyorum.. en az 25bin kişilik olması lazım artık stadlarımız eskişehir sporun stadı 18 bin kişilik bizim açık ta kapanıcak inş.yakında resimlerini koyarım saygılar...[/QUOTE]

kardeş çok haklısın ama bizim stadın yeri müsait değil ama inşallah başkanımız ilerde daha güzellerini yaptırır

mesut_tncsvs 04.09.2007 17:27

-->: --->: STAD´DA SON DURUM.

bence başkan ilerde mutlaka birşeyler yapıp yeni bir modern stad yapar inşallah şöyle 40 - 45 bin kişilik bir stadımız olur modern bir stad

idare etsin mantığıyla değilde gerekirse bir kaç bin yer boşkalsın ama zaman gelir o birkaç bin yerde dolar dünya kupasına filan ev sahipliği yaptığımızda bu sayede bizim şehrimizede bir maç verirler elbet

Yiğiter 04.09.2007 21:55

[QUOTE=mesut_tncsvs;245448]bence başkan ilerde mutlaka birşeyler yapıp yeni bir modern stad yapar inşallah şöyle 40 - 45 bin kişilik bir stadımız olur modern bir stad

idare etsin mantığıyla değilde gerekirse bir kaç bin yer boşkalsın ama zaman gelir o birkaç bin yerde dolar dünya kupasına filan ev sahipliği yaptığımızda bu sayede bizim şehrimizede bir maç verirler elbet[/QUOTE]

16850 kişiliği doldurduk da 40 bin kişilk kaldı..:confused:

mesut_tncsvs 04.09.2007 22:05

[QUOTE=yigiter187;245544]16850 kişiliği doldurduk da 40 bin kişilk kaldı..:confused:[/QUOTE]

kardeşim insanlar modernleşiyor sen eski bir stada mı gitmek istersin yoksa yeni modern soğuk rüzgarın esmediği bir stadamı üstü kapalı filan hangisine karar senin merak etme yakın zamandada bizim stadıda yenilerler kapasitesi artar insanın gözüne hoş bir stad yaparlar.o zaman bak bakalım insanlar gelir mi gelmez mi? görürsün o zaman insanlar geliyomu gelmiyomu?

Yiğiter 04.09.2007 22:07

[QUOTE=mesut_tncsvs;245552]kardeşim insanlar modernleşiyor sen eski bir stada mı gitmek istersin yoksa yeni modern soğuk rüzgarın esmediği bir stadamı üstü kapalı filan hangisine karar senin merak etme yakın zamandada bizim stadıda yenilerler kapasitesi artar insanın gözüne hoş bir stad yaparlar.o zaman bak bakalım insanlar gelir mi gelmez mi? görürsün o zaman insanlar geliyomu gelmiyomu?[/QUOTE]

demek soğuk rüzgar ha?

acaba gaziantep maçında stadı dolduramamamızın sebebi neydi acaba?soğuk?rüzgar? hangisi..?

mesut_tncsvs 04.09.2007 22:13

[QUOTE=yigiter187;245554]demek soğuk rüzgar ha?

acaba gaziantep maçında stadı dolduramamamızın sebebi neydi acaba?soğuk?rüzgar? hangisi..?[/QUOTE]

kardeşim sivasta yaşamadım için bilmiyorum istanbulda yaşıyorum ama kışın tribünlerin boş kalmasının sebebi ney siz değilmiydiniz stadın üstü kapansın yağmurda ıslanıyoruz diyenler

üstü kapalı modern kapasitesi yüksek bir stad olsa fenamı olur düşün yani 45,000 kişilik modern bir stad uefa finalı filan aday olunur bu sayede şehir tanıtılır.kötümü sence

PUSAT-58-35 26.09.2007 14:40

Arkadaşlar stadımızn şu andaki halini görüntülerini merak ediyorum.. Sİvasdaki kardeşlerime sesleniyorum bi zahmet çekebilrseniz memnun oluruz eywallah :)

cenk5821 26.09.2007 14:54

insallhh ben cekicem otara gidersemmm

EyüphanAydın 26.09.2007 15:04

[B]AYNEN varya OLİMPİYAT STADI Vgibi OLMUŞ YAW [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:06.