SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   macın yıldızı sizce kim? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12672)

muhsin koçak 24.12.2007 15:03

--->: macın yıldızı sizce kim?

maçın yıldızının kim olduğunu bütün türkiye biliyor,benim yıldızım ise takımın en çok ihtiyaç duğduğu bu maçında onu yalnız bırakan,bu takıma layık olmayan,sivassporun başarılarının altında ezilen zavallı insanlar yani bizler sivaslılar.birde kendilerine taraftar grubu dediğimiz üçkağıtçılar dün neredeydiniz soruyorum sizlere,hani yağmurda çamurda karda soğuk sıcak demeden takımımızın yanındayız diyenler dün gördükki gerçek taraftar sizler değil dün o soğukta tribünlere koşan ve sizin çekirdekçi tayfası adını taktığınız gerçek sivasspor sevdalılarıdır!

ibrahim58 24.12.2007 15:25

MAÇIN YILDIZI KİM MİYDİ?
TABİKİ TÜM SİVASSPORLU FUTBOLCULAR,HOCAMIZ BÜLENT UYGUN,BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ VE STADTAKİ TARAFTARLARDI.HEPSİNİN YÜREĞİNE SAĞLIK.
DÜN MAÇTAYDIM.GERÇEKTEN MAÇIN YILDIZI HEPSİYDİ.

tekkelioglu_58 24.12.2007 15:59

siz heralde maçı izlemediniz maçın en iyi oyuncusu cvetkov ivankov

edebiyatisyen 24.12.2007 16:12

[QUOTE=tekkelioglu_58;289186]siz heralde maçı izlemediniz maçın en iyi oyuncusu cvetkov ivankov[/QUOTE]
Ben canlı izledim kardeş.Yani statta o tatlı soğuğu (sivas yendigi için)yiyenler arasındaydım.O yüzden yorumumda Chetkovu beğendigimi yazdım.[QUOTE=edebiyatisyen;289152]M.yıldı,Akın harikaydı.Murat Sözgelmez zaten her zaman ki gibi iyiydi.Syla orta saha oyuncusu olmasına rağmen defansta müthişti.Ama ben daha cok Chetkov u beğendim.Çocuk müthiş ara pasları attı ve iyi koştu.[/QUOTE]

stsy21 24.12.2007 23:13

--->: -->: macın yıldızı sizce kim?

[QUOTE=jakobieen;289100]bence çok maçın kahramanı [B]murat sözgelmezdi[/B] 10 kişi kaldıktan sonraki g.birliği baskısında tek pozisyon vermedik muratın müthiş oyunu ile..

iddia ediyorum 2008 avrupa şampiyonasının en iyi oyuncusu murat sözgelmez seçilecek... demedi demeyin :)[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum bence murat ın performansı avrupa şampiyonasında olacağını gösteriyor,inşallah olur. Mehmet Yıldız da oyununun üstüne birşeyler katarsa ilk 11 in değişmezi olabilir milli takımda...

serdar-58 25.12.2007 00:13

tartışmaya gerek varmı be abi yıldızın varsa yeter bitmek tükenmez bilmeyen enerjisiyle mehmet yıldız

puar 14.01.2008 14:07

trabzon macının yıldızı bence karim saidi ile musaydı...

jakobieen 14.01.2008 14:15

-->: macın yıldızı sizce kim?

her zamanki gibi "murat sözgelmez" di.. tabii saidi'yide unutmayalım..

antitoksidan 14.01.2008 14:16

[b]Mehmet Yıldız'dir maçın yıldızı[/b]

eseslimali 14.01.2008 14:18

[QUOTE=antitoksidan;298913][b]Mehmet Yıldız'dir maçın yıldızı[/b][/QUOTE]

hayır tek yıldız COŞKUN BİRDAL :D

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:58.