![]() |
--->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
[B][COLOR="Red"]Biz merkez tayfa grubu olarak kendı sıtemızde sıvassporumuzun reklamını yapıyorduk bu sıtenın oldugunuda bılıyorduk ve bızım sıtemızde sorunlar oldugu donemde sivasspor com aılesı ıle tanıstık tabıkı bı guzel aılenın ıcınden cıkmak kolay deıl cıkılacak gıbıde deıll ...![/COLOR][/B]
|
-->: KİMİN SAYESİNDE SİTEYE ÜYE OLDUNUZ!!!!
ben siteyi tam 4 yıl önce buldum ve bir çok üyeliğim var ii ki kurulmuş bu site bir sivaslı olarak başkasının yönlerdirmesine gerek var mı sizce bence yokk
|
[B]kendim üye oLdum ikinci ligdeki bi maçta pankartta grmştm[/B]
|
TABIKI BABAM <<YAGCI58>> SAYESINDE VE SIVASA GIDIP 1967 GENC TARAFTARLAR DERNEGINI ZIYARET ETTIKDEN SONRA MÜDAYIM OLDUM
|
HERKEZ BİR OLAY YÜZÜNDEN ÜYE OLMUŞ İYİKİDE ÜYE OLMUŞUZ
|
3 yıl önce böyle bir fikir kafamdan geçerken bu sitenin varlığını tesbit ettim googledan , bir bağlandım PİR bağlandım, ogün bugündür damardan online oldum, kanım akar kırmızı beyaz rüya görürüm kırmızı beyaz, artık iki renkten başka renkleri ayırt edemez oldum, daha ne olsun bu kadar bağlandım işte, iyiki bağlandım beni hiç üzmedi :), ara sıra topiclerim silindi, adım topiclerime verilip geri alındı vs vs ama hep buradaydım, aylar öncesinden tahinlerimi yaptım hep tutturdum, önce dördüncü büyük olacağımızı 2 yıl önce burada iddia ettim, sonrasında 3. büyük olacağımızı iddia ettim millete savurup üfürüyorum havasında geldi, ama çok şükür şimdi herkes lideriz deyip yatıp kalkıyoruz, inşallah daha iyilerinide hep beraber göreceğiz, çünkü akşam sabah onunla yatıp kalkıyorum, ona focuslanıp düşünüyorum yaşantımın vazgeçilmezleri arasına girdi ŞANLI SİVASSPORUM
|
[COLOR="Red"]eeeeeeeeee naparsın o kanala bas sivas bu kanala bas sivas bitiyor imparator diye geçinenler artık dedim adamlar harbiden iyi bir iş yapıyor dedim bakayım .futbolculşarınızdan sadece [/COLOR][COLOR="DarkGreen"][B]aşina olduğum yıldız petkoviç chatkov abdullah ve tabiki muho ali diğer futbolcuları tanımak istedim[/B][/COLOR]
|
[B][B]Ben Kendim Üye Oldum...[/B]Şahsen Kimse Söylemeden[/B]
|
[B]ben bu sıteye fatıh ilter yanı sıtedekı adıyla naughtyboy58 sayesın de üye oldum iyiki de olmuşum[/B]
|
Ben siteyi kendim buldum sivassporumuzun sitesi oldugunu dusunerekten arastırdım buldum ve uye oldum...
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:51. |