![]() |
--->: SİVASSPOR:1 MANİSA:0
tebrikler yiğidolara. ama lider bir takımın taraftarı böyle olmamalı hiç ses cıkmıyordu. :(
|
-->: SİVASSPOR:1 MANİSA:0
son dakikasına kadar heycan bitmek bilmedi helal size
|
Harika bir netice oldu , liderliğimiz hayırlı olsun . Gönül isterdi ki bu mutlu günü şehitlerimizin acısı olmaksızın yaşayabilseydik.
|
[B]hem takimi hem taraftari hemde yönetimi tebrik ederim
cok güzel bir galibiyet elde ettik bu acili günler icinde güzel bir haber oldu[/b] [IMG]http://www.sporx.com/images/galeri/29/4383/O_a00e3492203e1bc8ce82d2d37a851c20.jpg[/IMG] |
Bu galibiyet çok hoş oldu.. Yakıştı Sivas'ıma liderlik.. :)
Acaba maçı ve Mehmet Yıldız'ı Fatih Terim izledi mi:confused:.. |
arkadaşlar ben yaklaşık 20 yıldır sivassporu takip ederim ilk defabu kadar duygulu bir maç izledim teşekkürler sivasspor
|
-->: --->: SİVASSPOR:1 MANİSA:0
[QUOTE=1967_Dernek_Cley;264270]tebrikler yiğidolara. ama lider bir takımın taraftarı böyle olmamalı hiç ses cıkmıyordu.([/QUOTMALESEF ÜZÜNTÜ İLE İZLEDİK 90 DAKKA BİZE YAKIŞMADI TARAFTAR OLARAK ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYALIM
|
TÜRKİYEM BAŞIN SAĞOLSUN..ŞEHİTLER ÖLMEZ..HeLaL oLSuN SiVaSSPoRuMa Da..BiRiNCiLiK ÇoK YaKıŞTı.
|
[B]Çok güzel bir maçtı. Maçın son dakikasına kadar hop oturup hop kalktık[/B].
|
[B]çok güzel bir maçtı gerçekten tüm futbolcular muhteşem oynadı ama benim gözüme Mehmet Yıldız,Mohammed Ali Kurtuluş ve Musa Aydın bu maçta çok güzel bir performans sergilediğine inanıyorum..Pini Balili'nin sakatlığı ne oldu acaba haberi olan var mı?[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:07. |