SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13950)

1967 dernek serkan20 08.11.2007 15:23

--->: BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!!

[B]onlar kim paf takımıyla çıkmak kim
ben zaten ankette hayır demiştim
as takımı daha rahat yeneriz
kaç tane istiyorlarsa atarız
1 mi 2 mi 3 mü 4 mü 5 mi 6mı 7 mi 8 mi[/B] :D

invisible 08.11.2007 15:27

paf la çıkmasını istemiyoruz, as takımla çıkmalarını istiyoruz diye siz demiyormuydunuz? noldu? adam as takımla çıkmaya karar verince niye boyle tepkiler vemeye başladınız. istediğiniz oldu işte!
suyun akış yönüne göre niye laf değiştiriyorsunuz. oraya buraya b..k atacağınıza kendinize bakın.
kaç yaşına gelmişsiniz. kocaman adamlarsınız. yakışıyormu size.

efendilikten kimseye zarar gelmez.

he bu arada ben sivaslıyım. başka bi tirubun grubunun ajanı değilim. ama böyle alaycı tavırları kazık kadar adamlara yakıştıramadım. herkes oraya buraya b..k atacağına kendi işine baksın. adı geçen takım sizin gibi olduğu için bu hallere düştü. aklınızda bulunsun

ekingölü 09.11.2007 02:49

zaten belliydi çark edecekleri,laf üreteceklerine futbol oynasınlar.Ne uğraşıyorlar hakemlerle

NUMAN 09.11.2007 07:02

-->: BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!!

SEN GİT 8 0 YENİL GEL TÜKİYEYE AYIBINI ÖTMEK İÇİN SİVASSPORA YÜKLEN OLDU SEKİZTAŞLILAR CUMARTESİ BİR HEZİMETTE SVASSPOR DAN ALIÇAKSINIZ ALLAHIN İZNİYLE BİZ AVRUPADA SİZDEN DAHA İYİ OYNARIZ HİÇ HİÇ DEĞİLSEBİLE 8 0 YENİLMEYİZ.

OFS58 09.11.2007 08:50

BİRÇOK YORUMDA ARKADAŞLAR BJK PAF TAKIMIYLA ÇIKMAYACAK DİYE KIZMIŞ, BJK'NIN PAF TAKIMIYLA ÇIKMASI SİVASSPOR'UN BÜYÜKLÜĞÜNE YAKIŞMAZ...!

onerozbek 09.11.2007 12:12

Utanmazlar...

Duydunuz değil mi dostlar? Beşiktaş 8-0 lık Liverpool yenilgisinin utancını, kara lekesini, bu hafta Sivas Spor'u yenerek temizleyecekmiş. Hay siz Svas Spor'a kurban olan emi!, siz yiğidoların ellerini öpün emi! Şu lafa bakın. Daha milli nitelikteki bir maç ile lig maçının ayırımını yapamayan utanmazlar, amatör kümelerde sürünün inşallah, siz yeriniz orası.
Öner ÖZBEK

ErdalGüler 09.11.2007 12:16

Beşiktaş İMKB'ye bildirdi

[B]Beşiktaş İMKB'ye bildirdi[/B]

Beşiktaş, yarınki Sivasspor maçına A takımıyla mücadele edeceğini resmen duyurdu.9 Kasım 2007 12:33

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) gönderdiği yazıda, Sivasspor maçına futbol (A) takımı ile çıkılacağı açıklandı.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe maçı sonrası yönetim kurulu ve teknik heyet ile yaptığı toplantının ardından, hakem hatalarına tepki göstermiş ve Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkacaklarını açıklamıştı.

kaynak:spor3

_bling_lady- 09.11.2007 13:02

[B]ja arkadaslar ne olursa olsun ileri gitmeyelim 8 gol yiyipde 0 gol atmak kolay degil heleki avrupada!!lütfen:):)[/B]

ofgurleyuk78 09.11.2007 13:29

-->: --->: BEŞİKTAŞ ÇARK ETTİ!!

[QUOTE=_bling_lady-;271553][B]ja arkadaslar ne olursa olsun ileri gitmeyelim 8 gol yiyipde 0 gol atmak kolay degil heleki avrupada!!lütfen:):)[/B][/QUOTE]

BJK ile epey dalga geçtiniz. Yiğit adam düşene vurmaz. Biz nasıl yiğidoyuz. Gülme komşuna gelir başına diye bir söz vardır. BJK Dünya devine deplasmanda yenildi.(Rezil oldu. Kabul) Ya Cimbom ne yaptı. Cevap versene. Köy takımına sahasında yenildi. Çok sevdiğin hakanında oynadı. BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK SÖZ SÖYLEME.

onetanem58 09.11.2007 18:03

gıcık oluyorum bu adama....
.......

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:29.