![]() |
--->: Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
[QUOTE=murteza;367781]aldığım bir duyuma göre balili bülent hocayı tanıdıktan sonra epeyce etkilenip hak yolu bulmuş. Yalnız israilden tepki gelmesin diye açıklayamıyormuş bunu. Boşuna yiğido demiyoruz aslanıma[/QUOTE]
Bu haber doğruysa gider 2 tane Balili forması alırım.Nasıl doğrulatabiliriz acaba sivastaki gardaşlar? |
ivan cvetkov sivasa gelen en iyi yabancı futbolcudur kanımca
|
[QUOTE=kaya0758;367829]ivan cvetkov sivasa gelen en iyi yabancı futbolcudur kanımca[/QUOTE]
Balili varken ne haddine onun aslanım balili |
[QUOTE=58hamido58;367786]Bu haber doğruysa gider 2 tane Balili forması alırım.Nasıl doğrulatabiliriz acaba sivastaki gardaşlar?[/QUOTE]
direk baliliye ulaşmak lazım bu haberi doğrulatabilmek için |
[B][COLOR="Indigo"]Yeni gelen yabancıları da kısa zamanda göreceğiz. [/COLOR][/B]
|
bence wooter çok süperdi ama gitti
|
-->: --->: Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
[QUOTE=leblebi82;386090][B][COLOR="Indigo"]Yeni gelen yabancıları da kısa zamanda göreceğiz. [/COLOR][/B][/QUOTE]
[B]bbilica nın da en az diallo kadar güzel olacağına dair korkunç bir hisvar içimde :)[/B] |
[B][COLOR="Indigo"]Bilica'da bende iyi şeyler hissettim. En azından Saidi kadar olabilir. [/COLOR][/B]
|
bu yabancılar içinde balili iyi bence birde sergio iyi dialloda iyi fakat illede balili
|
bence yaslı olmasına ragmen kalla tas gıbı adamdı cım bom la 0-0 kaldıgımız macta sıvasta umıt karana top wurdurmamıstı we ben yozgatta kalıyom ama sıwalıyım ertesı gun kankıler bana o nsl bı futbolcu dıye ısyan etmıslerdı:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:39. |