SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz) (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14494)

FANATIK YIGIDO 23.05.2009 12:01

Cevap: Denizlispor'dan Saygı,Sevgi Ve Selamlar

denizlispor yenilsede denizliye karsi sevgimiz azalmaz bundansupen olmasin biz dostumuzu dusmanimizi biliriz gaziantepspora gelince istanbul takimlarindan nakadar nefret ediyosam gaziantepdende okadar nefret ediyorum

Horozigo 23.05.2009 12:10

Boşverin kardeşlerim, biz işimize bakalım. İlk mesajımda dediğim gibi siz Gençlerbirliği maçında elinizden geleni yapın yenin. Biz BJK'nın eksozuna ot tıkarız Denizli de. 14 Mayıs 2006 da şampiyonluğu zenginden alıp fakire vermiştik, tarifemiz aynıdır. Hatta daha uzun zaman önce sondan birinci hafta BJK yi yenip şampiyonluğu yine GS'ye vermiştik. O kadar İstanbul takımına iyilik ettikte Sivasspora mı yapmıcaz ;) Dua edin hem sizin için hem bizim için :)

Hadi eyvallah. Hazırlıklar başladı, Ankaraya deplasmana. Bana müsaade

CAMLIKLIYIZ20 24.05.2009 22:16

BU HAFTA BEŞİKTAŞIN ELİMİZDEN KAÇARI YOK, BU KONUDA RAHAT OLUN, SİZ CİMBOMU DEVİRİN GERİSİNİ BİZE BIRAKIN. SİTEMİZE BEKLERİZ [url]www.denizlisporluyuz.com[/url] BU SENE ŞAMPİYON ANADOLUDAN!!!!!

sivaslı volki 24.05.2009 22:21

inş kardeşlerim siz maçi alin bizde inş şampiyon olal1m bir yüregimizin bi tarafi sizinle bi tarafida sivasla hadi anadolu için takımınızı iyi destekleyin bu hafta lütfen denizlide bulunan yigidolarda denizli bjk maçina gidip denizliye destek olsunlar

mnt3 24.05.2009 22:31

denizlisporlu futbolcuların şerefleriyle,onurlarıyla mücadele edeceklerine inanıyoruz,yener-yenili o ayrı,ama sonuna kadar mücadele edeceklerine inanıyoruz.biz de istanbulda galatasarayı yeneceğiz,servet yok ,emre aşık da cezalı,galatasaray ı yeneceğiz,umarım denizlispor beşiktaş tan en az 1 puan alır,galatasaray ı yenip şampiyon olacağız

CAMLIKLIYIZ20 24.05.2009 22:38

HİÇ BİR ENDİŞENİZ OLMASIN, SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ EDECEĞİZ, NASILKİ 2006 DA FENERİ TAHTTAN İNDİRİP ŞAMPİYONLUKTAN ETTİYSEK, BU SENEDE AYNISINI BEŞİKTAŞA TARİFE EDECEĞİZ, RAHAT OLUN!!!

alemdargokhan 24.05.2009 22:43

[QUOTE=Horozigo;520973]@Alemdargokhan

Denizlispor taraftarının neredeyse tamamı İstanbul takımlarından nefret eder. Denizliye gelen deplasmancılar bilirler. Bu sene şampiyon Anadoludan diye beraber bağırmadık mı ? Şampiyon Anadoludan derken o hafta 16. sıra da olan Denizlisporumuzundan bahsetmedik heralde. Antep maçından sonra öküz altında buzağı arayan Denizlispor taraftarı olduysa, 3-5 kişinin densizliğinden başka birşey değildir. Ki bu densizler heryerde var. Denizlide, Samsunda, Sivasta.. Üzüldüm böyle düşünmene. Neyse daha fazla yorum yapıp konunun başka yerlere gitmesini istemiyorum. Nihayetinde forumunuzda misafiriz.[/QUOTE]

benim lafım burda denizlispor taraftarına değildi ki.sen yorumu bi daha oku istersen kardeşim.

[QUOTE=58güven58;520993]ne saçmalamıssın sen bılader.. senın ne ayak oldugun bellı.kesın olan sıvassporlu olmadıgın.. bu tarz yorumları kımse dıkkate almasın.. ben cok ıyı bılıyorum denızlısporun ve taraftarının ne kadar centılmen oldugunu.. bıze yenılmelerıne ve bunun sonucunda dusme hattına yaklasmalarına ragmen bu sene sampıyon anadoludan dıye bagıran takıma ve taraftarına ben bır sıvassporlu olarak laf ettırmem. denızlısporu bazı cakallarla karıstırmayın lutfen..[/QUOTE]

esas sen saçmalamışsın.denizlispor taraftarına birşey diyen olmadı.sazan gibi atlamışsın sen:D

benim demek istediğim, denizlispor sivası yenerse veya bjk dan fark yerse yine bu gözle bakılabilecek mi?antep yendi die adamlara ne küfürler edildi.kardeş olunacaksa sonuna kadar olunmalı.beni yenenden kardeş olmaz düşüncesiyle yakında kardeş mardeş kalmaz.bilmem anlatabildim mi??

H_Turan 24.05.2009 22:47

[QUOTE=CAMLIKLIYIZ20;521450]HİÇ BİR ENDİŞENİZ OLMASIN, SONUNA KADAR MÜCADELEMİZİ EDECEĞİZ, NASILKİ 2006 DA FENERİ TAHTTAN İNDİRİP ŞAMPİYONLUKTAN ETTİYSEK, BU SENEDE AYNISINI BEŞİKTAŞA TARİFE EDECEĞİZ, RAHAT OLUN!!![/QUOTE]

Bu sene Anadolu Köstek Oldu Bari Denizli Yenerse Bize Destek olur Ayrıca Medya Şimdiden Beşiktaşı Favori Gösterdi Bu Denizli için Avantaj olur..

GuVeN 24.05.2009 22:52

[QUOTE=alemdargokhan;521454]benim lafım burda denizlispor taraftarına değildi ki.sen yorumu bi daha oku istersen kardeşim.

esas sen saçmalamışsın.denizlispor taraftarına birşey diyen olmadı.sazan gibi atlamışsın sen:D

benim demek istediğim, denizlispor sivası yenerse veya bjk dan fark yerse yine bu gözle bakılabilecek mi?antep yendi die adamlara ne küfürler edildi.kardeş olunacaksa sonuna kadar olunmalı.beni yenenden kardeş olmaz düşüncesiyle yakında kardeş mardeş kalmaz.bilmem anlatabildim mi??[/QUOTE]

bırak sen bu ıslerı.. serefıyle oynayan kımseye camur atan yok..

alemdargokhan 24.05.2009 22:58

[QUOTE=58güven58;521458]bırak sen bu ıslerı.. serefıyle oynayan kımseye camur atan yok..[/QUOTE]

pardon da antep ********lik mi yaptı?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:39.