![]() |
--->: GERÇEKLER ACIDIR ...!
[QUOTE=puar;303389]kardeş iş lobide kulislerde biter diyorsun anlıyorum bende diyorumki???
1 milyon tysli var 7 milyon sivaslı var siz baş edememiş olabilirsiniz ama biz bunlarla baş ederiz ;)[/QUOTE]1 milyon tsli yok ben 7 milyon sivaslı olduguna inanıyorum ama bizde 1 milyon degiliz sadece istanbulda 1 milyon 250 bin kişi var bizden tabi dagınık yaşıyorlar tam rakam belli degil türkiye de toplam 5 milyon avrupada 2.5 milyon amerikada da 175 bin Trabzonlu oldugu resmi dernekler kurulunca belirlenmiştir neyse bunlarla konuyu dagıtmayalım bizim lobimiz dagınık ne yazık ki normalde tff seçimlerinde 25 oyumuz var ikinci ligde 3 takım var 3.ligde de 4 takım var ayrıca trabzonspor sadece trabzonluardan degil rizelilerden giresunlulardan artvinlilerden erzurumlulardan bayburtlulardan gümüşhanelilerden samsunlulardan sakaryalılardan zonguldaklılardan trabzonsporlu var doguda kileri saymıyorum şimdiki yönetim kurulumuzda 2 gümüşhaneli 1 sakaryalı var neyse konu bu degil ama sivassporun da ilerde amasyalılar tokatlılar erzincanlılar kısaca tüm türkiyeden taraftarı olmasını isterim neden istemiyim cenab-ı hakk kimseye hasetlik yapmayınız der müslüman kıskanmaz der ben buna uyuyorum Allah ayrımasın |
[QUOTE=58svs58;303379]kim bu merkez ya fenerbahçenin sözcüsü gibi konuşmuş. fener nerenin nesi oluyorda banko oluyor. sanki spor otoritesi, işin uzmanı bilirkişiside dediği sapmazmış gibi konuşmuş. merkez misin ismailmisin nesin bilmem ama şunu bil en büyük tek büyük var oda sivasspor. ya sivas kimliğini bırak yada git fenerin şak şak cısı ol[/QUOTE]
sivastamısın sen ...! bana onu sole sıvastaysan nerdesın ...! |
onun için bizde bunlarla baş ederiz diyorum bizler inanıyoruz....olacağına varır herşey zaten.
bizim isteğimiz lig kupasının sivasa gelmesi neden olmasın? inandıktan sonra. |
arkadaşlarım gardaşlarım hemşehrilerim yiğidolarım içiniz rahat olsun merak etmeyin tasalanmayın kaygılanmayın biz bu feneri sivasta rahat yeneriz ve yolumuza devam ederiz elbet bir gün yenilebiliriz ewimizde ama o maç bu maç deiil buna eminim
|
[QUOTE=puar;303403]onun için bizde bunlarla baş ederiz diyorum bizler inanıyoruz....olacağına varır herşey zaten.
bizim isteğimiz lig kupasının sivasa gelmesi neden olmasın? inandıktan sonra.[/QUOTE] siz inanın ama burda istanbul taraftarı arkadas çok var bu arkadaslara da bir çeki düzen verilmeli çünkü kalbiniz başka yerde olursa taraftarlık olmaz benim düşüncem bu... |
[QUOTE=omercoskun;303408]arkadaşlarım gardaşlarım hemşehrilerim yiğidolarım içiniz rahat olsun merak etmeyin tasalanmayın kaygılanmayın biz bu feneri sivasta rahat yeneriz ve yolumuza devam ederiz elbet bir gün yenilebiliriz ewimizde ama o maç bu maç deiil buna eminim[/QUOTE]
antep antalya +154 derece ordan sivasa -15 derece gelecek bide aradaki yürek farkını koyarsak inanmamak için hiç bir sebeb yok... |
[QUOTE=merkez_ismail;303402]sivastamısın sen ...! bana onu sole sıvastaysan nerdesın ...![/QUOTE]
ismail aranızda tartışmayın bu kötü çok kötü konuşarak halledin ilerde çok pişman olursunuz izah ve konuşmak en iyi ifade tarzıdır |
[QUOTE=Anadolu61;303412]siz inanın
ama burda istanbul taraftarı arkadas çok var bu arkadaslara da bir çeki düzen verilmeli çünkü kalbiniz başka yerde olursa taraftarlık olmaz benim düşüncem bu...[/QUOTE] o oncedendi canım kardeşim buda çok normal değilmi. şimdi herkez nufus cüzdanındaki takımını tutuyor inşallah lig sonunda hep birlikte güleriz. |
abicim hava soğukmuş kar yağıyomuş yok donuyomusuz bunlar bahane değil eger gercek yigidoysan karda kısta takımının yanında olacaksın ve fener macına ne olursa olsun gidecez sivaslılığımızı gösterelim
|
[QUOTE=sivasın1uşağıbg;303420]abicim hava soğukmuş kar yağıyomuş yok donuyomusuz bunlar bahane değil eger gercek yigidoysan karda kısta takımının yanında olacaksın ve fener macına ne olursa olsun gidecez sivaslılığımızı gösterelim[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"] sımdı burda kım maca gıtmeyız dedıde kendı kendıne konusuyorsun topıcde yazınlanlara bak senın acıklamana bak ...![/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:19. |