![]() |
--->: MORALLERİ BOZMAYALIM
[B][COLOR="Red"]bu alemde tek yürek tek takım SİVASSPOR...[/COLOR][/B]
|
-->: MORALLERİ BOZMAYALIM
ben kotugun dosduyum maçı mecideykoyde bi arkadaşımla birlikde izledim ve maçdan sonra cevahir alışveriş mağzası onunde inadına aldım atkıyı elime havalı bir şekilde resmimi çekindim ve şuan da uzerimde sivas forması var
ben kotu gün taraftarıyım arkadaş 3 5 tane gol yedi diye sivassporlu değilim diyenlerle bizim işimiz olmaz 3 5 7 10 20 kaç gol yerse yesin ben sivassporluyum |
[B][I][COLOR="Red"]beyler ayıp ya bunu bari kenidi takımınıza yapmayın ya ne maç satması siz ne diyonuz ya böle bişeyi milletin diline sakız yapıp kendi kenimize adımızı çıkarmayalım dikkatli olun yazdıklarınızda lütfen...çok kötü oynadık bunu kabul edip fb yi tebrik ederiz bizde önümüze bakıcaz önümüzde çok zorlu maçlar var ve lige 14 hafta var daha ne olacağı belli olmaz istedikten sonra oinançla oynadıktan sonra herşey gelir bulur yerini tabiki yenilecektik ve oda bu maçta oldu bu demek deildir daha yenilmeyelim yiine olabilir ama önemli olan bi sonraki haftalarda naptığındır şimdi fb olurda haftaya yenilirse oftaşa bu galibiyetin ne anlamı kalır yada biz bugün yenip haftaya antepe yenilsek ne önemi olurdu demek istediğim fazla üstünde durmaya gerek yok bitti gitti bu maç umarım sonu güzel olur[/COLOR][/I][/B]
|
kotu gundede en iyi gundede sivassporluyuz kardes nedemek herzaman heryerde sivassporluyum insallah yeniden ve herzaman icin lider sivasspor olacak
|
arkadaşlar bir maç kaybettik diye sivasspordan vazgeçilmez geçen gerçek sivassporlu değildir bu oyunda yenmek de var yenilmekte her zaman sivassporumuzun yanında olmalıyız özellikle kötü gününde yanında olmalıyız her zaman destek her zaman sivasspor çılgın sivaslı
|
Bülnt Hocanın arkasındayız.Buralara gelmemiz bile çok büyük başarı.Biz bir maç kazanıp şampiyon olduk demedik ki bir maç kaybedince şampiyonluk gitti diyelim.Sezon başında 19. haftada lideriz desek herkes suratımıza tükürürlerde; ama şimdi...
Ne olursa olsun ŞAMPİYON SİVAS. İyi günde herkes iyi taraftardır;önmli olan kötü günde takıma destek olmak. |
ßoLe oyun olmaz ya
Benım bıldıgım Sıvas Bole Oynamaz :(:( |
[QUOTE=selcuk349;309998]bilmiyorum ama benim izlediğim yigidolar böyle oynayamaz.düşünmek istemiyorum ama sanki şaibeli bir maç gibi.[/QUOTE]
ARKADAŞLAR SİVASSPORA BÖYLE ŞEYLERİ NASIL YAKIŞTIRIYORSUNUZ. SİVASSPOR ******** DEĞİLDİR. HER TAKIM MAÇ KAYBEDER. YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ İNŞALLAH |
taraftarlık iyi ve kötü günde takımın yanında olmayı gerektirir.bize büyük gurur yaşatan takımımız gelecek haftalrda bunu telafi edecektir.her zaman destek olrsak daha güzel günler bizi bekler.şunu da kabul edelim arkadaşlar.fenerbahçe gerçekten maça iyi konsantre olmuştu ve güzel futbol oynadı
|
cok oyuncu eksiginizmi vardi, yoksa bana mi oyle geldi? Kalede petkovic yerine altan veya erkan, unuttum adini, ama pek iyi goruntu cizmedi. Sonra Balili yok, Fenerin korkulu ruyasi. Cok korkarim ondan :) bir kac oyuncunuz yoktu iste ama biz tam kadroyduk.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:43. |