![]() |
--->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[B][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]Bi atlatamadık giTTi.. :mad::mad::mad::mad:[/FONT][/CENTER][/B]
|
-->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/7961/grnt000in3.jpg[/IMG][/URL]
sandalyeyi dışarda unutunca................................. |
birazdan sabahın ilk fotoğraflarınıda ekleyeceğim az kaldı :D
|
-->: *SİVASTAN KAR MANZARASI*
GUZEL MEMLEKETİM BENİM
BU GUZEL RESMİ BİZİMLE PAYLAŞDIĞIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM |
isyankar ellerine sağlık gardas...içşimizi ısıttın ;)
|
RESİMLER GÜZEL PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER..
|
[QUOTE=IsYaNKaR;322805]birazdan sabahın ilk fotoğraflarınıda ekleyeceğim az kaldı :D[/QUOTE]
gardas su resimleri koysanda teee almanyadan ,gurbetten güzel sehrimizin resimlerine baksak .2 saattir devamli kontrol ediyorum resimler geldimi diye ortada bir sey yok:).emegin icinde cok sagol. simdi sivasta olmak var o lapa lapa yagan karin altinda istasyon caddesinde can dostlerinla gezecen ,sonra cifte minarenin karsisindaki mersin tantunucisine gidecen,bir güzel karnini doyuracan,sonra atatürk caddesinde arkadaslarla kol ,kola asagi dogru salinacan pasa caminin arkasindaki cerkezin kahvesine gidecen bir yandan hafif sogukta üsümüs burnunu firt firt cekerken:D,ayni zamandada bol köpüklü kahveyi höpürtedecen sonra verecen muhabbetin gözüne. sivasta olmak vardi anasini satiim,GURBETIN GÖZÜ KÖR OLSUN |
[QUOTE=kurtun58;322857]gardas su resimleri koysanda teee almanyadan ,gurbetten güzel sehrimizin resimlerine baksak .2 saattir devamli kontrol ediyorum resimler geldimi diye ortada bir sey yok:).emegin icinde cok sagol.
simdi sivasta olmak var o lapa lapa yagan karin altinda istasyon caddesinde can dostlerinla gezecen ,sonra cifte minarenin karsisindaki mersin tantunucisine gidecen,bir güzel karnini doyuracan,sonra atatürk caddesinde arkadaslarla kol ,kola asagi dogru salinacan pasa caminin arkasindaki cerkezin kahvesine gidecen bir yandan hafif sogukta üsümüs burnunu firt firt cekerken:D,ayni zamandada bol köpüklü kahveyi höpürtedecen sonra verecen muhabbetin gözüne. sivasta olmak vardi anasini satiim,GURBETIN GÖZÜ KÖR OLSUN[/QUOTE] Yeni resimler ilk mesajımda var.Cep telefonu ile çektim kalite biraz düşük ama napalım Canon vardıda bizmi çekmedik :D |
ben en çok türkiş bloklarının orda kücük bi tepe vardı.ordaki kar manzaralarını cok özledim ama oralar.hep düzlenmiş.binalar yapılmış yani imkansızı istiyorum.bide uzun zamandır sivasta degildim.hiç böyle güzel kış yaşama imkanım olmamıştı.harika kar yagıyor.
|
Bu arada öğrenci arkadaşlar Okullar yarında tatil edilmiş.Hadi yine iyisiniz :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:26. |