SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Yeni Stadyumumuz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1696)

58hayati 04.06.2007 23:50

--->: Yeni Stadyumumuz

ne tarabzonu yavvvv lig bellimi yalan haber yazmayalım lütfen fikstür çekilmedi,

58hayati 04.06.2007 23:53

ne tababzonuyavvvvv fikstür çekilmediki daha maça yetişye ne diyoınuz siz yalan haber yazmayın lütfen

Divriği58- 05.06.2007 07:31

şuan da stadın üstü kapatılacak denıyor bence onemlı olan bu 18 bın kısılık bır stad ımız var ustude kapanırsa tam olur bence ama ustunu kasımpasasptadının modelıyle kapasınlar eger bursa rıze gıbı çürük sac larlar kapatıp onları tutmak ıcınde tartaftarın oturdugu koltukların arasına dandık metaller dıkeceklerse hıc yapıpda goruntuyu bozmasınlar

mermer yusuf 05.06.2007 08:37

GİDİP ÜSKÜDAR ANADOLU SPORU ÜZERİNE ALACAĞINA HAYRINA STADIMIZIN ÜSTÜNÜ KAPATSAYDI BAŞKANIMIN MECNUN BABA.BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYOR YÖNETİM YİNE.BEN SADECE STAD KONUSUNDA İNANMIYORUM YÖNETİME.HER İŞİ YAPARLAR BU İŞİ YAPAMAZLAR.STADIN MARATON TRİBÜNÜ KAPANCAKMIŞ.MIŞ.MIŞ.HER TARAF KAPANSIN.

KOMPLE NİYE KAPANMIYOR.BURSASPOR STADI GİBİ TENEKEDEN YAPSINLAR YİNEDE YAPSINLAR.ZOR BİR ŞEY DEĞİL.KOMPLE KAPANMALI.

Yiğiter 05.06.2007 14:36

-->: Yeni Stadyumumuz

kayahan diyor ki "emrin olur gülüm baş üstüne......":)

samet yıldız 05.06.2007 15:12

inşallah dedikleri gibi yaparlar sadece lafla kalmaz<

Divriği58- 05.06.2007 15:21

YA BIRAKIN YA TENEKEYLE KAPATACAKLARINA HIC KAPAMASINLAR BEN ISLANMAYA SICAKTAN PISMEYE KARDA OTURMAYA RAZIYIM GECE KONDU GIBI STAD ISTEMIYORUM BEN ADAM GIBI STAD YAPSINLAR ÖRNEK KASIMPASA

Yiğiter 05.06.2007 17:48

-->: --->: Yeni Stadyumumuz

[QUOTE=Divriği58-;221344]YA BIRAKIN YA TENEKEYLE KAPATACAKLARINA HIC KAPAMASINLAR BEN ISLANMAYA SICAKTAN PISMEYE KARDA OTURMAYA RAZIYIM GECE KONDU GIBI STAD ISTEMIYORUM BEN ADAM GIBI STAD YAPSINLAR ÖRNEK KASIMPASA[/QUOTE]

napolyonun dediği gibi hiçbir ülke parmakla göstererek fethedilmiyor maalesef..umarım anlatabildim...;)

jakobieen 05.06.2007 19:12

-->: --->: Yeni Stadyumumuz

[QUOTE=58hayati;221225]ne tarabzonu yavvvv lig bellimi yalan haber yazmayalım lütfen fikstür çekilmedi,[/QUOTE]
kardeş senin cevap verdiğin mesaj 2005 te yazılmış :) kimsenin yalan haber yazdığı yok merak etme :D ...

mesut_tncsvs 08.06.2007 00:47

-->: Yeni Stadyumumuz

yav kardeşim modern bir stadın olucak ki insanlarda oruya girmek istesin

stadın üstü tenekeyle kapanıcak diyorsunuz hiç kapanmasın ozaman daha ii görüntüsü güzel olmalı stadın ki insanlarda gelsin

stad en az 40,000 kişilik ve tamamen kapalı olmalı.en alt kata alış-veriş merkezi-sivastore-cafe barlar filan açılırsa getirisi çok olur.
nedeni ise idare etsin dolduramayız diye bir mantıkla değilde
uefa kupası şampiyonlar ligi finaline aday oluruz şehirimiz gelişir taraftar artar mantığıyla hareket etmeli ve önce tesisleri yeniliyerek başlamalıyız sonraları transferler kolaylaşır.hem sponsor desteği artar.böylece bütçemiz artar yıldız transferi yapılabilir.eğer yönetim param yok diyorsa valiliğinde izniyle para toplasınlar modern bir stadımız olsun.ya her aile 50 ytl versek buda baya bir para yapar.

50 ytl * sivasın şuan ki yaklaşık nüfusu(750,000)=37,000,000 yaklaşık olarak

bunlara istanbul izmir ve ankarada oturan iş adamlarını ve hemşerilerimizide katarsak en az 50.000,000 ytl para toplarız.
valiliğinde biraz yardımıyla stadı yaparız.

anlattıklarım sizlere biraz hayal gibi gelebilir ama neden olmasın ?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:54.