![]() |
--->: (FOTO)Denizli- Sivasspor
İZMİRLİ YİGİDOLAR ELLERİNİZE SAGLIK ÇOK GÜZEL GÖRÜNTÜLER HEPİNİZİN AYAKLARINA SAGLIK BİZLERDE ORADA OLMAK İSTERDİK İST-SİVASSPOR TARAFTAR DERNEGİ OLARAK AMA KISMET OLMADI AHHHHHH RECEP ABİİİİ AHHHHHH
SAYGILARIMLA MURAT SARILAR |
helal olsun size yaw wallaha işte taraftar işte şampiyon
|
EYVALLAH İZMİRLİ YİGİDOLAR.TESEKKURLER DESTEKLERİNİZ İCİN.İNADINA SAMPİYON SİVASSPOR.
|
sıra sivasli yiğidolarda:D:D:D:D
|
HELAL BE ARKADAŞLAR ÇOK DEPLASMANA GİTTİM BU KADAR GÜZEL YOLCULUK VE BU SEVGİYİ HİÇ BİR YERDE GÖREMEDİM DEMEKKİ BU DA BİZİM GİBİ SİVASLILARIN ÖZELLİĞİ BU DURUM SADECE AYAKTA ALKIŞLANIR HEPİNİZ HARİKASINIZ.....!
[B][COLOR="Red"]TÜRÜBÜN MURAT[/COLOR][/B] |
denizli maç fotoğraflarına şimdi bakma fırsatı buldum
gercekten cok gurur verici görüntüler sivasımızı denizli deplasmanında yalnız bırakmayan tüm hemşolara kucak dolusu sevgiler... |
EYVALLAH BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK SIRA SİVASTAKİ HEMŞOLARIMIZDA
|
izmirli yiğidolar teşekkürler.denizli taraftarınıda aranıza alıp çekmişsiniz çok güzel olmuş.elinize ayağınıza yüreğinize sağlık
|
-->: (FOTO)Denizli- Sivasspor
[B]Sira Geldi Sivasli yigidolara izmirli yigidolar gorevlerini en iyi sekilde tamamlamislar helal olsun size bu haftaki gs macina cok iyi organize olmazmiz lazim 4 eylulu bayram yerine cevirmemizlazim cekirdekciler firsatvermemiz lazim ardindan gs yi yenip sivasi yikmamiz turkiyeyi sallamamiz lazim :)[/B]
|
cok süper ve mükemmel ben maça gelmek itiyordum ama cok önemli işim cıktı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:43. |