![]() |
--->: ŞİKE LİGİ
3 lü averaj ne zaman olmuş resmen harcadılar bizi yık böle bişey yaaa yazıklar olsun
|
kardeş yazdıklarına helal olsun. ben bir fenerbahçeli olarak bu yapılan ayıba lanetolsun diyorum. uefa ya katılmak sonuna kadar sivasın hakkıydı. LÜTFEN BİR SİVAS SPOROLU OLARAK YAPILAN BU HAKSIZLIĞIN ARKASINI SONUNA KADAR ARAYIN... YAZIKLAR OLSUN BU TSL YE......
|
manisa maçı satıyosunda bari bukadar belli ederek satma 10 dakkada 4 gol :):):)
|
[B]resmen şike var resmen hakkımızı bilerek yemekten başka birşey değil bu..[/B]
|
-->: ŞİKE LİGİ
Insallah iki takimda Sampiyonlar liginde rezil olup elenirler..BJK de insallah yine 8 gol yer yine rezil olurlar..En Büyük Sivasspor bunu artik tüm Türkiye biliyor!!!
|
[B]ADAMLAR SANKİ ELLERİYLE PUAN TABLOSUNU ŞEÇTİ,
BİZE İSE HAK ETMEDİĞİMİZ YERİ VERDİLER. BU İŞTE EMEĞİ OLAN HERKEZİ KINIYORUM...!![/B] |
futbol federasyonunu ve 3 büyükler denilen futbol eşkiyalarını kınıyorum...
|
satilmis bir lig,satilmis takimlar,satilmis hakemler,satilmis olan hersey.....bu lig istanbul kulubu adindaki mafya wede sebeklerin elindeyken kimse sampiyon olamas....AMA BU ZINCIRI SIWAS KIRACAKTI:::::::WE ANCAK BIZ KIRARIZ:::ONALAR GELDIKLERI GIBI GIDERLER CUNKU BU LIG BIZIM BIZ ANADOLU COCUGU WEDE TAKIMIYIZ:::
|
aziz yıldırım,adnan polat ve demirören gibi futbolu çeteleştiren, futbolu masa başına alan zihniyetler hiçbir şey olmaz türk futbolunda...
acaba beşiktaşlı ve fenerli futbolcular rahat uyyabiliyorlar mı acaba... |
ilk önce bence Sivas kesinlikle en az UEFAya gitmesi lazimdi bence... ama tamamen sansizlik... bi Galatasarayli olarak ne Fenerbahceyi nede Trabzonda suc bulmuyorum... Trabzon yatacakmiydi? sezon basinda 90+2 de öndeyken adamlarin 3 puani sivasa gitmisti... fenerbahcede nekadar nefret etsemde... adamlar sampiyonluga oynuyor... biz yenilsek onlar sampiyon olacak... neden bile bile yenilsinler? hemde BJKya yardim ederek?? asil SIKE yapan BJK bence! kesinlikle o maci satin aldilar... 10 gerekseydi onuda atardilar...
bide Galatasaray sampiyonlugu haketmedi diyenler var... 6 mac seyircisis 8 mac antrönörsüz hem sizi hemde fbyi yenerek sampiyon olmus... kadrosunda 11 türk bulunan... aldigi bütün futbolcular teker teker sakatlanan bi takim nasil haketmez arkadaslar? biraz objektif olalim... Galatasaray bu sene sampiyonlugu sonuna kadar istedi ve kazandi! daha öncede yazmistim... eger sivas sampiyon olsaydi... helal olsun derdim... ama fb veya bjk sampiyon olsaydi herhalde üzüntüden ölürdüm... intertotoda basarilar... ve eminimki gelen rakipleri yenip UEFAya katilirsiniz... saygilar |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:43. |