![]() |
--->: Haydi TRT
[COLOR="SlateGray"]AZ SONRA SÜPER BİR HABER VERECEĞİM SİZLERE DEĞERLİ ÜYELER VE SİVASSPORLULAR.[/COLOR]
|
--->: Yayın Yok
Geçen sene Kayserinin maçını vermişlerdi:@
|
--->: MAÇ TRT'de
[B]2. macın yayınlanması zaten garanti gibiydi :) cunku sivas ta ilk mac biraz daha zor olur gerek ulasım olsun gerekse Türkiye dısında bir ülkeden yayın.. hadi hayırlısı biiz burdaki maca gidecegiz ama gurbetcilerimiz icin coook iyi oldu.. TESEKKURLER TRT[/B]
|
Hmm Insallah Gosterirler ya..
Cumartesi Izlerim Neguzel Maci.. Hem Yeni Takimi Da GOrmus Oluruz.. Sabirsizlaniyorum Cumartesi Icin.. Hadi TRT neolur goster , Hadi Yigidolar Arayin.. |
-->: MAÇ TRT'de
[B]Televizyonda Reklamı geçti Kanal 1 Yayınlayacak maçı
Cumartesi 18:45 te..Hadi hayırlı olsun...[/B] |
--->: -->: MAÇ TRT'de
[QUOTE=Dark Force;383392][B]Televizyonda Reklamı geçti Kanal 1 Yayınlayacak maçı
Cumartesi 18:45 te..Hadi hayırlı olsun...[/B][/QUOTE] [B][I]ilk macımı ikinci macımı yayınlıyor[/I][/B] |
İŞTE BU ALLAHU EKBERRRR. KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVASSPOR...
|
--->: TEPKİMİZİ KOYALIM..!
[B][I]Haydı Yigidolar Tepkimiyizi Koyalım Yapmamız Gereken Cok Kolay Lınke Tıklamak Ve Gereklı Bılgılerımı Yazmak Haydı Yıgıdolar Ellerımızı Calıstıralım...Birden Cok Mesaj Atmaya Gayret Edelım Haydı Yigidolar ...[/I][/B]
|
--->: -->: MAÇ TRT'de
[QUOTE=Dark Force;383392][B]Televizyonda Reklamı geçti Kanal 1 Yayınlayacak maçı
Cumartesi 18:45 te..Hadi hayırlı olsun...[/B][/QUOTE] KANAL 1'İN YAYIN AKIŞINA BAKTIM AMA VERMİYOR YOK :S |
-->: --->: -->: MAÇ TRT'de
[QUOTE=YigidoKafaBozuk;383393][B][I]ilk macımı ikinci macımı yayınlıyor[/I][/B][/QUOTE]
ilk maçı yayınlıyor diğerini bilmiyorum reklam geçti tv de. Kanal 1 de..... |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25. |