![]() |
--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 1
Volkana çok üzüldüm çok kotu yedi 2. golu umarım moralmen çökmez bundan sonrası için.. Ama tek anlayamadığım Bülent hoca gibi birinin Tum gibi oyuncuyu nasıl transfer etti kalci volkan forvette ondan iyi oynar!!
|
--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
Sivasspor run taraftari yok sizin gib5 taraftar olmaz ben almanya da yasiyorum sivasi televizionun önünden destekliyorum siz ama bilet aliyorsunuz hic destek edmiyorsunuz
yazik cok ama cok yazik |
işte onlar çekirdek cumhuriyeti vatandaşları kardeş gelirsen sivasa tanırsın onları marotonda oturup 1 kere zahmedip edip tezahurat etmeyip 90dakika boyunca sanki açık hava romantik yaz filmi izlemeye gelmiş çekirdek cumhuriyeti vatandaşı onlar!!
|
2-0 kaybettik sağlık olsun ortaya konulan futbol gayet güzeldi başarılar yiğidom
|
şansslızlık tamamen şanssızlık 2.goll hemde çokk sanssızlık işimiz çok zor
|
volkan hiç üzülmesin bence olur böyle şeyler top birden sekti ve gol oldu...
|
sağlık olsun avrupada ilk tecrübemiz.mücadele güzeldi ama şans meselesi birazda tecrübesizlik tabiki.bilica çok güzel oynadı
|
[QUOTE=mucahit_58;389672]işte onlar çekirdek cumhuriyeti vatandaşları kardeş gelirsen sivasa tanırsın onları marotonda oturup 1 kere zahmedip edip tezahurat etmeyip 90dakika boyunca sanki açık hava romantik yaz filmi izlemeye gelmiş çekirdek cumhuriyeti vatandaşı onlar!![/QUOTE]
ya kardes sen izlemeye gittin mi onu söyle cekirdek yemeye gidiyo falan diyosun da sen maca gittin mi önce onu söle |
ah volkan ah off be..............
|
Olacaqı varmıs artık yapacak bişey yok Kısmet inşallah Diğer macta farklı bi galibiyetle alırız macı volkan da istemezdi boyle olmasını ama oldu gormediniz mi cocugun halini ya uzuldum aslında Nese Hepimize gecmis olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:42. |