SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   2000'ler kulübü :))) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2004)

EMİNÇOLAK 04.09.2005 02:25

[QUOTE=gunay]hihihihi biliyom abi naziire olsun diye yazmıstım :D walla kapatırsın masallah bu ne hırs... hedef olduk walla serhan abi ben onur herkes bu 3'lü diyo :D :D rekabet iyi oluyo ama haksız rekabet var sanki... :D :D[/QUOTE]
[B]sen biraz hile yapıyon gibi geldi bana[/B] ::P ::P

GuNaY 04.09.2005 02:43

[b]abi benim işyerimde ve gittiğim heryerde net var cok sukur... ve tabiki heryerde [url]www.sivasspor.com[/url] acıyorum...bu hile olurmu :D[/b]

EMİNÇOLAK 04.09.2005 03:31

[QUOTE=gunay][b]abi benim işyerimde ve gittiğim heryerde net var cok sukur... ve tabiki heryerde [url]www.sivasspor.com[/url] acıyorum...bu hile olurmu :D[/b][/QUOTE]
biz heryerde bulamıyoruz neti ::P

Er58Ol 04.09.2005 11:38

ABİ BU YARIŞ ORTAMI:) GÜZEL OLACAK İNŞ FORUMLARA KATILIM ARTAR VE CANLANIR DİYE UMUYORUM,,,SÖZÜM MECLİSTEN ( SİVASSPOR.COM'DAN :)) DIŞARI...UYUYAN SİVASSPOR TARAFTARINA DA ÇAĞRIMIZ VAR,,,

!!!!!!!!!!!!!!!

LÜT FEN KİMLİĞİNİZİN TAKIMINA SAHİP ÇIKIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

İSTANBUL ANKARA İZMİR ADANA URFA DİYARBAKIR VAN HAKKARİ
RİZE EDİRNE KARS HATAY,SİNOP İNCEBURUN:) HER ZAMAN HER YERDE HER ZAMAN KIRMIZI HER ZAMAN BEYAZ 1967 DEN BERİ Die 4 u SİVAS

GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005 14:25

Ama Bazi Haksizliklar Yapiliyor Ultra Ve Serhan Reis Bazen Bu Işi Nefs Mücadelesi şekline Getiriyorlar Ama Hepsine Haddini Bilkdirecegim:)

serhankaburcuk 04.09.2005 14:46

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Ama Bazi Haksizliklar Yapiliyor Ultra Ve Serhan Reis Bazen Bu Işi Nefs Mücadelesi şekline Getiriyorlar Ama Hepsine Haddini Bilkdirecegim:)[/QUOTE]

[b]Ne mücadelesi yapacağım ya...Biz [url]www.Sivasspor.com[/url] un daha canlı olması için yazıyoruz...[/b]

1967_DERNEK_10UR 04.09.2005 14:48

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Ama Bazi Haksizliklar Yapiliyor Ultra Ve Serhan Reis Bazen Bu Işi Nefs Mücadelesi şekline Getiriyorlar Ama Hepsine Haddini Bilkdirecegim:)[/QUOTE]
[B]BU GECE MAVİSİ KİMSE ORTAMI GERİYOR..BİZ BURDA [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] 'UN DAHA RENKLİ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ..[/B]

GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005 14:50

[QUOTE=ultraSivas_58][B]BU GECE MAVİSİ KİMSE ORTAMI GERİYOR..BİZ BURDA [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] 'UN DAHA RENKLİ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ..[/B]
ORTALIGI GEREN KİMSE YOK SADECE TEK RAKİBİMİN TÜRK HAVA YOLLARI OLDUGUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM HERKES HADDİNİ BİLSİN... TAMAMMI ULTRA...

GeCeVeMaVi58pRf 04.09.2005 14:51

Siz 4000 Ler Topigi Acarken Ben 10000 Ler Topiği Acacagim

1967_DERNEK_10UR 04.09.2005 14:52

[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf][QUOTE=ultraSivas_58][B]BU GECE MAVİSİ KİMSE ORTAMI GERİYOR..BİZ BURDA [url]WWW.SİVASSPOR.COM[/url] 'UN DAHA RENKLİ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ..[/B]
ORTALIGI GEREN KİMSE YOK SADECE TEK RAKİBİMİN TÜRK HAVA YOLLARI OLDUGUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM HERKES HADDİNİ BİLSİN... TAMAMMI ULTRA...[/QUOTE]
[B]HELE 2000 LERE GELDE SONRA KONUŞ GECEMAVİSİ...SENİN TEK RAKİBİN OLSA OLSA KAĞNILAR OLUR:D[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:14.