![]() |
--->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması
[QUOTE=Rallim58;414368][B]Çok ciddi ve aileli iftar organizasyonumuza İZMİR damga vuracak gibi. Elit ve saygın bir kitle ile iftar yemeği...
Orada olmayı isterdim. Hem gardaşımı, gelinimi hemde; canım yeğenleri görmek ne güzel olurdu ama inşaallah başka Ramazan'da...[/B][/QUOTE] Sağolasın kardeşim, inşallah başka organizasyonlarımızda sizi davetlimiz olarak görmek isteriz. Bizim, İzmir grubu olarak bir mantelitemiz olsun istiyoruz. Biz 7'den 77'ye eşli, çocuklu Sivas'lıyız ve Sivasspor'un neferiyiz demek için, biz cidden bir aileyiz demek için herşeye ailece katılmaya çalışıyoruz. Sivasspor'umuzun ilk olarak katıldığı 2. LİG - A maçlarına Ege bölgesinde ki maçlarına ailece katılıyorduk. Ve hatta İzmir ve Sivas gazetelerine de çıkmıştık. İşte bu sebeble, aile ortamına yaymak ve beraberliği yaşatmak için bu tür organizasyonları İzmir'deki kardeşlerimizle hep beraber yaşamaya ve yaşatmaya çalışıyoruz. Sizleride bir gün aramızda görmek isteriz. . |
bende gele bilirim izmir bozyakadan mustafa yiğit sivassporlu
|
[QUOTE=izmirliyigido;[B]
Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Buca Belediyesi yanı) Tarih: 25.09.2008 - Perşembe Saat: 19:00 [/B] [B][COLOR="Red"]İletişim Numarası: 0532 360 71 00 - Yalçın KINIK (izmirliyigido)[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][I][U]katılacaklar:[/U][/I][/COLOR] [B]1.izmirliyigido ve ailesi 2.35fulya58 3.samilavas 4.bahadır erdem 5.karam0 6.|By|_SivasLı 7.NETLOG 8.Burhan Karslı ve ailesi 9.Yasin Koçak ve ailesi 10.güven3558-(3 kişi) 11.anilolcay 12.zmirligardaş58 13.ertugrulss 14. hemşo 15.ömür bey ve eşi 16.bahadır erdem (4 kişi) 17. Bekir Arda ve eşi + (4 kişi) 18. Ahmet Doğan (?-Eşi) 19. Mustafa Yiğt[/B][/B][/QUOTE] [B]Vallahi ne yalan söyleyeyim Sivas'ımızdaki bombalı organizemize tek rakip olarak İzmir organizasyonu olacak galiba... 9 günlük tatili 3 gün izinle 14'mü yapsak:D[/B] |
Büyük organizasyon ve buluşma bu akşam, unutmayalım.
. |
Akşam buluşmak üzere, işi olmayan herkesi bekleriz.
. |
-->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması
[B]allah kabul etsin..umarım güzel bir buluşma olur..[/B]
|
[B]Şimdi aldığım İzmir haberine göre 25-28 kişinin aileli katılımları ile hoş bir iftar sofrasındalar. Maşaallah Allah kabul etsin. Şimdiden resimlerini merak etmeye başladım.
Haberi canlı canlı veren kardeşim Süleyman (güven3558) nezdinde tüm katılımcılara hayırlı akşamlar Allah ibadetlerinizi kabul etsin diyorum. Caharda telefonda rahat bırakmıyorki, tamam onunda selamı var cümle İzmirdeki iftarda bulunan yiğidolara. Hayırlı akşamlar . Bizleri resimlerinizden mahrum bırakmayın, fazlada bekletmeyin...[/B] |
kusura bakmayın elamanın biri hastalanınca ben kalmak zorunda kaldım o yüzden gelemedim
|
-->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluşması
hani resimler yalçın abiiiii:D
|
--->: -->: İzmirli Yiğidolar 2. İftar Yemeği Buluş
[QUOTE=ertugrulss;418412]hani resimler yalçın abiiiii:D[/QUOTE]
vatandas kanıt istiyor Yalçın abiii...Bekletme artık..bizde bekliyoruz;):D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:53. |