SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PANKARTA NE YAZALIM.... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=20924)

yener_sahin 23.09.2008 20:37

--->: -->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=yigido0058;417012][COLOR="Blue"][B]arkadaşlar şu slogan nasıl inşallah beğenirsiniz...[/B][/COLOR]

[COLOR="Red"][B]İSTANBUL SALTANATI 4 EYLÜL 1919'DA CUMHURİYET KENTİ SİVAS'TA ANADOLU EFSANESİ SİVASSPOR TARAFINDAN YIKILDI!!![/B][/COLOR]

[COLOR="Purple"][B]slogan üzerinde değişiklikler ve yenilikler yapabilirim düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim...[/B][/COLOR][/QUOTE]

çok uzun :) ..................

zaralı19 23.09.2008 20:38

-->: PANKARTA NE YAZALIM....

[B]artık arkadaşlar yazılanlar arasıdan seçelim derim ben eniyisini artık belli olsun sloganımız[/B]

yener_sahin 23.09.2008 20:41

--->: PANKARTA NE YAZALIM....

Arkadaşlar bu sloganlara oy verelim...Hangisinin yazılmasını istersiniz...Güzel fikirler geldikce ekleme yapılacak...

1)İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK.

2)"ANTİ İSTANBUL,FORZA ANADOLU "

3)"AYAK OYUNLARI-YIL BOYU GÖSTERİMDE"

yigido0058 23.09.2008 20:48

[COLOR="Red"][B]İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK,YİĞİDO DOĞDUK AYAK OYUNLARINA ALDIRMADIK,YIKILMADIK.....[/B][/COLOR]

[COLOR="Purple"][B]YENER GARDAŞ BİRAZ GELİŞTİRDİM SLOGANI NASIL?[/B][/COLOR]

mrkz_abi 23.09.2008 20:48

[COLOR="Red"][B]yener istanbulda doğan sivaslı hemşerilerimiz ne olacak bence birinci olmaz [/B][/COLOR]

PACHTEN_YIGIDO 23.09.2008 20:52

bence söyle arkadasslar

FATIH SULTAN [COLOR="Red"]MEHMET YILDIZ[/COLOR]

BIZANSA SON-ISTANBULA SON!!!

PACHTEN_YIGIDO 23.09.2008 20:56

ERKENDEN SECELIM ARJADASSLAR YANI MAC YAKLASIYOR...STADYUMU DA SÜSLEMELIYIZ GELIN GIBI SIVAS-GS MACINDA GIBI...

VE TAM DESTEK

KALE ARKASINA BIR KOMANDO
MARATON TRIBÜNÜNLERINDE IKI KOMANDO
ÖBÜR KALE ARKASINA BIR KOMANDO
YIGIDO GENCLIK GRUBUNDA BIR KOMANDO BAGIRALIM ISTANBUL BILE DUYAR BIZI...ULTRASLAN,GFB,CARSI,HODRI MEYDAN YOOK ARTIK...YIGIDOLAR,YIGIDO GENCLIK VAR

zaralı19 23.09.2008 20:57

[B]1)İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK.
bu güzel[/B]

basayev58 23.09.2008 21:00

Arkadaşlar pankart yazalım dedik,kitap değil...pankartlar kısa ,öz ve vurucu olmalı,TV den izleyenler o pankartları 1-2 saniye içerisinde görüyor,Tüm Türkiye'ye bi mesaj verilecekse,yazılan pankart 4-5 kelimeden oluşmalı,ama derin anlamlar ifade etmeli...

ben;

İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK!!!

diye kendi sloganımı yazdım,hiçbir trübünden,başka biyerden alıntı değildir.FB-BJK-GS yi tutanlar ya İstanbulda doğanlar,yada memleketinin takımlarını satıp,Bizans yalakalığı yapanlar.Biz Öz be Öz SİVAS çocuğuyuz,doğduğumuz toprakların takımını tutuyoruz...yazdığım slogan tüm Anadolu takım taraftarları için geçerlidir,herkes kendi şehrinin takımını tutacak gelecekte,o günleri göreceğiz.

zaralı19 23.09.2008 21:03

-->: --->: PANKARTA NE YAZALIM....

[QUOTE=basayev58;417055]Arkadaşlar pankart yazalım dedik,kitap değil...pankartlar kısa ,öz ve vurucu olmalı,TV den izleyenler o pankartları 1-2 saniye içerisinde görüyor,Tüm Türkiye'ye bi mesaj verilecekse,yazılan pankart 4-5 kelimeden oluşmalı,ama derin anlamlar ifade etmeli...

ben;

İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK!!!

diye kendi sloganımı yazdım,hiçbir trübünden,başka biyerden alıntı değildir.FB-BJK-GS yi tutanlar ya İstanbulda doğanlar,yada memleketinin takımlarını satıp,Bizans yalakalığı yapanlar.Biz Öz be Öz SİVAS çocuğuyuz,doğduğumuz toprakların takımını tutuyoruz...yazdığım slogan tüm Anadolu takım taraftarları için geçerlidir,herkes kendi şehrinin takımını tutacak gelecekte,o günleri göreceğiz.[/QUOTE]

[COLOR="Red"][B]evet kardeşim haklısın öz olmalı bu olsun
1)İSTANBUL'DA DOĞMADIK,SATANLARDAN OLMADIK.[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:21.