![]() |
Cevap: Kabul Etmiyoruz !
ve kınıyorum sebeb ne olursa olsun bir insan ailesinin yanında tartaklanamaz
|
arkadaşlar bu ceza Bülent hocamızdan çok Sivasspor'umuza kesilmiş bir cezadır bu konuya ilgisiz kalmamaız gerek fedarasyonun mail adreslerine lütfen protesto yazısını gönderin
|
Merhaba arkadaslar , hocamıza yapılan haksızlık için bende mail yazdım , kınadım tff. nu ama sanırsam benım kınama msj ım sinirlerini bozacak bıraz, bızı kucuk göruyorlar heralde , nasıl olsa bunlardan bısey olmaz dıye düşünüyorlar heralde ama , yedırmeyız hakkımızıı ... kalın saglıcakla ...
|
TFF.nin Bülent hocamiza vermis oldugu yanlis kararindan dolayi kiniyor ve protesto ediyorum.
Berlinden F.Karakus |
ulan bugün o küçük kızın dövüldüğü için hocamıza ceza veren i...e fedarasyon yarında bizi şampiyonluğumuzdan edeeck bizi şampiyon yapmıcak neden mali gücümüz yok alllah hepsiinin belasını lan
|
[QUOTE=sıvaslı21;455720]ulan bugün o küçük kızın dövüldüğü için hocamıza ceza veren i...e fedarasyon yarında bizi şampiyonluğumuzdan edeeck bizi şampiyon yapmıcak neden mali gücümüz yok alllah hepsiinin belasını lan[/QUOTE]
dogru sozun kardesım bız sampıyon olursan ne olacak |
terbiyesilik bu lan başka hiç bişey değil
|
yani bülent hocanın kzıına yapılan terbiyesizlik zaralı ulkucu arkadaşın dediği yanlış deil
|
Bunu kabullenmöek için zaten ilk önce türk olmamak gerekir. ve buolayın sonunda bulent hocayı karalayanlar oldu yazık çok yazık ama inşallah sezon sonnuda şampiyon olarak herkesin yüzünü kara çıkartacağız.
|
[B]Şampiyon yapmayacaklarının açık göstergeleri yavaş yavaş çıkıyor ortaya..[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:03. |